Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Togliatti – Jugra Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | Kazaň – Barys 2:1 (kon.)
Nižnekamsk – Jekaterinburg 2:5 (kon.) | CSKA Moskva – Záhreb 3:1 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan sk 6:1 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
6:1 (1:1, 5:0, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Utorok 25.10.2016, 18:30 • Ľadový palác, Petrohrad • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sme gól už nevideli, aj keď zvonila konštrukcia bránky domácich. Slovan dnes na SKA nestačil a na túto prehru bude treba čím skôr zabudnúť. Nie je to žiadna tragédia, náklad si z Petrohradu odniesli aj iné kluby, nedávno „kanára“ aj Jokerit, s touto zostavou patrí Petrohrad do NHL, nie KHL. Pomer striel medzi žrde 38:19, belasí budú musieť body na Slovensko doviezť z iného klziska. Dobrú noc priaznivcom hokeja želá Vladimír Korduliak. (21:02:32)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:39
    Zubarev dostal dve minúty za nedovolené bránenie Ziga, v závere zápasu si belasí zahrajú ešte presilovú hru.
     
    58:57
    Nedorost vystrelil spred bránkoviska, od ruky Šesťorkina sa puk odrazil do žrde a následne do bránkoviska, kde gólmanovi pomohol jeden z jeho spoluhráčov a puk sa v bránkovisku stratil z dohľadu rozhodcov.
     
    58:39
    SKA vyrobil zakázané uvoľnenie, Slovan ešte bude mať pásmo na vhadzovanie.
     
    58:22
    Puk za bránkou domácich, Chafizullin počká, kým tímy prestriedajú a rozohrá jednu z posledných akcii domácich.
     
    57:15
    Hostia v plnom počte, Slovan oslabenie prežil bez ujmy a už aby sme boli v šatni.
     
    56:54
    Príklep domácich z vrcholu pravého kruhu minul bránku hostí, puk skončil na ochrannom skle, domáci ho však majú pod kontrolou na svojich paliciach.
     
    56:26
    Kovaľčuk poslal puk na bránku hostí, z pravej strany ešte dorážal jeden z domácich hráčov, Pogge puk v pokľaku zneškodnil.
     
    55:15
    Šiška na trestnej, menší trest dve minúty za lavičku hostí, nešportové správanie vedúcich predstaviteľov HC Slovan. To bude zrejme za tú hádku trénera Říhu s rozhodcami duelu.
     
    55:15
    Puk skončil mimo hracej plochy, čiarový nariadil vhadzovanie po ľavej ruke Poggea.
    55:03 Alexander Barabanov sa z gólu radovať nemôže
     
    55:03
    Domáci sa síce radujú z gólu, arbitri im radosť kazia, gól Barabanova neuznali pre postavenie Prochorkina v bránkovisku belasých. Celú situáciu potvrdil aj videorozhodca zápasu.
     
    53:38
    Strela domácich z pravej strany spoza kruhu minula bránku hostí, zaplnené tribúny sa bavia mexickou vlnou a oslavujú víťazstvo domácich.
     
    53:09
    Slovan vyrobil ofsajd a tak mu musel čiarový akciu zastaviť.
     
    51:36
    V bránke domácich dochádza k striedaniu, Mikko Koskinen prenechal miesto v bránke, do konca zápasu ju bude hájiť Igor Šesťorkin.
     
    51:36
    Až teraz máme prerušenú hru, Dadonov s pukom prešiel poza bránku na pravú stranu a snažil sa prekvapiť Poggea, nepodarilo sa mu to, Justin Pogge dobre čítal hru a puk dokázal zneškodniť.
     
    51:07
    Kovaľčuk našiel krížnou prihrávkou na pravom kruhu svojho spoluhráča, ten vystrelil švihom, Pogge puk vytesnil na ochranné sklo.
     
    50:28
    Domáci to teraz prekombinovali, Zubarev sa pred bránkou nepresadil, zmena skóre sa tak neudeje.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 6. Dadonov (Šipačov, N. Gusev), 24. Belov (N. Gusev, Kovaľčuk), 33. Hersley (Šipačov), 34. J. Jakovlev (Vojnov, Kovaľčuk), 37. N. Gusev (Dadonov, Šipačov), 40. J. Jakovlev (Dadonov, Šipačov) – 18. M. Hlinka (Nedorost, Ďaloga)


    SKA Petrohrad: Koskinen (52. Šesťorkin) – Zubarev, Vojnov, Chafizullin, Čudinov, Jakovlev, Hersley, Rykov, A. Belov – Kovaľčuk (A), Daciuk (C), Barabanov – Gusev, Šipačov (A), Dadonov – Moses, Koskiranta, Dergačov – Kablukov, Prochorkin, Ketov
    HC Slovan Bratislava: Brust (41. Pogge) – Meszároš (C), Rosandič, Starosta, Plastino, Bačík, Ďaloga, Pokorný – Nedorost, Jeglič, M. Hlinka – Chipchura, Taffe, Cheechoo – Valský, Zigo, Petráš – Skalický, Lušňák, Vopelka – Šiška

    Rozhodca: Beliajev, Sidorenko – Misiur, Palej

    Diváci: 11.981