Pardubice – Chodov 5:7 (kon.) | Kladno – Sparta 8:7 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 13:9 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 1:11 (kon.) | Bulldogs – Ostrava 1:5 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
13:9 (3:1, 5:3, 5:5)
FbŠ Bohemians
cz Piatok 28.10.2016, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga (CZ) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    58:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vstříc Hyršlovi se pomalým krokem vydal JOSEF RÝPAR, který povedeným forhendovým bafákem zřejmě naposledy mění skóre na 13:9.
     
    58:39
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Parádní útočný florbal pokračuje už jednadvacátým gólem tohoto zápasu! Pražané využili svou druhou přesilovou hru, když další pas od Bagina zužitkoval JAKUB ŠÁRKA. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    57:24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    No a o pár sekund později udeřilo na druhé straně! Přes Bagina se balónek dostal na hokejku JAKUBA ŠÁRKY, který v úniku našel recept na Blakalu. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    56:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující gólman se při útoku Ostravanů stihl vrátit do své svatyně, jenže ani tak dvanácté inkasované brance nezabránil. Parádní střelou pod horní tyč se prezentoval PETR JANKULÁR. Asistence: Adam Delong.
     
    53:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je to stále stejná písnička, domácí na chvíli poleví a po inkasovaném gólu znovu udeří. Tentokrát tak učinil LUKÁŠ HÁJEK, jenž pěknou střelou k vzdálenější tyči znemožnil Hyršlovi jakkoli zasáhnout. Asistence: Josef Rýpar.
     
    51:08
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Devět minut před koncem tu máme další zásah zelenobílých! RADEK MANDÍK ukořistil balónek a po individuální akci snížil na 7:10 z hostujícího pohledu. Bez asistence .
     
    46:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Gólové hody ale ještě ani zdaleka nekončí! Krbec znovu nahrál do těžké pozice ADAMU RŮŽKOVI, který v důrazném souboji přetlačil Neheru a ze vzduchu dopravil balónek do sítě. Asistence: Kryštof Krbec.
     
    45:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V šesté minutě třetí třetiny Ostravané navyšují vedení na 10:5! Zasloužil se o to ONDŘEJ FIRDA, jenž si sám vybojoval míček a ten posléze uklidil za Hyršlova záda. Bez asistence.
     
    43:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí už poněkolikáté výborně reagují na inkasovanou branku a ani teď nenechávají Pražany přiblížit se na rozdíl dvou gólů. Ke svým třem trefám přidává druhou asistenci Matejčík, který našel JOSEFA RÝPARA a ten znovu prostřelil Tomáše Hyršla. Asistence: Marek Matejčík.
     
    43:22
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Vojtěch Bagin poslal vysokou přihrávku před branku na RADKA MANDÍKA, který trefil míček ze vzduchu a poslal ho mimo dosah Blakaly. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    39:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí si však nepřipouští komplikace a opět odskakují do výraznějšího náskoku! Velkou zásluhu na této brance má Matejčík, který odvedl výbornou práci v rohu hřiště a předložil balónek před branku LADISLAVU GÁLOVI, který ve stoprocentní šanci nezaváhal. Asistence: Marek Matejčík.
     
    38:03
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pražané se za stavu 2:7 nepoložili a nyní ztrácí už jenom tři góly! Kanadský bod si opět připisuje Martin Šimek, po jehož přihrávce napřáhl zpoza půlící čáry MARTIN KISUGITE a znovu překvapil Blakalu. Asistence: Martin Šimek.
     
    34:50
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na 3:7 a ještě oživují teoretickou naději na bodový zisk! Nabídnutou přesilovku po křižném pasu od Šimka využil MARTIN KISUGITE. Asistence: Martin Šimek.
     
    30:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    S góly se nám v Ostravě roztrhl pytel! Pátou branku během sedmi minut přidává VÁCLAV JURDZIN, jenž se zjevil těsně před Hyršlem, v těžké pozici si ale poradil a bravurně zakončil do odkrytého koutu branky. Asistence: Petr Jankulár.
     
    29:29
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Na šestou domácí branku ale Bohemians bleskurychle odpovídají! Po chybě v domácí kombinaci vypálil Kisugite, jehož pokus šikovně tečoval MARTIN KISUGITE a Blakala už nestihl nikterak zareagovat. Asistence: Martin Šimek.
     
    29:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No vida, Tomáš Hyršl se v brance Bohemians ještě ani nestihl zabydlet a už musí tasit balónek zpoza svých zad. Autorem gólu je ADAM DELONG, jenž těžil z přihrávky Josefa Rýpara. Asistence: Josef Rýpar.
     
    27:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je tu další branka v ostravském podání a s Pražany už to začíná vypadat bledě! Gál přihrál k levému mantinelu ONDŘEJI FIRDOVI, který zamířil přesně k vzdálenější tyči a upravil skóre už na 5:1. Asistence: Ladislav Gál.
     
    23:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí podruhé v zápase vedou o tři góly! Už potřetí se gólově prosadil MAREK MATEJČÍK, který dostal šikovnou přihrávku od Jurdzina a před Hejným ani tentokrát nezaváhal. Asistence: Václav Jurdzin.
     
    19:25
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté se v závěru první třetiny přece jenom prosazují a dostávají se zpět do zápasu! Rossi tentokrát zvolil přihrávku na ADAMA RŮŽKA, který jako první rozvlnil síťku v domácí brance a zrušil čisté konto Petra Blakaly. Asistence: Martin Rossi.
     
    16:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Neproměněné šance teď musí Pražany hodně mrzet, v sedmnácté minutě totiž ztrácí už i tři branky. Adam Delong vysunul MARKA MATEJČÍKA, jenž si počkal na ideální moment pro střelu a podruhé v zápase propálil Hejného. Asistence: Adam Delong.
     
    09:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z aktivity Vítkovic vyplynula druhá branka! Josef Rýpar se neunáhlil a místo střely zvolil přihrávku na MARKA MATEJČÍKA, který přesnou ranou švihem nedal Hejnému žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Josef Rýpar.
     
    05:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se na konci šesté minuty radují z vedoucího gólu! Výbornou práci odved Firda, který potáhl míček na útočnou polovinu a chytrou přihrávkou k druhé tyči vyzval ke skórování LUKÁŠE PEŠATA, který touto příležitostí nepohrdl a uklidil balónek za Hejného. Asistence: Ondřej Firda.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 6. Pešat (Firda), 10. Matejčík (Rýpar), 17. Matejčík (Delong), 24. Matejčík (Jurdzin), 28. Firda (Gál), 30. Delong (Rýpar), 31. Jurdzin (Jankulár), 40. Gál (Matejčík), 44. Rýpar (Matejčík), 46. Firda, 54. Hájek (Rýpar), 57. Jankulár (Delong), 59. Rýpar (t.s.) – 20. Růžek (Rossi), 30. Kisugite (Šimek), 35. Kisugite (Šimek), 39. Kisugite (Šimek), 44. Mandík (Bagin), 47. Růžek (Krbec), 52. Mandík, 58. Šárka (Bagin), 59. Šárka (Bagin)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Blakala – Mertha, Nehera, Švajný, Ivan, Komačka, Jankulár – Firda, Jan Šebesta, Rýpar – Hájek, Pešat, Bräuer – Matejčík, Delong, Němec – Jurdzin, Matúš, Gál.
    FbŠ Bohemians: Hejný (28. Hyršl) – Zezulka, Kisugite, Krebner, Křivanec, Kuncman, Čihák, Rossi, Cabejšek, Krbec – Šimek, Bagin, Šimek – Poláček, Höffer, Kindl – Růžek, Šárka, Mandík.

    Rozhodca: Kačer, Vašíček

    Diváci: 283