Montreal – Philadelphia 3:1 (kon.) | Chicago – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Chicago Blackhawks
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
Calgary Flames
cz Utorok 25.10.2016, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:46
    Chicago si zahraje přesilovku a má velkou šanci rozhodnout zápas. Český útočník Michael Frolík totiž držel soupeře a rozhodčí jej posílá na trestnou lavici. Tady asi nebylo o čem moc diskutovat.
     
    34:16
    A ještě jedna přesilovka v prostřední periodě pro Calgary Flames, jeden z hráčů Hawks opět fauluje. Konkrétně Tyler Motter, který dostává hned čtyři minuty za vysokou hůl. Takže to je mnohem větší možnost pro Plameny v přesilovce.
     
    27:07
    Další komplikace pro domácí, do boxu trestoměřičů je na dvě minuty odeslán Arťom Panarin, a to za vysokou hokejku. Přesilovka pro Plameny.
     
    26:13
    Je tu ovšem přesilová hra pro Calgary Flames. Na trestnou lavici rozhodčí posílají slovenského útočníka Richarda Pánika, který se provinil hrubostí proti Brodiemu. Možnost pro Plameny vzít si zpátky vedení.
     
    07:49
    Útočníci Flames se diví, ale ani je teď rozhodčí nepustil do pásma. A to kvůli jednomu z faulů, kterého se dle názoru sudího dopustil Alex Chiasson. Už sedí za katrem za nedovolené bránění, takže je tu početní výhoda Chicaga.
     
    04:12
    Poprvé v zápase se bude vylučovat a jeden z týmů si zahraje přesilovou hru. Calgary ponechanou výhodu nevyužilo, a tak na trestnou lavici odejde Tyler Motte, jenž se provinil podražením. Přesilová hra pro hostující partu.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 22. P. Kane (Anisimov), 45. B. Campbell – 5. S. Bennett (D. Hamilton, Ferland), 27. Monahan (Brouwer, Giordano), rozh. náj. Versteeg

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Jonathan Toews (CHI)
    0:0   Johnny Gaudreau (CGY)
    2. séria:
    0:0   Patrick Kane (CHI)
    0:0   Troy Brouwer (CGY)
    3. séria:
    0:0   Artemij Panarin (CHI)
    0:0   Sean Monahan (CGY)
    4. séria:
    0:0   Arťom Anisimov (CHI)
    0:0   Sam Bennett (CGY)
    5. séria:
    0:0   Richard Pánik (CHI)
    0:0   Mikael Backlund (CGY)
    6. séria:
    0:0   Marián Hossa (CHI)
    0:0   Mark Giordano (CGY)
    7. séria:
    0:0   Nick Schmaltz (CHI)
    0:1   Kris Versteeg (CGY)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, B. Campbell, Forsling, Seabrook, Hjalmarsson, Rozsíval – Motte, Toews, Pánik – Panarin, Anisimov, P. Kane – Hartman, Schmaltz, Hossa – Rasmussen, Krüger, Tootoo.
    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano, D. Wideman, Brodie, Engelland, Jokipakka, D. Hamilton – J. Gaudreau, Monahan, Chiasson – Versteeg, S. Bennett, Brouwer – Bouma, Backlund, Frolík – Ferland, Stajan, F. Hamilton.

    Rozhodca: Joannette, McCauley – Racicot, Murchison

    Diváci: 21 348