Masters Česká republika – Old Boys SVK sk 6:5 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Martin sk 7:1 (kon.)
koniec
HBK Hokejmarket Skalica
5:2 (3:0, 1:2, 1:0)
Jokerit Petržalka
Sobota 22.10.2016, 13:00 • THE PALETY ARÉNA • Extraliga (SK) • 10. kolo
     
    38:55
    Skalica dáva gól! Skalica dáva gól v oslabení. MILAN RAMPÁČEK svojim druhým gólom prispieva k vedeniu domácich už 5:2. Asistencie Válek.
     
    26:29
    Skalica dáva gól! Domáca Skalica rýchlo využíva svoju početnú výhodu. Postaral sa o to SOBOL, ktorý ihneď buly poslal loptičku za Oborilou chrbát. Asistencie Martinusík.
     
    24:18
    Jokerit Petržalka dáva gól! A máme znížené na rozdiel jedného gólu. Virág nabil BOŽÍKOVI, ktorý sa vo svojej pozícii nezmýlil a s prehľadom dáva gól na 2:3.
     
    23:25
    Jokerit Petržalka dáva gól! Hostia strielajú kontaktný gól. KOVÁČ vypálil ihneď po vyhratom buly v útočnom pásme a Černáček je prvý raz prekonaný. Asistencie Axamit.
     
    09:40
    Skalica dáva gól! Parádna akcia domácich, Válek našiel medzi kruhmi voľného SOBOLA, ktorý príklepom posiela už tretí gól do brány Jokeritu. Asistencie Válek.
     
    06:40
    Skalica dáva gól! Skaličania vyrazili do rýchleho protiútoku, ktorý krásnym gólom zakončil MICHAL SALAJKA. Asistencie Martinusík.
     
    05:04
    Skalica dáva gól! Domácim sa to predsa len podarilo. Tesne pred návratom Vargu na hraciu plochu poslal loptičku za chrbát Latka krásnou strelou MILAN RAMPÁČEK. Asistencie Martinusík.

    Michal Štetina

    Góly a asistencie: 6. Rampáček (Martinusík), 7. Salajka (Martinusík), 10. Sobol (Válek), 27. Sobol (Martinusík), 39. Rampáček (Válek) – 24. Kováč (Axamit), 25. Božík (Virág)


    HBK Hokejmarket Skalica: Černáček (Poláček) – Sobol, Daniel, Zelenka (C), Salajka, Babiar – Rampáček, Martinusík, Válek, Čulen, Pollák, Kovalovský, Škadra, Vadík, Janáč
    Jokerit Petržalka: Letko (Oboril) – Pardel, Metzner, Šúrek, Šulek, Vančo, Chudý, Varga, Kováč, Božík, Šemetka, Sodoma, Guba, Axamit, Virág, Caschan

    Rozhodca: Neczli – Linek