LA Kings – NJ Devils 4:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Toronto 2:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 2:5 (kon.) | Boston – Winnipeg 4:1 (kon.) | Ottawa – Florida 1:4 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 3:1 (kon.)
Vancouver – Chicago 3:4 (po pr.) | Washington – Columbus 2:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 3:1 (kon.)
koniec
Boston Bruins
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Winnipeg Jets
cz Nedeľa 20.11.2016, 01:15 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Winnipeg si ještě zahraje přesilovku, protože Torey Krug (BOS) zasáhl hokejkou obličej Brandona Taneva. Jsou z toho dvě minuty za vysokou hůl pro obránce Bostonu.
     
    44:59
    John Michael Liles (BOS) dle soudu rozhodčích podrazil Nikolaje Ehlerse. Z opakovaných záběrů je vidět, že k ničemu takovému nedošlo, ale bývalý bek Colorada už sedí na trestné lavici.
     
    36:21
    Poslední dobou se moc nehraje. Dustin Byfuglien (WPG) podrazil Matta Beleskeye. Dvě minuty pro obránce Jets.
     
    35:42
    Začíná se nám trošku přiostřovat. David Backes (BOS) dorážel před brankou Michaela Hutchinsona. Následně se pošťuchoval s Jacobem Troubou (WPG). Jsou z toho dvě minuty pro oba hokejisty za hrubost.
     
    35:10
    Na hostujícím Marku Schiefelovi (WPG) byl znát frustrace z průběhu zápasu. Útočník Winnipegu dostává dvě minuty za podražení Rileyho Nashe.
     
    24:19
    Zdeno Chára (BOS) zastavil pronikajícího Nikolaje Ehlerse pouze za cenu nedovoleného bránění. Je z toho přesilová hra pro hosty.
     
    11:30
    Blake Wheller (WPG) zahákoval Austina Czarnika. Boston má k dispozici přesilovku pět na tři, která může trvat necelou půl minutu.
     
    10:03
    Je tady první přesilová hra večera pro Boston. Vyloučeným hokejistou je Dustin Byfuglien (WPG) za sekání v souboji s Bradem Marchandem.
     
    06:13
    David Krejčí (BOS) je prvním vyloučeným hráčem večera, hostujícího Thorburna poslal k zemi. Jsou z toho dvě minuty za naražení zezadu.

    Vít Muzikář

    Góly a asistencie: 23. Beleskey (Morrow, D. Moore), 32. Marchand (Chára), 37. Bergeron (Krejčí, Chára), 42. Schaller (Krug, Czarnik) – 58. Lowry (Laine, Enström)


    Boston Bruins: T. Rask – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Morrow, Liles – Marchand, Bergeron, Riley Nash – Spooner, Krejčí, Backes – Beleskey, D. Moore, Czarnik – Kuraly, Schaller, J. Hayes.
    Winnipeg Jets: Hutchinson – Morrissey, Byfuglien, Enström, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Scheifele, Laine – Daňo, Petan, Wheeler (C) – Copp, Lowry, B. Tanev – Howden, Burmistrov, Thorburn.

    Rozhodca: Hanson, Schlenker – Barton, Gibbs