Novokuzneck – Kazaň 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Togliatti 3:1 (kon.) | Omsk – Nižnekamsk 1:3 (kon.)
Novgorod – HC Slovan sk 1:4 (kon.) | Helsinki – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | S.Moskva – Záhreb 0:1 (kon.)
Riga – Dinamo Minsk 1:4 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 24.11.2016, 17:00 • Kultúrno-zábavný komplex Náhorný, Nižnij Novgorod • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Radek Smoleňák - 1:4
     
    58:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Za vyhodeným pukom nakorčuľoval RADEK SMOLEŇÁK a puk už len dopravil do odkrytej bránky domácich. Asistencie: Igor Musatov a Tomáš Kopecký.
     
    58:31
    Proskuriakov vykorčuľoval na striedačku, Torpedo hrá power play bez gólmana.
    58:18 Nick Plastino - 1:3
     
    58:18
    Slovan Bratislava dal gól!
    NICK PLASTINO si na pravej strane pred modrou spracoval puk po diagonánej prihrávke, nakorčuľoval s ním na kruh a podobne ako Jeglič puk švihom poslal do siete Proskuriakova. Asistencia: Kyle Chipchura.
     
    51:15
    Tutovka na palici Vorobiova, ktorý dostal puk od bránkovej čiary na medzikružie a z prvej vystrelil, Pogge puk dokázal poslať na ľavú stranu k mantinelu, domáci fans sa radovať nemohli.
    49:39 Igor Musatov - 1:2
     
    49:39
    Slovan Bratislava dal gól!
    Z ľavej strany od mantinelu od kruhu vystrelil mám pocit Smoleňák, Proskuriakov puk zrazil pred seba a pred bránkou nikým nestrážený IGOR MUSATOV puk na dvakrát doklepol do bránky Torpeda.
     
    44:36
    Za vrazenie na mantinel dostal trest dve minúty Musatov, Slovan bude hrať v oslabení v ten najnevhodnejší čas, Torpedo je pri chuti.
     
    43:26
    Norman si spracoval puk na modrej, korčuľoval na bránku hostí, bol tiesnený, no dokázal pred bránkou vystreliť, Pogge puk zrazil na pravú stranu do rohu klziska.
    41:46 Kirill Vorobiov - 1:1
     
    41:46
    Torpedo Novgorod dalo gól!
    Torpedo vyrovnáva po rýchlej akcii, keď puk spoza ľavého kruhu putoval za pravý a príklepom vystrelil KIRILL VOROBIOV, ktorý puk poslal do siete hostí. Asistencie: Alexander Frolov a Dmitrij Siomin.
     
    38:34
    Novák pálil puk od modrej, Proskuriakov ho vyrazil späť do hry, Slovan melie domácich v pásme, Daugaviņš len korčuľuje, keďže stratil svoju hokejku.
     
    37:17
    Za držanie korčuľuje na trestnú Potapov a Slovan bude hrať v závere druhej tretiny presilovku.
     
    35:25
    Puk na modrej si prevzal Ashton, ukázal všetkým svoj chrbát a sám sa rútil s dostatkom priestoru na Poggea, Justin ho vychytal a zlikvidoval tutovku mladého Kanaďana.
     
    33:05
    Pekná akcia domácich, od bránkovej čiary dostal puk na vnútornú stranu ľavého kruhu Siomin, ktorý pálil z prvej, Pogge mu puk efektne zjedol do lapačky.
     
    31:39
    Cheechoo sa previnil proti pravidlám seknutím, Slovan ide opäť do trojky.
     
    30:51
    Lofquistovi nabil Galuzin a Sam pálil príklepom z vnútornej strany pravého kruhu, Pogge v pokľaku puk schoval medzi betónmi.
     
    30:17
    Ďaloga vylúčený za vyhodenie puku až na ochrannú sieť za bránkou Proskuriakova, Slovan ide do trojky.
     
    30:08
    Opäť to bol Lofquist, ktorý vystrelil spoza pravého kruhu, kam dostal puk na palicu od bránkovej čiary, Poggeho lapačka bola na mieste, Justin podržal tím belasých.
     
    29:12
    Seknutie v podaní Nováka a Torpedo dostalo výhodu v podobe presilovej hry.
     
    26:36
    Smoleňák a jeho podrazenie ukončilo presilovku belasých, budeme v hre pokračovať štyria proti štyrom.
     
    25:37
    Za vyhodenie puku na tribúnu dostal dve minúty Urakov, Slovan má možnosť potvrdiť svoje vedenie.
    22:25 Žiga Jeglič - 0:1
     
    22:25
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia belasých, Taffe našiel diagonálnou prihrávkou od modrej na pravom kruhu ŽIGU JEGLIČA, ktorý strelou švihom poslal puk do vrchných partií bránky Proskuriakova. Asistencie: Jeff Taffe a Filip Novák.
     
    21:51
    Držanie hokejky je trest pre Vorobiova, Slovan má možnosť otvoriť účet zápasu.
     
    14:55
    Obrovská šanca hostí, spoza bránky od Valského puk smeroval na ľavý kruh, odtiaľ pohotovo vystrelil jeden z belasých, zrejme Chipchura, Proskuriakov bol prekonaný a puk poskakoval na bránkovej čiare, bek domácich puk poslal do bezpečia.
     
    08:55
    Ďaloga z ľavého kruhu preveril pozornosť Proskuriakova, neuspel, Iľja puk vyrazil pred seba a domáci puk opäť poslali mimo svoje obranné pásmo.
     
    08:05
    Torpedo zle striedalo a malo na ľade šesť korčuliarov, trest pre hráčsku lavičku odsedí Žerdev, sily na ľade sa vyrovnajú.
     
    07:09
    Tak napokon nie, Valský dostal trest za nešportové správanie, keďže zabrzdil tak, že gólmanovi domácich poslal sneh do tváre.
     
    03:37
    Za vyhodenie puku mimo hraciu plochu inkasuje dve minúty Cheechoo, presilovka pre Torpedo.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 42. Vorobiov (Frolov, Siomin) – 23. Jeglič (Taffe, F. Novák), 50. Musatov, 59. Plastino (Chipchura), 59. Smoleňák (Musatov, Kopecký)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Proskuriakov (Kasutin) – Vorobiov, M. Osipov, Aliajev, Jegoršev, I. Višnevskij, Lofquist, Urakov, Veriajev – Frolov, D. Siomin, Daugaviņš – A. Potapov (C), Galuzin, Gračov – Žerdev, Rasskazov, Ashton – Mozer, McMillan, Norman
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Ďaloga, F. Novák, Plastino, Starosta, Bačík, Rosandič, Šiška, Pokorný – Jeglič, Taffe, Cheechoo – Smoleňák (C), Kopecký, Musatov – Chipchura, Zigo, Valský – M. Hlinka, Lušňák, Vopelka

    Rozhodca: Belov, Hofman – Kučava, Novikov

    Diváci: 5.500