Minnesota – Pittsburgh 6:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 3:2 (kon.)
Washington – Buffalo 3:1 (kon.) | Nashville – Winnipeg 5:1 (kon.) | Boston – Calgary 1:2 (kon.)
NJ Devils – Detroit 4:5 (po pr.) | Tampa Bay – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Vancouver 2:1 (kon.)
Arizona – Edmonton 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec po predl.
New Jersey Devils
4:5 (1:2, 2:1, 1:1 - 0:1)
Detroit Red Wings
cz Sobota 26.11.2016, 01:38 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:18 Mike GREEN - 4:5
     
    63:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    A máme hotovo, Red Wings vítězí v prodloužení! Detroit rozjel velmi dobrý kolotoč v útočném pásmu a ke střele se dostal MIKE GREEN, který zápěstím překonal Coryho Schneidera a potvrdil roli nejproduktivnějšího obránce svého celku. Svěřenci kouče Blashilla se tak stávají teprve druhým týmem, který v Prudential Center vyhrává – znovu se to ale povedlo až v prodloužení! Asistence: Frans Nielsen a Anthony Mantha.
    54:49 Adam HENRIQUE - 4:4
     
    54:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak neuvidíme, protože domácí celek výhodu využívá a je to 4:4! Znovu Devils v šesti rozjeli kolotoč a obrana Detroitu ho nedokázala ubránit. Ke střele se odhodlal Kyle Quincey, jenž za Rudá křídla hrál v minulé sezoně. Jeho ránu perfektně tečoval ADAM HENRIQUE a Mrázek byl bez šance! Asistence: Kyle Quincey a John Moore.
    40:43 Anthony MANTHA - 3:4
     
    40:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se zničehonic ujímají podruhé v utkání vedení! Henrik Zetterberg ve středním pásmu přirhál na ANTHONYHO MANTHU, který si po levém křídle nabruslil do toho útočného a posléze spektakulární střelou zápěstím nachytal Coryho Schneidera na hruškách. 4:3 pro Detroit! Asistence: Henrik Zetterberg.
    39:58 Dylan LARKIN - 3:3
     
    39:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Necelé dvě sekundy před koncem druhé třetiny se Detroitu podařilo vyrovnat na 3:3, velmi důležitá trefa pro hosty! Obrana New Jersey už lehce polevila a byla za to potrestána. DYLAN LARKIN zůstal nedůrazně pokrytý v mezikruží a střelou zápěstím našel skulinku mezi betony Coryho Schneidera! Asistence: Gustav Nyquist a Henrik Zetterberg.
    25:56 Pavel ZACHA - 3:2
     
    25:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla nádherně sehraná akce a Ďáblové se dostávají do vedení! Michael Cammalleri přihrál na Beaua Bennetta, který ještě lepším pasem vybídl ke skórování PAVLA ZACHU. Český forvard tím nepohrdl a dal svoji druhou branku v sezoně, 3:2 pro New Jersey! Asistence: Beau Bennett a Michael Cammalleri.
    24:06 Michael CAMMALLERI - 2:2
     
    24:06
    Devils právě vstřelili branku!
    MICHAEL CAMMALLERI nadále prokazuje, jak důležitý jeho návrat pro Devils je! Nyní to udělal velmi dobře, když se v rohu zmocnil puku v souboji s Ryanem Sproulem. Následně vyjel před branku, kde snad až na třetí pokus i s trochou štěstí dopravil kotouč do branky. Máme vyrovnáno, 2:2! Asistence: Travis Zajac.
    10:41 Frans NIELSEN - 1:2
     
    10:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak tohle hostující celek zahrál naprosto perfektně! Okamžitě po konci trestu totiž zamířil do útočného pásma a podařilo se mu podruhé v utkání skórovat. Pokus Rileyho Sheahana z mezikruží úspěchem neskončil, k dorážce ze strany se ale probojoval FRANS NIELSEN, který mezi betony Schneidera podruhé v zápase skóruje a posílá Rudá křídla do vedení! Asistence: Riley Sheahan a Justin Abdelkader.
    07:23 Frans NIELSEN - 1:1
     
    07:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    Jenomže Red Wings to nyní při napadání udělali naprosto parádně a srovnávají stav zápasu ve vlastním oslabení! Justin Abdelkader obral o puk školácky chybujícího Seversona, se svou střelou sice neuspěl, s dorážkou však přispěchal FRANS NIELSEN, který překonal ležícího Coryho Schneidera. 1:1! Asistence: Justin Abdelkader.
    06:01 John MOORE - 1:0
     
    06:01
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se poprvé usadilo v útočném pásmu na delší dobu a dostává se do vedení 1:0! Travis Zajac dobře vybojoval společně s Kylem Palmierim puk za brankou Jimmyho Howarda a nahrál před ní na JOHNA MOOREA, který nekompromisní střelou z první nedal detroitskému brankáři šanci zakročit. Pěknou střelou o tyč tak otevřel skóre zápasu! Asistence: Travis Zajac a Kyle Palmieri.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 7. J. Moore (Zajac, Palmieri), 25. Cammalleri (Zajac), 26. Zacha (B. Bennett, Cammalleri), 55. Henrique (Quincey, J. Moore) – 8. Nielsen (Abdelkader), 11. Nielsen (Sheahan, Abdelkader), 40. D. Larkin (Nyquist, Zetterberg), 41. Mantha (Zetterberg), 64. Green (Nielsen, Mantha)


    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, Auvitu, Lovejoy, J. Moore, Quincey – Cammalleri, Zajac (A), Palmieri – Parenteau, Henrique (A), Lappin – Zacha, Josefson, B. Bennett – Kalinin, Fiddler, Smith-Pelly.
    Detroit Red Wings: Howard (12. Mrázek) – DeKeyser, Green, Ericsson, Sproul, Kronwall (A), Br. Smith – Tatar, Zetterberg (C), Mantha – Abdelkader (A), Nielsen, Glendening – Nyquist, D. Larkin, Vanek – Ott, Sheahan, Bertuzzi.

    Rozhodca: Watson, Lewis – Cherrey, Berg.

    Diváci: 15 612