NY Islanders – Arizona 3:2 (kon.) | Columbus – Chicago 3:2 (kon.) | Detroit – Nashville 5:3 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Chicago Blackhawks
cz Sobota 22.10.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Poslední minuta, hosté hrají bez gólmana!
     
    58:37
    Teď měli domácí velké štěstí! Rána Brenta Seabrooka skončila na tyčce! Columbus v plném počtu.
     
    56:34
    Na trestnou lavici jde Matt Calvert! Ten totiž sestřelil brankáře Crawforda, který vyjel daleko ze své branky, aby před forvardem Columbusu odpálil puk.
     
    56:27
    Hosté budou hrát přesilovku! Zatím se ale hraje a při signalizované výhodě minul z levého kruhu těsně branku Seebrook.
     
    55:03
    Corey Crawford drží svůj tým ve hře o body! Gólman Chicaga zastavil betonem samostatný únik Brandona Saada a následně stačil zlikvidovat i dorážku Alexandera Wennberga! Další reklamní přestávka.
     
    49:26
    Moc nechybělo a domácí zase vedli o dva góly! Za brankou se dostal k puku Matt Calvert, který se pokusil překvapit Crawforda rychlým vyjetím. Hostující gólman přitlačil beton k tyčce v poslední chvíli!
    45:54 Richard PÁNIK - 3:2
     
    45:54
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou v kontaktu! Do nabídky Gustava Forslinga šikovně vložil hůl RICHARD PÁNIK a usměrnil kotouč do bližšího horního růžku domácí svatyně. Bobrovskij máchal lapačkou marně – 3:2. Asistence: Gustav Forsling a Arťom Anisimov.
     
    45:29
    Mohlo být sníženo! Střelu Jonathana Toewse před Bobrovským nepříjemně tečoval bruslí Jack Johnson a ruský gólman měl co dělat, aby proti kotouči vytrčil beton. K dorážce se následně dostal Patrick Kane, ale do té vložil Johnson hůl.
     
    41:17
    Hosté budou hrát přesilovku. Cam Atkinson vyfasoval trest za držení Patricka Kanea.
     
    39:52
    Domácí až teď, k radosti obecenstva, vyhazují! Těžký moment, kdy Černí jestřábi jejich pětici dvě minuty vařili v obranném pásmu, přestáli!
     
    39:01
    Poslední minuta druhé části, domácí jsou pod obrovským tlakem, ale Bobrovskij odolává!
    33:44 William KARLSSON - 3:1
     
    33:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátnící vedou o dva góly! Hartnell vytáhl puk na modrou čáru, kde byl David Savard a jeho střelu tečoval za záda bezmocného Crawforda WILLIAM KARLSSON 3:1. Asistence: David Savard a Scott Hartnell.
    24:36 Nick FOLIGNO - 2:1
     
    24:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí roztočili v přesilovce pořádný kolotoč a nakonec mohou slavit gól! Po Werenskiho střele zůstal puk ležet na hranici brankoviště, čehož využil kapitán Columbusu NICK FOLIGNO, jenž přetlačil bránícího Kempného a pak už měl lehkou práci. Asistence: Zach Werenski a Cam Atkinson.
     
    23:48
    Bude se ale vylučovat: Hostující Richard Pánik vyloučen za hrubost.
     
    23:48
    A zase obrovský nápor domácích! Crawford se měl co ohánět proti dorážkám Hartnella a především Andersona!
     
    23:24
    Hráči Chicaga ožili a vytvořili si velký tlak. Do gólové příležitosti se ale paradoxně dostaly Modré kabáty. Střelu Seabrooka totiž obětavě zblokoval Foligno a sám na branku se řítil Brandon Saad. Po kontaktu s obráncem ale skončil v síti pouze on. Vylučovat se nebude.
    22:29 Tyler MOTTE - 1:1
     
    22:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Výborný forčeking hostům vynesl vyrovnání! Puk vybojoval Richard Pánik a Jonathan Toews už byl sám před Bobrovským. Ten bekhend hostujícího kapitána vyrazil betonem, ale dorážející TYLER MOTTE už měl před sebou odkrytou klec. První zásah v NHL pro hostujícího mladíka! Asistence: Jonathan Toews a Richard Pánik.
     
    20:56
    Poměrně lehké nahození Savarda vyrazil Crawford jen na hůl Brandona Dubinskiho. Dorážku domácího forvarda však stačil zblokovat vracející se van Riemsdyk!
     
    12:58
    Po přihrávce z rohu kluziště měl dobrou šanci na vyrovnání Marcus Krüger. Švédský útočník však zblízka nepřekonal Bobrovského!
    10:50 Zach WERENSKI - 1:0
     
    10:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají! Od modré čáry nahodil puk na branku ZACH WERENSKI a brankář Crawford přes clonícího Foligna vůbec nic neviděl. Asistence: Alexander Wennberg a Nick Foligno.
     
    10:26
    Nick Foligno vybojoval v obranném pásmu puk a řítil se do nebezpečného protiútoku. Ten sice gólem nezakončil, ale získal pro svůj tým alespoň přesilovku. Za nedovolené bránění je vyloučen Michal Kempný.
     
    06:30
    Hosté budou hrát 14 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3! Ryan Murray vyhodil puk do hlediště.
     
    04:44
    Scott Hartnell přesekl hůl Rasmussenovi a odchází tak na trestnou lavici. Přesilovka pro Blackhawks.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 11. Werenski (Wennberg, N. Foligno), 25. N. Foligno (Werenski, Atkinson), 34. W. Karlsson (D. Savard, Hartnell) – 23. Motte (Toews, Pánik), 46. Pánik (Forsling, Anisimov)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – S. Jones, R. Murray, D. Savard, Werenski, Nutivaara, J. Johnson – Atkinson, Dubinsky, N. Foligno (C) – Calvert, Wennberg, Saad – Anderson, W. Karlsson, Hartnell – Bjorkstrand, Sedlák, Jenner.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, Kempný, T. van Riemsdyk, Campbell, Forsling – Pánik, Toews (C), Motte – P. Kane, Anisimov, Panarin – Hartman, Schmaltz, Rasmussen – Krüger, Tootoo.

    Rozhodca: Benk, Pollock – Grandt, Brisebois

    Diváci: 15789