Buffalo – Calgary 4:2 (kon.) | Columbus – Colorado 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – NY Rangers 2:5 (kon.)
Nashville – Tampa Bay 3:1 (kon.) | Dallas – Minnesota 3:2 (po pr.) | Edmonton – Chicago 5:0 (kon.)
San Jose – NJ Devils 4:0 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Minnesota Wild
cz Utorok 22.11.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:23 Jamie BENN - 3:2
     
    61:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Samostatné nájezdy dnes neuvidíme, rozhodující branka totiž padla v nastavené pětiminutovce a dávají ji Dallas Stars. Nejdříve před zařízením soupeře kroužili hokejisté Minnesoty, jenže ti až příliš dlouho čekali se střelou. Pak přišla protiakce na druhou stranu a rozhodující verdikt učinil parádním zakončením z levého kruhu JAMIE BENN, jenž poslal kotouč nekompromisně do sítě a ukončil střetnutí celků z Centrální divize. Asistence: Tyler Seguin, Jordie Benn.
    44:01 Erik HAULA - 2:2
     
    44:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pokud mají Dallas Stars dnes s něčím problém, tak je to delší dobu udržet vedení. Nedlouho poté, co se dostali do trháku, opět inkasují a tohle byla hodně nepřehledná situace, kterou snad ani nešlo z pohledu beků Stars lépe zvládnout. Na brankovišti Anttiho Niemiho vznikl pořádný zmatek a bylo hodně těžké poznat, kdo vlastně prostrčil touš až za brankovou čáru. Nakonec je za autora této trefy označen ERIK HAULA, který projevil ze všech největší důraz a přehled o tom, kde se nachází kotouč. Je tedy opět vyrovnáno. Asistence: Nino Niederreiter, Jason Pominville.
    41:01 Brett RITCHIE - 2:1
     
    41:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Trvalo to jen minutu a jednu vteřinu ve třetí třetině a Dallas Stars mají své těsné vedení zpátky. Hodně překvapivá situace ihned po vhazování, kterou vymysleli domácí hokejisté, konkrétně mladý obránce Julius Honka, jenž zavezl puk za klec a následně vyhledal na brankovišti úplně volného BRETTA RITCHIEHO. Puk možná ještě tečoval také Antoine Roussel, ale autorem gólu jednoznačně Ritchie. Celou akci ale skvěle vymyslel Honka, který ukázal přehled o hře a hlavně pohotovost. Povedená situace. Asistence: Julius Honka, Radek Faksa.
    37:22 Nino NIEDERREITER - 1:1
     
    37:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jenže teď už obrana Dallasu tak v klidu nebyla a před koncem prostřední periody máme skóre znovu vyrovnané. Přitom tato přesilová hra Minnesoty rozhodně nejdřív nevypadala nikterak ukázkově, hosté sotva dokázali zavézt puk do útočného pásma a začít kombinovat. Ale když už se jim to povedlo, hned dávají branku na 1:1. Autorem přesného zásahu je NINO NIEDERREITER, jenž pěkně zůstal stát u pravé tyčky a počkal na přesný pas od spoluhráče. Krásně sehraná akce téměř do prázdné branky. Asistence: Mikael Granlund, Mikko Koivu.
    27:19 Jamie OLEKSIAK - 1:0
     
    27:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku zápasu, na kterou jsme museli čekat téměř polovinu základní hrací doby, ale dočkali jsme se. Jako první se prosazují hokejisté Dallas Stars, kterým se nyní vyplatil urputný a vytrvalý důraz na brankovišti. Hned dva muži Minnesoty a také brankář Kuemper zkoušeli zabránit průniku kotouče do sítě, jenže JAMIE OLEKSIAK zvládl situaci ze všech nejlépe a někde z modrého půlkruhu doklepl kotouč za záda Anttiho Niemiho. Domácí se tedy ujímají těsného vedení a uvidíme, jak budou v následujících momentech reagovat Divočáci. Asistence: Patrick Eaves, Jason Spezza.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 28. Oleksiak (Eaves, Spezza), 42. B. Ritchie (Honka, Faksa), 62. Jamie Benn (Seguin, Jordie Benn) – 38. Niederreiter (Mikael Granlund, M. Koivu), 45. Haula (Niederreiter, Pominville)


    Dallas Stars: Niemi – Hamhuis, Honka, Jordie Benn, Lindell, Oleksiak, Nemeth – Jamie Benn, Eakin, Seguin – Sharp, Spezza, Eaves – Roussel, Faksa, B. Ritchie – Korpikoski, D. Shore, Cracknell.
    Minnesota Wild: Kuemper – Suter, Spurgeon, Brodin, Folin, Reilly, Dumba – Niederreiter, E. Staal, Coyle – Parise, M. Koivu, Mikael Granlund – Zucker, Haula, Pominville – Z. Mitchell, Graovac, Stewart.

    Rozhodca: Rank, Hebert – Driscoll, Miller

    Diváci: 18 532