Bergamo – CFC Janov 3:0 (kon.) | Crotone – Chievo 2:0 (kon.) | Empoli – AS Rím 0:0 (kon.)
Lazio – Sassuolo 2:1 (kon.) | AC Miláno – Pescara 1:0 (kon.) | Sampdoria – Inter 1:0 (kon.)
koniec
FC Crotone
2:0 (1:0)
Chievo Verona
cz Nedeľa 30.10.2016, 15:00 • Stadio Ezio Scida, Crotone • Talianska Seria A • 11. kolo
Predzápasové kurzy
    90+2. Diego FALCINELLI - 2:0
     
    90+2
    Crotone právě vstřelilo branku!
    A v druhé nastavené minutě Crotone rozhoduje o svém vítězství! Na pravé straně se dokázal uvolnit střídající Sampirisi, který následně předložil míč před branku pro DIEGA FALCINELLIHO, který rozjásal domácí fanoušky!
     
    88
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Andrea Barberis, přichází Lorenzo Crisetig.
     
    80
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Marcello Trotta, přichází Mario Sampirisi.
     
    76
    Domácí celek měl následně k dispozici standardní situaci, které se ujal Capezzi. Jeho tvrdou střelu však Sorrentino vyrazil a Gamberini následně poslal míč na rohový kop!
     
    76
    Domácí celek postupoval do zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště střídající Nalini. Jeho postup zastavil nedovoleným zákrokem Spolli, který dostává žlutou kartu!
     
    72
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Antonio Floro Flores, přichází Vittorio Parigni.
     
    69
    Teď mělo Chievo další velkou šanci! Do protiútoku se dostal Pellissier, který před vápnem předal míč Floro Floresovi, avšak tomu střela nesedla a Cordaz zasáhl!
     
    63
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Roberto Inglese, přichází Sergio Pellissier.
     
    60
    Domácí Rosi ztratil míč po souboji s Cacciatore, avšak chtěl jej rychle získat zpět, avšak v souboji svého protihráče fauloval a za svůj zákrok dostává žlutou kartu!
     
    51
    Z následného rohového kopu mohl domácí celek také navýšit své vedení! Před brankou se odrazil míč na zadní tyč k volnému Falcinellimu, avšak tomu ukradl míč z kopačky Sorrentino!
    50. Střelu Naliniho dokázal vyrazit Sorrentino
     
    50
    Velká šance Crotone na navýšení skóre! Andrea Nalini se pěkně uvolnil ve středu hřiště a následně vystřelil na zadní tyč. Jeho povedenou ránu však vyrazil Sorrentino na roh!
     
    46
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Nicola Rigoni, přichází Ivan Radovanović.
    45+3. Marcello TROTTA - 1:0
     
    45+3
    Crotone právě vstřelilo branku!
    A Crotone se dostává v závěru prvního poločasu do vedení! Exekuce se tedy ujal MARCELLO TROTTA, který kopl penaltu velmi dobře a otevřel skóre dnešního utkání!
     
    45
    Nyní hlavní rozhodčí uděluje první žlutou kartu v tomto utkání. Hetemaj u vápna domácího celku velmi ostře dohrál Ferrariho a dostává žlutou kartu!
    25. Střelu Trotty vyrazil Sorrentino
     
    25
    Velká šance Crotone! Míč se dostal k Falcinellimu, který jej dokázal podržet, počkal si na náběh Trotty, jehož střelu však dokázal Cordaz vyrazit!
     
    17
    Nepříjemnost pro domácí celek. Hned po sedmnácti minutách musí opustit hřiště Stoian kvůli zdravotním problémům. Na jeho místo přichází Nalini!
     
    4
    Verona se až nyní dostala do kombinace na útočné polovině a hned z toho byla nebezpečná střela! Z pravé strany pokutového území střílel Inglese, avšak Cordaz dokázal střelu vyrazit!
    2. Branka Crotone nebyla uznána kvůli ofsajdu
     
    2
    Hned na začátku dnešního zápasu se mohl domácí celek dostat do vedení. Po rohovém kopu hlavičkoval Ferrari, míč se poté dostal k Capezzimu, jehož střelu se odrazila od tyčky k zcela volnému Trottovi, avšak ten se nacházel v ofsajdu, a tak jeho branka neplatila.

    Jan Havlovic

    Góly: 45+3. Trotta (pen.), 90+2. Falcinelli (Sampirisi)

    Karty:   60. Rosi (COE) – 45. P. Hetemaj (CHV), 76. Spolli (CHV)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 9:10. Střely mimo: 1:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:21.
    FC Crotone: Cordaz (C) – Rosi, Ceccherini, Ferrari, Mesbah – Rohdén, Capezzi, Barberis (88. Crisetig), Stoian (17. Nalini) – Trotta (80. Sampirisi), Falcinelli.
    Náhradníci: Festa, Cojocaru – Claiton, Palladino, Nalini, Crisetig, Tonev, Dussenne, Sampirisi, Tochukwu Nwankwo, Fazzi Fazzi, Martella.

    Chievo Verona: Sorrentino – Frey, Spolli (C), Gamberini, Cacciatore – L. Castro, N. Rigoni (46. Radovanović), P. Hetemaj – Birsa – Floro Flores (72. Parigni), Inglese (63. Pellissier).
    Náhradníci: Confente, Seculin – de Guzmán, Dainelli, Radovanović, Izco, Gobbi, Sardo, Parigni, Bastien, Pellissier, Costa.

    Rozhodca: Pairetto – Barbirati, De Troia (vš. Itálie)