Alavés – Espanyol 0:1 (kon.) | Valencia – Granada 1:1 (kon.) | Gijón – Sociedad 1:3 (kon.)
Bilbao – Villarreal 1:0 (kon.)
koniec
Deportivo Alavés
0:1 (0:0)
RCD Espanyol Barcelona
Nedeľa 20.11.2016, 12:00 • Mendizorrotza Stadium • Španielska LaLiga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Sledovali sme len veľmi slabé futbalové divadlo. Oba celky mali občas svoje sveté chviľky, ale očakávania boli troška vyššie. Domáci sa dnes snažili viac kombinovať, čo im napokon neprinieslo želané ovocie. Hostia sa sústredili na pevnú defenzívu a následné srteľné protiútoky. Odo mňa to je všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (13:51:01)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3.
    Střely mimo: 6:4.
    Rohy: 2:5.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 20:14.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Santos posielal dlhý kros do pokutového územia súpera, ale nakoniec bol pridlhý a lopta putovala za čiaru. Čoskoro zaznie záverečný hvizd hlavného arbitra.
     
    90+2
    O individuálny prienik sa pokúsil Pablo Piatti, ktorý však skončil už v strede pola, keď narazil na dvojicu brániacich hráčov, ktorá mu dokázala loptu odobrať.
     
    90+1
    Center po rohovom kope dokázal zachytiť Ibri, ale jeho hlavičkový pokus neznamenal skórovanie. Nasleduje odkop od bránky hostí.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v druhom dejstve ešte tri minútky navyše.
     
    90
    Victor Sánchez s ďaľším kľúčovým zákrokom. Dokázal zblokovať center súpera, čo má za následok rohový kop v prospech Deportiva Alavés.
     
    89
    Marco Llorente skúsil svoje strelecké šťastie prízemnou strelou z väčšej vzdialenosti. Jeho tvrdý projektil smeroval ku pravej žrdi, ale Diego López mal dostatok času na zareagovanie.
     
    88
    Držanie lopty je momentálne následovné: 55:45.
     
    87
    Deportivo Alavés má výhodu outového vhadzovania na polovici súpera. To je presne to, čo teraz potrebujú. Hostia sa viac-menej už iba bránia a zbierajú cenné sekundy všade, kde sa dá.
     
    86
    A bola z toho zaujímavá príležitosť. Na center po voľnom kope najlepšie zareagoval Zouhair Feddal, ale jeho zakončenie smerovalo len do stredu brány, kde stál pripravený Diego López.
     
    85
    Hlavný arbiter bol nútený fúknuť do píšťaľky po nedovolenom zákroku Victora Sáncheza. Domáci s možnosťou vyrovnať po voľnom kope.
     
    84
    Pri lopte sú domáci, ktorí sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde si snažia vytvoriť tlak. Nechajme sa prekvapiť, či sa im podarí minimálne aspoň vyrovnať.
     
    83
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Cristian Espinoza, prichádza Christian Santos.
     
    82
    Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Gerard Moreno, prichádza Felipe Caicedo.
    82. Gerard Moreno (ESB) - 0:1
     
    82
    Espanyol Barcelona dala gól!
    Hostia zahrávali ďaľší rohovy kop. Po centry sa vo veľkom vápne domácich najlepšie zoorientoval GERARD MORENO, ktorý sa do lopty oprel hlavou a presným zásahom ku vzdialenejšej žrdi dostáva svoj tím do vedenia. Dokonale tak napravil svoj nepremenený pokutový kop. Stav zápasu je 0:1! Asistencia: Pablo Piatti.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 82. G. Moreno

    Karty:   26. Feddal (DAL), 47. Femenía (DAL), 58. Camarasa (DAL), 61. Deyverson (DAL), 78. Alexis (DAL) – 15. H. Pérez (ESB), 60. V. Sánchez (ESB)

    Nepremenená penalta: 79. G. Moreno (ESB), brankár Pacheco zneškodnil


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 20:14.
    Deportivo Alavés: Pacheco – Femenía, Alexis, Feddal, Carnero García – Krstičić (77. D. Torres), M. Llorente – C. Espinoza (83. Santos), Camarasa, Hernández (70. I. Gómez) – Deyverson.
    Náhradníci: Ortolá – García, I. Gómez, Santos, Toquero, D. Torres, Vigaray.

    RCD Espanyol Barcelona: Diego López – V. Sánchez, López, D. Reyes, Aarón – Fuego, Jurado – H. Pérez (63. Melendo), J. A. Reyes (69. Diop), Piatti – G. Moreno (82. F. Caicedo).
    Náhradníci: Roberto – F. Caicedo, Diop, Ó. Duarte, R. Duarte, Javi López, Melendo.

    Rozhodca: Melero – Torre, Martinez,

    Diváci: 19 550