LA Kings – NJ Devils 4:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Toronto 2:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 2:5 (kon.) | Boston – Winnipeg 4:1 (kon.) | Ottawa – Florida 1:4 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 3:1 (kon.)
Vancouver – Chicago 3:4 (po pr.) | Washington – Columbus 2:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 3:1 (kon.)
koniec
Boston Bruins
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Winnipeg Jets
cz Nedeľa 20.11.2016, 01:15 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Winnipeg si ještě zahraje přesilovku, protože Torey Krug (BOS) zasáhl hokejkou obličej Brandona Taneva. Jsou z toho dvě minuty za vysokou hůl pro obránce Bostonu.
    57:20 Adam LOWRY - 4:1
     
    57:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tuukka Rask definitivně přichází o čisté konto. Patrick Laine prokázal dobrou orientaci v útočném pásmu, nakonec vystřelil z pravého kruhu na finského gólmana Bostonu, který vyrazil puk pouze před sebe. Dorážející ADAM LOWRY překonal bývalého brankáře Škody Plzeň přesnou dorážkou! 4:1! Asistence: Patrick Laine, Tobias Enström.
     
    44:59
    John Michael Liles (BOS) dle soudu rozhodčích podrazil Nikolaje Ehlerse. Z opakovaných záběrů je vidět, že k ničemu takovému nedošlo, ale bývalý bek Colorada už sedí na trestné lavici.
    41:41 Tim SCHALLER - 4:0
     
    41:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    TD Garden je počtvrté na nohou. Torey Krug vyslal přihrávku o mantinel, která neskončila ve středním pásmu. Hostující obrana si nepohlídala TIMA SCHALLERA, hráč čtvrté lajny Bruins zůstal nehlídaný. Převzal puk na útočné modré čáře a střelou mimo dosah Michaela Hutchisona dává na 4:0! Asistence: Torey Krug, Austin Czarnik!
    37:00 Patrice BERGERON - 3:0
     
    37:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Winnipeg hrál ve třech hráčích na hrací ploše a Boston toho využil. Zdeno Chára přihrál na modré čáře Davidu Krejčímu, který prokázal výborný přehled o hře a zvolil přihrávku na PATRICE BERGERONA. Michael Hutchinson v brance Winnipegu se již nestihl přesunout! 3:0! Asistence: David Krejčí, Zdeno Chára.
     
    36:21
    Poslední dobou se moc nehraje. Dustin Byfuglien (WPG) podrazil Matta Beleskeye. Dvě minuty pro obránce Jets.
     
    35:42
    Začíná se nám trošku přiostřovat. David Backes (BOS) dorážel před brankou Michaela Hutchinsona. Následně se pošťuchoval s Jacobem Troubou (WPG). Jsou z toho dvě minuty pro oba hokejisty za hrubost.
     
    35:10
    Na hostujícím Marku Schiefelovi (WPG) byl znát frustrace z průběhu zápasu. Útočník Winnipegu dostává dvě minuty za podražení Rileyho Nashe.
    31:37 Brad MARCHAND - 2:0
     
    31:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to byla nádhera. Zdeno Chára našel svého spoluhráče ve středu hřiště. BRAD MARCHAND si sjel pro puk, následně se po levém křídle natlačil před obránce Winnipegu a bekhendem poslal puk za Michaela Hutchinsona. Kanaďanovi nechyběla správná drzost a lehkost. 2:0. Asistence: Zdeno Chára.
     
    24:19
    Zdeno Chára (BOS) zastavil pronikajícího Nikolaje Ehlerse pouze za cenu nedovoleného bránění. Je z toho přesilová hra pro hosty.
    22:01 Matt BELESKEY - 1:0
     
    22:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté dostali celkem dost prostoru ke hře v útočném pásmu, Joe Morrow našel před brankou nepokrytého MATTA BELESKEYE, který nic nevymýšlel a překonal Michaela Hutchinsona v brance Jets! 1:0! Asistence: Joe Morrow, Dominic Moore.
     
    11:30
    Blake Wheller (WPG) zahákoval Austina Czarnika. Boston má k dispozici přesilovku pět na tři, která může trvat necelou půl minutu.
     
    10:03
    Je tady první přesilová hra večera pro Boston. Vyloučeným hokejistou je Dustin Byfuglien (WPG) za sekání v souboji s Bradem Marchandem.
     
    06:13
    David Krejčí (BOS) je prvním vyloučeným hráčem večera, hostujícího Thorburna poslal k zemi. Jsou z toho dvě minuty za naražení zezadu.

    Vít Muzikář

    Góly a asistencie: 23. Beleskey (Morrow, D. Moore), 32. Marchand (Chára), 37. Bergeron (Krejčí, Chára), 42. Schaller (Krug, Czarnik) – 58. Lowry (Laine, Enström)


    Boston Bruins: T. Rask – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Morrow, Liles – Marchand, Bergeron, Riley Nash – Spooner, Krejčí, Backes – Beleskey, D. Moore, Czarnik – Kuraly, Schaller, J. Hayes.
    Winnipeg Jets: Hutchinson – Morrissey, Byfuglien, Enström, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Scheifele, Laine – Daňo, Petan, Wheeler (C) – Copp, Lowry, B. Tanev – Howden, Burmistrov, Thorburn.

    Rozhodca: Hanson, Schlenker – Barton, Gibbs