Poprad – Orange 20 5:2 (kon.) | Košice – Trenčín 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HK Orange 20
Utorok 22.11.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 22. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Poprad dal gól!
    Kamzíci ešte zveľaďujú svoj náskok! KEVIN HENDERSON prevzal puk na pravom kruhu, dostal sa bližšie k bránke a našiel maličkú medzierku medzi betónom Durného a tyčkou. Tadiaľ umiestnil puk a ten predsa len skončil v bráne!
    Asistencia: Marek Zagrapan.
     
    49:47
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladíci z dvadsiatky znižujú stav stretnutia! Grman perfektnou krížnou prihrávkou až na modrú čiaru našiel OLIVERA PATAKYHO, ktorý sa priblížil k ľavému kruhu a prudkou strelou prekvapil Šúreka!
    Asistencia: Mário Grman.
     
    46:37
    Poprad dal gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie! TOMÁŠ TROLIGA sa dostal s pukom na pravý kruh a švihom jednoznačne prekonal gólmana Durného!
    Asistencia: Ján Brejčák.
    39:19 BONDRA - 3:1
     
    39:19
    Poprad dal gól!
    Domáci v závere tretiny zvyšujú svoje vedenie! Pokovič nahodil puk od modrej. Pred bránkou vznikla istá skrumáž, z ktorej najlepšie vyšiel DÁVID BONDRA, keďže dorazil strelu do Durného svätyne!
    Asistencie: Andreas Štrauch, Tomáš Troliga.
    24:04 OŠKO - 2:1
     
    24:04
    HK Orange 20 dalo gól!
    Hostia využívajú presilovú hru! Andrisík vypálil od modrej čiary na Šúreka, ktorý dokázal strelu vyraziť, no potom veľa toho už nevidel. Využil to PATRIK OŠKO, ktorý puk do bránky úspešne dorazil!
    Asistencie: Martin Andrisík, Dominik Trška.
    09:55 HVILA - 2:0
     
    09:55
    Poprad dal gól!
    Popradčania zvyšujú svoj náskok nad súperom! Peknú individuálnu akciu po pravom krídle predviedol LUKÁŠ HVILA, ktorý sa dostal na hranicu kruhu a prudkou strelou švihom prekonal Bábika!
    Asistencie: Jan Semorád, Štefan Fabian.
    04:28 MLYNAROVIČ - 1:0
     
    04:28
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Hvila posunul puk krížnou prihrávkou medzi kruhy Kuralimu. Jeho delovku síce zblokoval protihráč, no puk sa odrazil k SAMUELOVI MLYNAROVIČOVI a na jeho okamžité zakončenie už Bábik nesiahol!
    Asistencie: Mário Kurali, Lukáš Hvila.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 5. Mlynarovič (Kurali, Hvila), 10. Hvila (Semorád, Fabian), 40. Bondra (Štrauch, Troliga), 47. Troliga (J. Brejčák), 58. Henderson (Zagrapan) – 25. Oško (Andrisík, Trška), 50. Pataky (Grman)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Chaloupka, Fabian (C), Kurali, Bagin, J. Brejčák (A), Pokovič, Dinda – Lapšanský (A), Zagrapan, Henderson – Semorád, Mlynarovič, Hvila – Bondra, Troliga, Paločko – Abramov, Lichanec, Štrauch – Ježek
    HK Orange 20: Bábik (10. Durný) – Trška, Grman (A), Jendroľ, Košecký (A), Bdžoch, Hain, Hedera, Fereta – Pataky (C), Jaško, Hecl – Andrisík, Oško, Struška – Sloboda, Murín, Pätoprstý – Václav, Vybíral

    Rozhodca: Kalina, Jura – Bednár, Jobbágy

    Diváci: 655