Montreal – Carolina 2:1 (kon.) | Ottawa – Boston 3:1 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:3 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 6:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 3:2 (kon.)
Washington – Buffalo 3:1 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
New York Islanders
cz Piatok 25.11.2016, 22:10 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Patrick MARLEAU - 3:2
     
    59:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak ne! Pouhých třiadvacet vteřin před koncem základní hrací doby pálil od modré čáry Brent Burns a PATRICK MARLEAU jeho střelu svou tečí usměrnil mezi tři tyče a domácí tak znovu vedou – 3:2. Asistence: Brent Burns, Paul Martin.
    59:02 Nick LEDDY - 2:2
     
    59:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    A tento tah hostům dokonale vyšel. John Tavares nabil zpoza branky domácích na levý kruh NICKU LEDDYMU, který se poté svou střelou nemýlil. Je vyrovnáno a hosté si tak zřejmě vynutili prodloužení – 2:2. Asistence: John Tavares, Brock Nelson.
     
    58:35
    Greiss je z branky venku, hosté to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    56:47
    Cizikas byl blízko vyrovnání, když na Della vyslal zblízka prudkou střelu. Domácí brankář se ovšem vyznamenal dalším přesným zákrokem a zachránil tak svůj tým od pohromy.
     
    41:18
    Hosté byli blízko vyrovnání. Před brankou Della pálil Chimera, kotouč se poté odrazil na pravou stranu domácí svatyně, ale nikdo z hostů nedokázal doklepnout kotouč do poloodkryté klece!
    25:43 Brent BURNS - 2:1
     
    25:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A hned z další akce domácích jdou Žraloci do vedení a otáčejí tak skóre zápasu. BRENT BURNS se napřáhl ke střele ještě před útočnou modrou čárou a s pomocí teče jednoho z hráčů hostů dostal kotouč za záda Greisse – 2:1. Asistence: Kevin Labanc, Paul Martin.
    25:09 Joe PAVELSKI - 1:1
     
    25:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nádherně sehraná akce domácích. Chris Tierney našel na pravém kruhu volného JOEA PAVELSKIHO, který svou střelou doslova propálil svého bývalého spoluhráče v brance Islanders Greisse a je vyrovnáno – 1:1. Asistence: Chris Tierney, Matt Nieto.
     
    14:55
    Přesilovku si zahrají také domácí hráči. Bailey dostává dvě minuty za hákování a už míří na lavici hanby.
     
    13:04
    Joe Thornton zasekl puk přímo před Greissem a jeho následná střela, která měla mířit mezi jeho betony, nakonec mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    13:04
    Průnik Thorntona byl nedovoleně zastaven a sudí nařizují trestné střílení pro Sharks!
     
    12:01
    Další nebezpečná akce domácích. Joonas Donskoi se napřáhl z pravého kruhu a znovu zazvonila tyč branky Greisse. Byla to sice jen boční konstrukce jeho svatyně, ale určitě si oddychl.
     
    08:31
    Matt Nietto střílel z levé strany a orazítkoval pravou tyčku hostující branky! Domácí tak nebyli daleko od vyrovnání.
    03:59 Anders LEE - 0:1
     
    03:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    A Ostrované svou přesilovou hru okamžitě využívají. Střelu od modré čáry šikovně tečoval před brankou Della ANDERS LEE, který tak poslal svůj tým do vedení – 0:1. Asistence: Josh Bailey, Nick Leddy.
     
    03:31
    Hosté si zahrají první přesilovou hru. Dillon dostává dvě minuty za sekání a už sedí na trestné lavici.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 26. Pavelski (Tierney, Nieto), 26. Burns (Labanc, P. Martin), 60. Marleau (Burns, P. Martin) – 4. Lee (Jo. Bailey, Leddy), 60. Leddy (Tavares, B. Nelson)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, P. Martin, Braun, Vlasic, Schlemko, Dillon – Pavelski (C), J. Thornton (A), Marleau – J. Ward, Couture (A), Donskoi – Bødker, Tierney, Nieto – Labanc, Wingels, Haley.
    New York Islanders: Greiss (Halák) – Hamonic (A), Leddy, Boychuk, Hickey, Pelech, de Haan – Beauvillier, Tavares (C), Jo. Bailey – Prince, B. Nelson, N. Kuljomin – Chimera, Quine, Lee – Clutterbuck (A), Cizikas, Ladd (A).

    Rozhodca: Mike Leggo, Justin St. Pierre – Brandon Gawryletz, Shandor Alphonso

    Diváci: 17 562