Žilina – Košice 3:4 (0:1 po s.n.) | Zvolen – Poprad 3:0 (kon.) | Trenčín – B. Bystrica 2:3 (po pr.)
Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 7:0 (kon.) | Martin – Nitra 0:0 (odl.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 28.10.2016, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:18 DRTINA - 7:0
     
    59:18
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti nabíjajú do rakvy aj siedmy klinec. Brabenec potiahol puk po pravom krídle a z kruhu krížnou prihrávkou našiel MAREKA DRTINU. Jeho zakončenie z prvej nebolo veľmi nebezpečné, no Nagyovi nešťastne prešlo pomedzi betóny!
    Asistencia: Kamil Brabenec.
    45:04 SAARINEN - 6:0
     
    45:04
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky ešte navyšujú svoje vedenie! Kamil Brabenec prihrávkou pred bránu našiel osamoteného OSSIHO SAARINENA, ktorý už strelou z prvej cez Adama Nagya zakončil bezpečne do odkrytej bránky!
    Asistencie: Kamil Brabenec, Marek Drtina.
    38:00 LELKEŠ - 5:0
     
    38:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    Piaty gól v Nagyovej sieti! Jozef Tibenský si si spracoval puk na modrej čiare, poslal Oravca na párky a následne skvelou prihrávkou našiel pred bránou RICHARDA LELKEŠA. Jeho strela následne skončila úspešne v bráne!
    Asistencie: Jozef Tibenský, Marek Dubec.
    36:00 HVILA - 4:0
     
    36:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky si už tento zápas užívajú! Od modrej čiary posunul puk na bránku Drtina. Nagy vyrazil jeho strelu pred seba, kde bol v dorážke dôrazný LUKÁŠ HVILA a poslal puk do bránky!
    Asistencie: Marek Drtina, Martin Chovan.
    31:25 PITULE - 3:0
     
    31:25
    HC Nové Zámky dali gól!
    Novozámčania sa už dostávajú na rozdiel triedy! Mäkinen z obranného pásma dlhým pasom našiel na modrej čiare Čaládiho. Ten pokračoval do pásma, posunul na stranu TOMÁŠOVI PITULEMU, ktorý už prekonal Nagya strelou z prvej!
    Asistencie: Erik Čaládi, Konsta Mäkinen.
    06:57 BÁHENSKÝ - 2:0
     
    06:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Skvelý štart do zápasu od domácich hráčov! Brabenec vyhral buly na ľavom kruhu, posunul puk na ZDEŇKA BAHENSKÉHO, ktorého strelu švihom Nagy vôbec nechytil!
    Asistencia: Kamil Brabenec.
    04:39 PAULOVIČ - 1:0
     
    04:39
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky sa dostávajú do vedenia! Fredrik Sandgren šikovne potiahol puk po pravom krídle a z kruhu krásnou zadovkou bekhendom našiel medzi kruhmi MATEJA PAULOVIČA. Jeho následná strela skončila v bráne a Nagy ju ani len nezaregistroval!
    Asistencie: Fredrik Sandgren, Michal Hudec.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Paulovič (Sandgren, M. Hudec), 7. Báhenský (Brabenec), 32. Pitule (Čaládi, Mäkinen), 36. Hvila (Drtina, Chovan), 38. Lelkeš (Tibenský, Dubec), 46. Saarinen (Brabenec, Drtina), 60. Drtina (Brabenec)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Ďurčo, Sandgren, Čížek, Mäkinen, Chovan, Sucharda, Maier – Saarinen, Brabenec, Bahenský – Paulovič, M. Hudec, Hvila – Čaládi, Pitule, Fábry – Dubec, R. Lelkeš, Tibenský
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Nagy – Mezovský, Šiška, Nádašdi, Makovský, Kadlubiak, Moravčík, Bobček, Oravec – Ru. Huna, Ró. Huna, Ri. Huna – Kriška, Matúš Sukeľ, Uram – Faith, Piatka, A. Laco – Števuliak, Stümpel, Kabáč

    Rozhodca: Jonák – Navrátek, Výleta