Příbram – Jablonec 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Brno 3:3 (kon.) | Karviná – Teplice 1:4 (kon.)
Slavia – Slovácko 1:0 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
3:3 (1:1)
FC Zbrojovka Brno
cz Sobota 22.10.2016, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • ePojisteni.cz liga (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Michal Škoda (FC Zbrojovka Brno).
     
    90+3
    Brno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný závěr, Zbrojovce se chvíli před závěrečným hvizdem podařilo vyrovnat na 3:3! Po standardní situaci se domácím fotbalistům nepodařilo balon odvrátit mimo šestnáctku, po sérii několika odrazů se kulatý nesmysl dostal k MICHALU ŠKODOVI, který předvedl akrobatické zakončení a rozesmutněl domácí publikum!
     
    90+2
    Jan Kalabiška mohl odcentrovat, místo toho se však rozhodl balon přidržet a pošetřit pro Mladou Boleslav pár vteřinek. Byl ale odzbrojen, rodící se protiakci Brna za cenu žluté karty zastavil Petr Mareš.
     
    89
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Přikryl, přichází Stanislav Klobása.
     
    87
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Matúš Lacko, přichází Ladislav Krejčí.
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Alois Hyčka, přichází David Pašek.
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Marek Matějovský, přichází Jan Kalabiška.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Lukáš Magera (FK Mladá Boleslav).
     
    79
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólové hody ve městě automobilů neberou konců! Po faulu na kapitána Mageru měla Mladá Boleslav k dispozici další přímý kop, PETR MAREŠ to trefil opravdu náramně, proti jeho rána, který byla lehce tečována jedním z hostujících hráčů, neměl Melichárek šanci zasáhnout!
     
    77
    Po faulu na Přikryla zahrávali domácí další standardní situaci z kraje hrací plochy. Místo Matějovského tentokráte centroval Petr Mareš, na jeho nabídku si naskočil vytáhlý Takács, po jehož hlavičce se balon zastavil na horní tyči!
     
    74
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Golgol Mebrahtu.
     
    72
    Brno právě vstřelilo branku!
    Brněnští byli v posledních minutách hodně aktivní, za poslední minuty podnikli hned několik útočných výpadů a tentokráte už byli úspěšní! Přízemní centr od Řezníčka byl hned několikrát tečován, balon si do vlastní branky nešťastně srazil JIŘÍ FLEIŠMAN, brankář Diviš na změnu směru kulatého nesmyslu nedokázal zareagovat!
     
    69
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jakub Přichystal, přichází Stanislav Vávra.
     
    66
    Krásná rána! Alois Hyčka na sebe natáhl dva protihráče, ale i pod tlakem stačil míč poslat k Lutonskému, který vypálil z nějakých třiceti metrů, brankář Diviš se proti jeho ukázkové pumelici musel pořádně vytáhnout!
     
    63
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští otáčejí vývoj zápasu ve svůj prospěch, nutno poznamenat, že za aktivitu v posledních minutách si branku zasloužili! Po Marešově centru se v šestnáctce rozpoutala nemalá skrumáž, k volnému balonu se nakonec prodral DOUGLAS DA SILVA a technickou ranou překonal Melichárka!
     
    63
    Přichystal nejprve ve vzduchu fauloval Mageru, poté se postavil před Matějovského, a znemožnil tak boleslavskému týmu rozehrávku přímého kopu. Sudí mu na to konto udělil žlutou kartu.
     
    60
    A ta opravdu málem přišla! Zodpovědnost na sebe vzal Jakub Řezníček, po jehož ráně balon krásně přelétl zeď, k zasažení mladoboleslavské branky mu scházely opravdu jen centimetry!
     
    53
    Tentokráte už se brněnský gólman zapotil o poznání více! Na Marešův pas za obranu si naběhl Fleišman, po jehož centru balon přes téměř celé vápno doskákal k zapomenutému Přikrylovi, ten ale na Melichárka z blízkosti nevyzrál!
     
    39
    Mladá Boleslav se mohla poprvé v zápase dostat do vedení! Po povedené kombinaci se totiž sám vstříc Melichárkovi hnal Jan Chramosta, celou situaci se snažil vyřešit chytře myšleným obstřelem, zacílil ale kousek vedle vzdálenější tyče brněnské pokladnice!
     
    31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V Mladé Boleslavi máme srovnáno! Po dalším průniku Adama Jánoše měli domácí k dispozici už několikátý kop od rohového praporku, po Matějovského centru obrana Brna kulatý nesmysl odvrátila pouze ke kopačkám TOMÁŠE PŘIKRYLA, který povedeným přízemním volejem propálil vše, co mu stálo v cestě!
     
    27
    Sudí je poprvé v utkán nucen tasit žlutou kartu. Vysloužil si ji hostující Lacko, který nebezpečně vyhlížející protiakci Boleslavských zastavil za cenu jasného faulu na Lukáše Mageru.
     
    18
    Brno právě vstřelilo branku!
    Na první branku utkání jsme nemuseli příliš dlouho čekat, do vedení se překvapivě dostávají hosté! Boleslavská obrana si vybrala několik slabších momentů po sobě, a nabídla tak samostatný únik pro JAKUBA ŘEZNÍČKA, který přesprintoval Da Silvu a tváří v tvář brankáři Divišovi se nemýlil!
     
    15
    Další akce Středočechů už ale gólem zaváněla! Marešův přetažený centr našel Mageru, který hlavou sklepl pro z druhé vlny si sbíhajícího Kúdelu, toho ale kvalitním zákrokem vychytal Melichárek. Míč se však odrazil k Chramostovi, který v tutové šanci poloprázdnou svatyni soupeře přestřelil!

    Vojtěch Tůma

    Góly: 31. Přikryl, 63. Da Silva (Chramosta), 79. Mareš – 18. Řezníček, 72. Fleišman (vla.), 90+3. Michal Škoda

    Karty:   84. Magera (MBL), 90+2. Mareš (MBL) – 27. Lacko (BNO), 63. Přichystal (BNO), 90+4. Michal Škoda (BNO)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 11:6. Rohy: 9:4.
    FK Mladá Boleslav: Diviš – Jánoš, Takács, Da Silva, Fleišman – Matějovský (85. Kalabiška), Kúdela – Přikryl (89. Klobása), Chramosta (74. Mebrahtu), Mareš – Magera (C).
    Náhradníci: Šeda – Kalabiška, Mebrahtu, Hůlka, M. Vukadinovič, Klobása, Vodháněl.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Jakub Šural, Polák (C), Kijanskas, Lutonský – Sedlák, Lacko (87. Krejčí) – Hyčka (87. Pašek), Michal Škoda, Přichystal (69. Vávra) – Řezníček.
    Náhradníci: Veselý – Weber, Vávra, Pašek, Krejčí.

    Rozhodca: Jan Jílek – Michal Myška, Miroslav Fišer

    Diváci: 2931