CSKA Moskva – Leverkusen 1:1 (kon.) | Monaco – Tottenham 2:1 (kon.) | Lisabon – Real Madrid 1:2 (kon.)
Dortmund – Légia Varšava 8:4 (kon.) | Leicester – Brugge 2:1 (kon.) | Kodaň – Porto 0:0 (kon.)
D. Záhreb – Lyon 0:1 (kon.) | Sevilla – Juventus 1:3 (kon.)
koniec
AS Monaco
2:1 (0:0)
Tottenham Hotspur
Utorok 22.11.2016, 20:45Liga majstrov • Skupina E
Predzápasové kurzy
     
    89
    Posledné striedanie dnešného stretnutia. Kapitánsku pásku už odovzdáva spoluhráčovi Radamel Falcao. Na jeho miesto prichádza Andrea Raggi.
     
    87
    Hostia mohli vyrovnať zo štandardnej situácie. Rohový kop z ľavej strany zahral Christian Eriksen, presným pasom našiel na zadnej žrdi Dele Alliho, no ten z tesnej blízkosti minul bránu.
     
    84
    Domáci priaznivci si teraz pýtali kartové napomenutie pre Kierana Trippiera. Ten ho napokon aj dostal, keďže nevyberaným spôsobom fauloval Tiemoué Bakayoka.
     
    81
    Druhé striedanie francúzskeho tímu je realitou. Na ihrisko prichádza Portugalčan João Moutinho, ktorý tak nahradzuje zraneného Thomasa Lemara.
     
    77
    Prvýkrát v zápase strieda aj domáci kormidelník. Na ihrisko posiela čerstvého Guida Carrilla, ktorý nahradzuje Valèreho Germaina.
     
    74
    Posledné striedanie v podaní hostí. Na trávnik prichádza Moussa Sissoko a v dnešnom zápase končí nie príliš výrazný Harry Winks.
     
    73
    Domáci futbalisti zahodili ďalšiu šancu na rozhodnutie dnešného zápasu. Radamel Falcao si počkal na prihrávku a prudko vystrelil z hranice šestnástky. Jeho zakončenie ale vyrazil skvelý Hugo Lloris.
     
    68
    Hugo Lloris predviedol skutočne parádny zákrok! Thomas Lemar poslal dobrý center do nebezpečného územia, do koncovky z tesnej blízkosti sa dostal Kamil Glik, ale francúzsky brankár je gólovú strelu vyrazil na rohový kop.
     
    65
    V polovici druhého polčasu registrujeme dvojité striedanie na strane hostí. V zápase končí Son Heung-min, ktorého nahradí Vincent Janssen. Takisto má pre dnešok odpracované Moussa Dembélé a na trávnik vybieha Christian Eriksen.
     
    57
    Ďalším potrestaným mužom dnešného zápasu je Radamel Falcao. Ten zozadu nepríjemne zasiahol Victora Wanyamu, ktorý ostáva ležať na trávniku.
    53. Thomas Lemar (ASM) - 2:1
     
    53
    Monaco dáva gól! Tak toto je neuveriteľné. Domáci futbalisti okamžite reagujú na presný zásah svojho súpera. Center z pravej strany prepadol na BENJAMINA MENDYHO, ten si loptu spracoval a krížnou strelou prekonal bezmocného Huga Llorisa.
    52. Harry Kane (TOT) - 1:1
     
    52
    Tottenham dal gól! Domáci sa zo svojho vedenia dlho netešili. Zodpovednosť na svoje plecia zobral HARRY KANE a so šťastím prekonal brankára Danijela Subašića. V Monacu tak začíname prakticky odznova.
     
    51
    Pokutový kop budeme vidieť aj na druhej strane! Dele Alli si fantastickým spôsobom spracoval loptu v šestnástke, za dres ho potiahol Kamil Glik, a tak Björn Kuipers musel ukázať na biely bod. Loptu si už berie do rúk Harry Kane.
    48. Djibril Sidibé (ASM) - 1:0
     
    48
    Monaco dáva gól! Francúzsky klub vstupuje do druhého polčasu vo veľkom štýle. Benjamin Mendy sa presadil na ľavej stane, v nebezpečnom území našiel presným centrom DJIBRILA SIDIBÉHO a ten presnou hlavičkou z piatich metrov prekonáva Huga Llorisa.
     
    35
    Valère Germain hrá dnes veľmi dobrý zápas. Tentokrát si dobre nabehol na dlhú loptu za obranu hostí. Presadil sa v súboji s Kevinom Wimmerom, ale jeho pokus tesne minul bránu.
     
    21
    Björn Kuipers po druhýkrát v dnešnom zápase ukazuje žltú kartu. Bernardo Silva už postupoval k bráne hostí, no fauloval ho zozadu Moussa Dembélé.
     
    11
    Hugo Lloris je hrdinom tohto momentu! Loptu si na biely bod postavil Radamel Falcao, poslal ju k pravej žrdi, no francúzsky brankár jeho strelu dokázal zneškodniť.
    10. Nedovolený zákrok Erica Diera na Fabinha.
     
    10
    Domáci tím bude kopať pokutový kop! Fabinho sa dostal k odrazenej lopte, prepadol cez Erica Diera a vybojoval pre svoje mužstvo obrovskú šancu na otvorenie skóre.
     
    6
    Obrovská šanca v podaní hostí! Son Heung-min dostal skvelú kolmú prihrávku a od polovice postupoval sám na bránu. Danijel Subašić ale dobre vybehol, vytlačil ho z palebnej pozície a uchránil svoj tím od úvodnej pohromy.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 48. Sidibé, 53. Mendy – 52. Kane (pen.)

    Karty:   51. Glik (ASM), 57. Falcao (ASM) – 10. Dier (TOT), 21. Dembélé (TOT), 84. Trippier (TOT)

    Nepremenená penalta: 11. Falcao (ASM), brankár Lloris zneškodnil


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:14.
    AS Monaco: Subašić – Sidibé, Glik, Jemerson, Mendy – Fabinho, Bakayoko, Lemar (81. Moutinho) – B. Silva, Falcao (C) (89. Raggi), Germain (77. Carrillo).
    Náhradníci: De Sanctis – Moutinho, Carrillo, Boschilia, Raggi, Mbappé Lottin, A. Diallo.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Dier, Wimmer, Rose – Wanyama, Dembélé (65. Eriksen) – Alli, Winks (74. Moussa Sissoko), Son Heung-min (65. V. Janssen) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Vertonghen, Walker, V. Janssen, N'Koudou, Moussa Sissoko, Eriksen.

    Rozhodca: Björn Kuipers