CSKA Moskva – Leverkusen 1:1 (kon.) | Monaco – Tottenham 2:1 (kon.) | Lisabon – Real Madrid 1:2 (kon.)
Dortmund – Légia Varšava 8:4 (kon.) | Leicester – Brugge 2:1 (kon.) | Kodaň – Porto 0:0 (kon.)
D. Záhreb – Lyon 0:1 (kon.) | Sevilla – Juventus 1:3 (kon.)
koniec
AS Monaco
2:1 (0:0)
Tottenham Hotspur
Utorok 22.11.2016, 20:45Liga majstrov • Skupina E
Predzápasové kurzy
     
    Francúzske AS Monaco postupuje do osemfinálovej fázy Ligy majstrov. V dnešnom stretnutí podalo veľmi dobrý taktický výkon a dvoma gólmi zo začiatku druhého polčasu si zaistili zlaté tri body. Na druhej strane, londýnski kohúti toho dnes veľa nepredviedli a s Ligou majstrov sa pre túto sezónu lúčia. V poslednom zápase s CSKA Moskva si zahrajú len o postup do Európskej ligy UEFA. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:45:17)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Ani z následného rohového kopu sa Londýnčania nepresadili. S domácimi futbalistami to vyzerá veľmi dobre a postup do play off majú na dosah.
     
    90+3
    Harry Kane bol faulovaný tesne pred pokutovým územím, a tak mali hostia šancu vyrovnať. Center Christiana Eriksena ale odvrátil na rohový kop Benjamin Mendy.
     
    90+2
    Skvelé bránenie v podaní domácich futbalistov. Tottenham má dokonca problémy dostať sa na útočnú polovicu a musí rozohrávať až od Huga Llorisa.
     
    90+1
    V dnešnom zápase sa budú nadstavovať ešte štyri minúty. Na konci tej prvej sa odohráva hra v strede poľa a monacké kniežatá dobre bránia.
     
    90
    Strelecký pokus Vincenta Janssena len dokumentuje strelecké trápenie londýnskeho klubu. Jeho strela mierila vysoko nad bránu Danijela Subašića.
     
    89
    Posledné striedanie dnešného stretnutia. Kapitánsku pásku už odovzdáva spoluhráčovi Radamel Falcao. Na jeho miesto prichádza Andrea Raggi.
     
    88
    Tottenham predsa len trošku zvyšuje svoju aktivitu, no obávam sa, že je to už príliš neskoro. Hostia nutne potrebujú bodovať, inak skončia v tejto edícii Ligy majstrov.
     
    87
    Hostia mohli vyrovnať zo štandardnej situácie. Rohový kop z ľavej strany zahral Christian Eriksen, presným pasom našiel na zadnej žrdi Dele Alliho, no ten z tesnej blízkosti minul bránu.
     
    86
    Dele Alli pekne priťukol loptu Harrymu Kaneovi. Anglický reprezentant sa krásne otočil s loptou, no jeho pokus vyráža brankár Danijel Subašić.
     
    85
    Christian Eriksen takým half-volejom poslal loptu do pokutového územia domácich, no žiadneho spoluhráča nenašiel. Harry Kane bol príliš ďaleko.
     
    84
    Domáci priaznivci si teraz pýtali kartové napomenutie pre Kierana Trippiera. Ten ho napokon aj dostal, keďže nevyberaným spôsobom fauloval Tiemoué Bakayoka.
     
    83
    Tottenham podáva v dnešnom zápase mimoriadne podpriemerný výkon. Hoci prehráva prakticky celý druhý polčas, nevie si vypracovať väčšie šance.
     
    82
    Benjamin Mendy si teraz výborne poradil proti početnej presile hosťujúcich hráčov a vybojoval pre svoj tím rohový kop. Domáci tak môžu zbierať cenné sekundy.
     
    81
    Druhé striedanie francúzskeho tímu je realitou. Na ihrisko prichádza Portugalčan João Moutinho, ktorý tak nahradzuje zraneného Thomasa Lemara.
     
    80
    Na trávniku sa chvíľu nehralo, pretože nejaké zdravotné problémy mal Thomas Lemar. Vyzerá to tak, že pri najbližšom prerušení bude striedať.
     
    79
    Thomas Lemar sa snažil presadiť po ľavej strane, no lopta mu ušla mimo hracej plochy. Nasledovať tak bude len vhadzovanie v podaní hostí.
     
    78
    Hostia sa zatiaľ nevedia dostať do nejakého väčšieho tlaku a väčšie šance majú naďalej domácu hráči. Zatiaľ Tottenhamu príliš nepomohli ani tri striedania.
     
    77
    Prvýkrát v zápase strieda aj domáci kormidelník. Na ihrisko posiela čerstvého Guida Carrilla, ktorý nahradzuje Valèreho Germaina.
     
    76
    Do zakončenia spoza šestnástky sa dostal domáci Thomas Lemar. Jeho strelecký pokus bol ale včas zblokovaný, a tak bude nasledovať len vhadzovanie.
     
    74
    Posledné striedanie v podaní hostí. Na trávnik prichádza Moussa Sissoko a v dnešnom zápase končí nie príliš výrazný Harry Winks.
    73. Radamel Falcao (ASM)
     
    73
    Domáci futbalisti zahodili ďalšiu šancu na rozhodnutie dnešného zápasu. Radamel Falcao si počkal na prihrávku a prudko vystrelil z hranice šestnástky. Jeho zakončenie ale vyrazil skvelý Hugo Lloris.
     
    72
    Po následnom rohovom kope sa dostal do zakončenia Eric Dier. Jeho hlavičkový pokus odvrátil Thomas Lemar, no lopta by zrejme smerovala mimo brány.
     
    71
    Po svojom príchode na trávnik sa do prvého zakončenia dostal Christian Eriksen. Pekne obišiel domáceho obrancu, no tesne pred brankárom stihol zasiahnuť Jemerson.
     
    70
    Benjamin Mendy opäť centroval z ľavej strany. Tentokrát si ale brankár Lloris situáciu postrážil a môže rozohrať útočnú akciu londýnskeho tímu.
     
    69
    Z následného rohového kopu už domáci nedokázali nič vyťažiť. Každopádne, pred pár sekundami Hugo Lloris udržal hostí v hre o víťazstvo.
     
    68
    Hugo Lloris predviedol skutočne parádny zákrok! Thomas Lemar poslal dobrý center do nebezpečného územia, do koncovky z tesnej blízkosti sa dostal Kamil Glik, ale francúzsky brankár je gólovú strelu vyrazil na rohový kop.
     
    67
    V osobnom súboji si počínal nedovolene Eric Dier, ktorý dnes alternuje na poste stopéra. Domáci tak budú mať výhodu priameho kopu.
     
    66
    V druhom polčase majú územnú prevahu Londýnčania, no zatiaľ im je to málo platné. Po vyrovnávajúcom góle stratili koncentráciu a zbytočne inkasovali aj druhýkrát.
     
    65
    V polovici druhého polčasu registrujeme dvojité striedanie na strane hostí. V zápase končí Son Heung-min, ktorého nahradí Vincent Janssen. Takisto má pre dnešok odpracované Moussa Dembélé a na trávnik vybieha Christian Eriksen.
     
    64
    Harry Kane šikovnou prihrávkou chcel priťuknúť loptu na Sona Heung-mina. Kórejčan sa ale k lopte nedostal, a tak môžu rozohrávať domáci.
     
    63
    Na druhej strane musel ukázať svoje kvality Hugo Lloris. Bernardo Silva predviedol krásnu individuálnu akciu, prešiel cez viacerých hráčov, ale jeho zakončenie chytá francúzsky gólman.
     
    62
    O vyrovnanie sa snažil krajný obranca Danny Rose. Jeho pas smeroval na útočníkov hostí, no v šestnástke napokon dobre zasiahol Jemerson.
     
    61
    Máme za sebou hodinu hry. Londýnski kohúti sú v mimoriadne náročnej situácii. Dnes by skutočne potrebovali bodovať, aby mali reálnu šancu na postup.
     
    60
    Son Heung-min vybojoval pre hostí rohový kop. Sám ho aj rozohral, no svojim centrom našiel len poľského obrancu Kamila Glika.
     
    59
    Hostia sa dostali do náznaku šance, no ich aktivitu zrušila zastávka postranného rozhodcu. Rozohrávať tak môže brankár Danijel Subašić.
     
    58
    Na priamy kop hostí si budeme musieť ešte chvíľu počkať. Victor Wanyama je síce otrasený, no vyzerá to tak, že nebude musieť byť ošetrovaný.
     
    57
    Ďalším potrestaným mužom dnešného zápasu je Radamel Falcao. Ten zozadu nepríjemne zasiahol Victora Wanyamu, ktorý ostáva ležať na trávniku.
     
    56
    Domáci futbalisti opäť veľmi dobre napádajú rozohrávku hostí. Tí sa nevedia príliš presadiť, a tak si pomáhajú aj prihrávkou na Huga Llorisa.
     
    55
    Druhý polčas je zatiaľ skutočnou reklamou na futbal. V priebehu piatich minút sme videli tri presné zásahy, a tak máme o zápletku postarané.
    53. Thomas Lemar (ASM) - 2:1
     
    53
    Monaco dáva gól! Tak toto je neuveriteľné. Domáci futbalisti okamžite reagujú na presný zásah svojho súpera. Center z pravej strany prepadol na BENJAMINA MENDYHO, ten si loptu spracoval a krížnou strelou prekonal bezmocného Huga Llorisa.
    52. Harry Kane (TOT) - 1:1
     
    52
    Tottenham dal gól! Domáci sa zo svojho vedenia dlho netešili. Zodpovednosť na svoje plecia zobral HARRY KANE a so šťastím prekonal brankára Danijela Subašića. V Monacu tak začíname prakticky odznova.
    51. Faul Kamila Glika na prenikajúceho Dele Alliho.
     
    51
    Pokutový kop budeme vidieť aj na druhej strane! Dele Alli si fantastickým spôsobom spracoval loptu v šestnástke, za dres ho potiahol Kamil Glik, a tak Björn Kuipers musel ukázať na biely bod. Loptu si už berie do rúk Harry Kane.
     
    50
    Hostia mali výhodu rohového kopu. Ten z ľavej strany zahral Son Heung-min, ale svojim centrom našiel len poľského obrancu Kamila Glika.
     
    49
    Benjamin Mendy sa prezentoval ďalším nebezpečným centrom z ľavej strany. Tentokrát to ale skúsil po zemi, a tak dokázal zasiahnuť Kevin Wimmer.
    48. Djibril Sidibé (ASM) - 1:0
     
    48
    Monaco dáva gól! Francúzsky klub vstupuje do druhého polčasu vo veľkom štýle. Benjamin Mendy sa presadil na ľavej stane, v nebezpečnom území našiel presným centrom DJIBRILA SIDIBÉHO a ten presnou hlavičkou z piatich metrov prekonáva Huga Llorisa.
     
    47
    Pre hostí sa črtala šanca na rýchly brejk, no Harry Winks bol evidentne nedovolene zastavený. Na prekvapenie Björn Kuipers faul nepíska.
     
    46
    Na začiatku druhého polčasu sme svedkami nedovoleného zákroku. Eric Dier si až príliš okato pomáhal rukami v súboji s Radamelom Falcaom.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvé dejstvo dnešného zápasu nám prinieslo veľmi zaujímavé futbalové divadlo. Úvodnú šancu mal Son Heung-min, no o pár minút neskôr mohol z penalty otvoriť skóre Radamel Falcao. Hrdinom zápasu je zatiaľ Hugo Lloris, ktorý zlikvidoval pokutový kop a predviedol celkovo šesť zákrokov. Na druhej strane, Danijel Subašić ešte nemusel zasahovať ani raz. Veľmi dobrý výkon podáva najmä Valère Germain, ktorý je motorom útočných akcii domácich. Druhý polčase sa začne približne o 21:47 hod.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Björn Kuipers píska ďalší nedovolený zákrok v strede poľa. Tentokrát sa proti pravidlám previnil domáci obranca Jemerson.
     
    44
    Prvý polčas sa nám pomaly chýli k svojmu záveru. Momentálne sú pri lopte hostia, keďže v okolí stredového kruhu bol faulovaný Harry Kane.
     
    43
    Domáci teraz zatlačili svojho súpera a hneď dvakrát musel zasahovať Hugo Lloris. Najskôr zlikvidoval strelu Thomasa Lamara a následne kryje center Djibrila Sidibého.
     
    42
    Benjamin Mendy takisto hrá veľmi dobre a v priebehu niekoľkých sekúnd poslal dva centre do šestnástky hostí. Ten prvý odvrátil Victor Wanyama, no po tom druhom bude nasledovať roh.
     
    41
    Domáci mali výhodu ďalšieho rohového kopu. Thomas Lemar posadil loptu na hlavu Jemersona, no ten z ťažkej pozície minul bránu Tottenhamu.
     
    40
    Valère Germain hrá výborne, no chýba mu potrebný pokoj pri zakončení. Aj teraz sa dostal za obranu, no jeho pokus zblokoval Kevin Wimmer.
     
    39
    Valère Germain tentokrát nedokázal reagovať na prihrávku spoluhráča, a tak lopta končí len v moci brankára Huga Llorisa, ktorý založí ďalší útok.
     
    38
    Harry Kane mal možnosť otvoriť skóre zápasu, no v rozhodujúcom momente netrafil loptu ideálne. Opäť treba pochváliť Dannyho Rosa za skvelý center.
     
    37
    Hostia postupne získavajú územnú prevahu, no teraz sa ich kombinácii končí. Loptu totiž nezachytil na hracej ploche Danny Rose.
    35. Valère Germain (ASM)
     
    35
    Valère Germain hrá dnes veľmi dobrý zápas. Tentokrát si dobre nabehol na dlhú loptu za obranu hostí. Presadil sa v súboji s Kevinom Wimmerom, ale jeho pokus tesne minul bránu.
     
    34
    Pre hostí sa črtala veľká šanca, keď Dele Alli poslal kolmú prihrávku na Sona Heung-mina. Kórejčan spätnou prihrávkou hľadal spoluhráčov, no našiel len Kamila Glika.
     
    33
    Moussa Dembélé by si mal určite dávať väčší pozor a vyvarovať sa podobných zákrokov. Teraz fauloval Bernarda Silvu a mohol dostať druhú žltú kartu.
     
    32
    Na dlhší časový úsek sa dostali k lopte futbalisti z Londýna. Domáci však ich rozohrávku dobre vytláčajú, a tak sa musí zapojiť aj Hugo Lloris.
     
    31
    Domáci mali výhodu rohového kopu. Thomas Lemar poslal loptu smerom na prednú žrď, ale tam bol pripravený obranca Danny Rose.
     
    30
    Úvodnú polhodinu zápasu máme za sebou. Bernardo Silva si šikovne prevzal loptu v strede poľa, no okamžite ho fauloval Kevin Wimmer.
     
    29
    Domáci brankár Danijel Subašić musel zasahovať. Danny Rose totiž poslal z ľavej strany nebezpečný center do päťky, ktorým takmer našiel Harryho Kanea.
     
    28
    Ďalšia pekná akcia domácich futbalistov. Djibril Sidibé sa dostal k strele zvnútra šestnástky, ale jeho technické zakončenie tesne minulo bránu.
     
    27
    Radamel Falcao postupoval smerom k bráne hostí a pred sebou mal už len Erica Diera. Obranca súpera ho ale dobre vytlačil, a tak Kolumbíjčan minul bránu.
     
    26
    Thomas Lemar sa odhodlal k strele z veľkej diaľky. Jeho strelecký pokus ľavačkou ale mieril len do stredu brány, kde bol pripravený Hugo Lloris.
     
    25
    Radamel Falcao bol teraz dvakrát tvrdo odstavený od lopty. V druhom prípade ale hlavný rozhodca prekvapujúco nedovolený zákrok nepíska.
     
    24
    Po mimoriadne dramatickej úvodnej štvrťhodine nám tempo hry mierne opadlo. Momentálne majú miernu územnú prevahu domáci, no hrá sa zväčša v strede poľa.
     
    23
    Postranný rozhodca teraz spravil chybu, keď odmával "ofsajd" Harryho Kanea. Ten ale v postavení mimo hru rozhodne nebol a jeho akcia mala pokračovať.
     
    22
    Priamy kop domáceho tímu zahral Thomas Lemar. Ten ale zahral túto štandardnú situáciu veľmi zle, a tak bude nasledovať len odkop od brány.
     
    21
    Björn Kuipers po druhýkrát v dnešnom zápase ukazuje žltú kartu. Bernardo Silva už postupoval k bráne hostí, no fauloval ho zozadu Moussa Dembélé.
     
    20
    Úvodných dvadsať minút zápasu nám ukončil nedovolený zákrok. Valère Germain si dobre zakryl loptu, a tak ho musel faulovať Victor Wanyama.
     
    19
    Kórejský reprezentant rozohral priamy kop, no lopta končí len v náručí brankára Danijela Subašića. Ten tak môže rozohrať ďalšiu akciu domácich.
     
    18
    Hostia budú mať výhodu ďalšieho priameho kopu. Presne 33 metrov od brány bol faulovaný Dele Alli, a tak loptu pošle do šestnástky Son Heung-min.
     
    17
    Pri lopte ostanú hráči londýnskeho klubu. Na zemi sa totiž ocitol Victor Wanyama, a tak bude nasledovať priamy kop hosťujúceho mužstva.
     
    16
    Domáci to teraz skúsili cez svoju pravú stranu. K lopte sa dostal Bernardo Silva, ale jeho spätná prihrávka nenašla nabiehajúceho Radamela Falcaa.
     
    15
    Po centri z ľavej strany sa opäť dostal k hlavičke Valère Germain. Domáci útočník ale trafil len obrancu hostí, a tak nemusel zasahovať Hugo Lloris.
     
    14
    Výborný zápas nám pokračuje ďalej. Kto čakal defenzívnu partiu sa rozhodne mýlil. Vidíme skutočne skvelý zápas z oboch strán.
     
    13
    Francúzsky brankár bol opäť v permanencii. Najskôr vyrazil strelu Benjamina Mendyho z ľavej strany a následne kryje aj dorážku Valèreho Germaina.
    11. Radamel Falcao (ASM)
     
    11
    Hugo Lloris je hrdinom tohto momentu! Loptu si na biely bod postavil Radamel Falcao, poslal ju k pravej žrdi, no francúzsky brankár jeho strelu dokázal zneškodniť.
    10. Nedovolený zákrok Erica Diera na Fabinha.
     
    10
    Domáci tím bude kopať pokutový kop! Fabinho sa dostal k odrazenej lopte, prepadol cez Erica Diera a vybojoval pre svoje mužstvo obrovskú šancu na otvorenie skóre.
     
    9
    Harry Kane sa opäť snažil predrať k lopte, no tentokrát prerušil jeho akciu Jemerson. Nasledovať tak bude len vhadzovanie londýnskych kohútov.
     
    8
    Na druhej strane musel zasahovať brankár Hugo Lloris. Z veľkej diaľky skúšal svoje šťastie Tiemoué Bakayoko, ale jeho strela mierila len do stredu brány.
     
    7
    Po centri z pravej strany sa snažil zakončiť krajný obranca Danny Rose. Anglický reprezentant ale loptu netrafil, a tak bude nasledovať len odkop.
    6. Son Heung-min (TOT)
     
    6
    Obrovská šanca v podaní hostí! Son Heung-min dostal skvelú kolmú prihrávku a od polovice postupoval sám na bránu. Danijel Subašić ale dobre vybehol, vytlačil ho z palebnej pozície a uchránil svoj tím od úvodnej pohromy.
     
    5
    Tak napokon bude Tottenham zahrávať priamy kop. Hlavný rozhodca Björn Kuipers si dal načas, no napokon píska nedovolený zákrok Kamila Glika.
     
    4
    Prvýkrát v zápase pohrozili aj domáci hráči. Center z ľavej strany predviedol Benjamin Mendy, ale našiel len pripraveného Erica Diera.
     
    3
    Prvé minúty stretnutia patria londýnskemu klubu, ktorý potrebuje zvíťaziť. Teraz ale gól nestrelí, pretože v postavení mimo hru bol Dele Alli.
     
    2
    Domáci futbalisti teraz zbytočne stratili loptu v strede poľa, no predviedli výborný návrat do defenzívy. Následne to hostia skúšali dlhou loptou dopredu, ale Harry Kane na ňu nedosiahol.
     
    1
    Úvodný výkop dnešného zápasu mali hostia. V prvej akcii bol navrátilec do zostavy Harry Kane, no dobre ho od lopty odstavil Djibril Sidibé.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Monaco FC: Subašić – Sidibé, Glik, Jemerson, Mendy – Fabinho, Bakayoko, Lemar – B. Silva, Falcao, Germain.
    Náhradníci: De Sanctis – Moutinho, Carrillo, Boschilia, Raggi, Mbappé Lottin, A. Diallo.

    Tottenham Hotspur: Lloris – Trippier, Dier, Wimmer, Rose – Wanyama, Dembélé – Alli, Winks, Son Heung-min – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Vertonghen, Walker, V. Janssen, N'Koudou, Moussa Sissoko, Eriksen.

    Rozhodca: Björn Kuipers.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu z futbalovej Ligy majstrov. Dnes sa môžete tešiť na atraktívnu francúzsko-anglickú bitku, v ktorej si zmerajú sily AS Monaco a Tottenham Hotspur. Zápas sa začína v tradičnom čase o 20:45 hod.

    AS MONACO

    Francúzsky klub je na čele E-skupiny, keď v štyroch zápasoch získal osem bodov. Okrem dvoch remíz, ktoré zachraňoval gólmi zo záverečnej päťminútovky, si na svoje konto pripísal aj dve víťazstvá. Dôležitý krok k postupu spravili zverenci Leonarda Jardima v predošlom zápase, keď si pomerne hladko poradili s CSKA Moskva 3:0. Monaco predvádza vynikajúce výkony aj v domácej súťaži, kde mu patrí druhé miesto s priemerom troch strelených gólov na zápas. Finalista Ligy majstrov z roku 2004 disponuje vyrovnaným kádrom a až sedem hráčov zaznamenalo v Ligue 1 aspoň tri presné zásahy. Po zranení sa do streleckej formy dostáva Falcao, ktorý v piatich zápasoch skóroval až šesťkrát. Proti anglickým klubom odohralo Monaco v rámci pohárovej Európy sedem domácich duelov, pričom dosiahlo bilanciu 3-2-2.

    TOTTENHAM

    Tretí tím uplynulého ročníka anglickej Premier League bol jasným favoritom na postup, no doposiaľ získal len štyri body. Na druhý Leverkusen momentálne stráca dva body, a tak dnes nutne potrebuje triumfovať. Tottenham sa strelecky trápi, keď v štyroch stretnutiach skóroval len dvakrát. Jediné víťazstvo dosiahol v ruskej Moskve, kde vyhral po góle Heunga-Mina Sona. Zaujímavosťou je, že odvtedy Kórejčan v klubových farbách neskóroval. Aj preto sa Londýnčania v posledných zápasoch trápili a len v nedeľu pretrhli sedemzápasovú šnúru bez víťazstva. V domácom prostredí otočili zápas s West Hamom v záverečných minútach, na čom mal výrazný podiel navrátilec v zostave Harry Kane. Tottenham v pohárovej Európe na francúzskej pôde ešte nikdy nevyhral a dnes mu túto štatistiku nepomôže zlomiť ani trojica absentujúcich hráčov. Pre zdravotné problémy nenastúpia Toby Alderweireld, Ben Davies a Erik Lamela.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 48. Sidibé, 53. Mendy – 52. Kane (pen.)

    Karty:   51. Glik (ASM), 57. Falcao (ASM) – 10. Dier (TOT), 21. Dembélé (TOT), 84. Trippier (TOT)

    Nepremenená penalta: 11. Falcao (ASM), brankár Lloris zneškodnil


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:14.
    AS Monaco: Subašić – Sidibé, Glik, Jemerson, Mendy – Fabinho, Bakayoko, Lemar (81. Moutinho) – B. Silva, Falcao (C) (89. Raggi), Germain (77. Carrillo).
    Náhradníci: De Sanctis – Moutinho, Carrillo, Boschilia, Raggi, Mbappé Lottin, A. Diallo.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Dier, Wimmer, Rose – Wanyama, Dembélé (65. Eriksen) – Alli, Winks (74. Moussa Sissoko), Son Heung-min (65. V. Janssen) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Vertonghen, Walker, V. Janssen, N'Koudou, Moussa Sissoko, Eriksen.

    Rozhodca: Björn Kuipers