NY Islanders – Montreal 2:3 (kon.) | NY Rangers – Boston 5:2 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Anaheim – Nashville 6:1 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
6:1 (1:0, 5:0, 0:1)
Nashville Predators
cz Štvrtok 27.10.2016, 04:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:43 Colin WILSON - 6:1
     
    47:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Korbinian Holzer chtěl zpoza brány vyhodit puk po skvělém zákroku Johna Gibsona, od jehož masky se puk odrazil za jeho klec, do bezpečí, jenže ho namazal pouze na hůl COLINA WILSONA, který z blízkosti mezi vyrážečkou a pravým betonem brankáře Ducks zamířil k bližší levé tyči.
    39:13 Ryan KESLER - 6:0
     
    39:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN KESLER na levém křídle vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho následná střele letící těsně nad ledem a mířící k přední levé tyči se od lapačky Marka Mazance odrazila do jeho levého betonu a vzápětí do brány. Anaheim využil třetí přesilovou hru a vede nad Nashvillem krátce před koncem prostřední části už 6:0! Asistence: Cam Fowler a Sami Vatanen.
    37:00 Andrew COGLIANO - 5:0
     
    37:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Predators propadli na útočné modré čáře a ANDREW COGLIANO se řítil do samostatného úniku, který po krásném bekhendovém blafáku zakončil střelou mezi betony Marka Mazance. Český brankář neprožívá šťastný vstup do utkání a Ducks podruhé v dnešním zápase skórují v oslabení!
    35:04 Corey PERRY - 4:0
     
    35:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY předvedl úžasnou individuální akci, když na levém křídle zavezl puk do útočného pásma, poté si nádherným obloukem sjel mezi kruhy pro vhazování a ještě lepší táhlou střelou zápěstím zamířil mezi levým betonem a lapačkou k Pekka Rinneho k přední pravé tyči.
    29:30 Jakob SILFVERBERG - 3:0
     
    29:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks v útočném pásmu vyhráli vhazování a JAKOB SILFVERBERG z vrcholu levého kruhu pro vhazování nad lapačkou Pekka Rinneho zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Brankář Predators vůbec nic neviděl a Ducks po pouhých deseti sekundách potrestali zbytečné vyloučení Ryana Johansona! Asistence: Sami Vatanen a Cam Fowler.
    24:26 Jakob SILFVERBERG - 2:0
     
    24:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Garbutt ve středním pásmu u mantinelu vybojoval puk a poté poslal do úniku Shea Theodora, který se neukvapil a přečíslení 2 na 1 vyšperkoval přihrávkou na JAKOBA SILFVERBERGA, který v blízkosti pravé tyče zamířil nad lapačkou padajícího brankáře Pekka Rinneho v oslabení k bližší tyči. Asistence: Shea Theodore a Ryan Garbutt.
    02:57 Nick RITCHIE - 1:0
     
    02:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Antoine Vermette přihrávkou z levého křídla našel mezi kruhy pro vhazování Michaela Sgarbossu, který z první přiťukl puk lépe postavenému NICKOVI RITCHIEMU, a ten v blízkosti levé tyče z otočky zamířil bekhendem mezi betony Pekka Rinneho. Anaheim využil první přesilovou hru a ujal se vedení 1:0! Asistence: Michael Sgarbossa a Antoine Vermette.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 3. N. Ritchie (Sgarbossa, Vermette), 25. Silfverberg (Theodore, Garbutt), 30. Silfverberg (Vatanen, Fowler), 36. Perry, 37. Cogliano, 40. Kesler (Fowler, Vatanen) – 48. C. Wilson


    Anaheim Ducks: Gibson – Fowler, Manson, Holzer, Vatanen, Theodore, Bieksa – N. Ritchie, Vermette, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Garbutt, Wagner, Etem – Cramarossa, Sgarbossa, Boll.
    Nashville Predators: Rinne (36. Mazanec) – Ekholm, P. K. Subban, Josi, Ellis, Carle, Y. Weber – Arvidsson, Johansen, Neal – Forsberg, Ribeiro, Fiala – C. Wilson, Fisher (C), C. Smith – Järnkrok, Sissons, Watson.

    Rozhodca: Kelly Sutherland, Ian Walsh. Čároví: Shandor Alphonso, Derek Amell

    Diváci: 15421