Red Star Kunlun – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Togliatti – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Jaroslavľ – Dinamo Minsk 6:3 (kon.)
Kazaň – Jugra Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Nižnekamsk – Barys 0:3 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan sk 4:2 (kon.)
Petrohrad – Záhreb 6:0 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 27.10.2016, 18:30 • Ľadový Palác športu CSKA, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovan dnes na ľade favorita duelu odohral dobrý zápas, no na zisk čo i len jedného bodu to bolo málo. Škoda zbytočného faulu Starostu a chyby Poggea, to boli momenty, ktoré posadili vojakov na koňa a aj keď belasí hrali v tretej tretine presilovku, kontaktný gól prišiel neskoro a smolu dokonal pukom do vlastnej klietky Cheechoo. Zisk bodov v Moskve by bolo prekvapením, v sobotu na ľade v Čerepovci to však už musí vyjsť, pomer striel medzi žrde v tretej tretine 10:10, celkom 33:21, s týmto konštatovaním sa s vami lúči Vladimír Korduliak. (21:13:30)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Naumenkov sa pustil do súboja s Vopelkom a chlapci si to vysvetlili ručne stručne, obaja po dve minúty za hrubosť.
    59:37 Jonas Enlund - 4:2
     
    59:37
    CSKA Moskva dala gól!
    Cheechoo posielal puk od bránkovej čiary z pravej strany na modrú a keďže ho jeho spoluhráč nezachytil, puk skončil vo vlastnej bránke belasých. Gól pripísaný a ako autor uvedený JONAS ENLUND.
     
    59:24
    Pogge opäť na striedačke, Slovan hrá znova power play bez gólmana.
    58:54 Václav Nedorost - 3:2
     
    58:54
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan predsa len vsietil kontaktný gól, po rýchlej akcii puk z pravej strany pred bránkovisko poslal Cheechoo a VÁCLAV NEDOROST po ľade zakončil. Asistencie: Jonathan Cheechoo a Andrej Meszároš.
     
    58:42
    Pogge na striedačke, Slovan hrá power play bez gólmana.
     
    58:30
    Sorokin dve minúty za podrazenie, Petráš dve minúty za hákovanie, hráme štyria proti štyrom, prísne vylúčenie Samuela Petráša.
     
    58:28
    Petráš vybojoval za bránkou domácich puk, keď Sorokin chyboval v rozohrávke, vykopol gólmanovi domácich hokejku a k zakončeniu sa nedostal.
     
    58:05
    Petráš vystrelil z ľavého kruhu, Sorokin cez vyrážačku puk poslal na ochrannú sieť, Samuel sa dnes radovať asi nebude.
     
    57:56
    Domáci v plnom počte, CSKA aj toto svoje oslabenie ubránil.
     
    57:12
    Ďaloga ťahá puk vpred od svojej bránky, Slovan ani túto presilovku nehrá optimálne, zrejme sa drámy v Moskve dnes nedočkáme.
     
    55:56
    Nikita Kvartaľnov zohrieva trestnú lavicu, menší trest za krosček, presilovka pre Slovan.
     
    54:51
    Chipchura najskôr zaparkoval na mantinel jedného z hráčov v červenom drese, potom sa pustil do pästného súboja so „Zorrom“ pomstiteľom Pivcakinom, ktorému naložil, nuž a budeme vylučovať. Chipchura dve minúty za krosček + päť minút za údery, Pivcakin dve minúty + päť minút za údery a do konca zápasu, hráme piati proti piatim.
     
    54:25
    Telegin sa s pukom na hokejke spoza bránky natlačil až na ľavý kruh, vystrelil po ľade, Pogge dobre čítal hru puk poslal späť do hry.
     
    53:38
    Ďaloga v individuálnej akcii nakorčuľoval s pukom až za kruhy a vystrelil, minul však bránku Sorokina, škoda.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 19. Popov (Ar. Sergejev, Panin), 39. Kutuzov (Svetlakov), 44. Mamin (Muršak), 60. Enlund – 17. Cheechoo, 59. Nedorost (Cheechoo, Meszároš)


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Denisov (C), Naumenkov, Kutuzov, Pivcakin, G. Panin, Sergejev, Alexejev – Svetlakov, Telegin, Enlund – Popov, K. Petrov, Kugryšev – Osnovin, Mamin, Muršak (A) – Scott, D. Kvartaľnov, Andronov (A) – N. Kvartaľnov
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Starosta (A), Bačík, Meszároš (C), Plastino, Ďaloga, Pokorný, Rosandić – M. Hlinka, Taffe (A), Cheechoo – Nedorost, Valský, Jeglič – Skalický, Lušňák, Chipchura – Petráš, Zigo, Vopelka – Šiška

    Rozhodca: Cyplakov, Ravodin – Raming, Otmachov