Příbram – Jablonec 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Brno 3:3 (kon.) | Karviná – Teplice 1:4 (kon.)
Slavia – Slovácko 1:0 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
3:3 (1:1)
FC Zbrojovka Brno
cz Sobota 22.10.2016, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • ePojisteni.cz liga (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Brno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný závěr, Zbrojovce se chvíli před závěrečným hvizdem podařilo vyrovnat na 3:3! Po standardní situaci se domácím fotbalistům nepodařilo balon odvrátit mimo šestnáctku, po sérii několika odrazů se kulatý nesmysl dostal k MICHALU ŠKODOVI, který předvedl akrobatické zakončení a rozesmutněl domácí publikum!
     
    79
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólové hody ve městě automobilů neberou konců! Po faulu na kapitána Mageru měla Mladá Boleslav k dispozici další přímý kop, PETR MAREŠ to trefil opravdu náramně, proti jeho rána, který byla lehce tečována jedním z hostujících hráčů, neměl Melichárek šanci zasáhnout!
     
    72
    Brno právě vstřelilo branku!
    Brněnští byli v posledních minutách hodně aktivní, za poslední minuty podnikli hned několik útočných výpadů a tentokráte už byli úspěšní! Přízemní centr od Řezníčka byl hned několikrát tečován, balon si do vlastní branky nešťastně srazil JIŘÍ FLEIŠMAN, brankář Diviš na změnu směru kulatého nesmyslu nedokázal zareagovat!
     
    63
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští otáčejí vývoj zápasu ve svůj prospěch, nutno poznamenat, že za aktivitu v posledních minutách si branku zasloužili! Po Marešově centru se v šestnáctce rozpoutala nemalá skrumáž, k volnému balonu se nakonec prodral DOUGLAS DA SILVA a technickou ranou překonal Melichárka!
     
    31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V Mladé Boleslavi máme srovnáno! Po dalším průniku Adama Jánoše měli domácí k dispozici už několikátý kop od rohového praporku, po Matějovského centru obrana Brna kulatý nesmysl odvrátila pouze ke kopačkám TOMÁŠE PŘIKRYLA, který povedeným přízemním volejem propálil vše, co mu stálo v cestě!
     
    18
    Brno právě vstřelilo branku!
    Na první branku utkání jsme nemuseli příliš dlouho čekat, do vedení se překvapivě dostávají hosté! Boleslavská obrana si vybrala několik slabších momentů po sobě, a nabídla tak samostatný únik pro JAKUBA ŘEZNÍČKA, který přesprintoval Da Silvu a tváří v tvář brankáři Divišovi se nemýlil!

    Vojtěch Tůma

    Góly: 31. Přikryl, 63. Da Silva (Chramosta), 79. Mareš – 18. Řezníček, 72. Fleišman (vla.), 90+3. Michal Škoda

    Karty:   84. Magera (MBL), 90+2. Mareš (MBL) – 27. Lacko (BNO), 63. Přichystal (BNO), 90+4. Michal Škoda (BNO)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 11:6. Rohy: 9:4.
    FK Mladá Boleslav: Diviš – Jánoš, Takács, Da Silva, Fleišman – Matějovský (85. Kalabiška), Kúdela – Přikryl (89. Klobása), Chramosta (74. Mebrahtu), Mareš – Magera (C).
    Náhradníci: Šeda – Kalabiška, Mebrahtu, Hůlka, M. Vukadinovič, Klobása, Vodháněl.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Jakub Šural, Polák (C), Kijanskas, Lutonský – Sedlák, Lacko (87. Krejčí) – Hyčka (87. Pašek), Michal Škoda, Přichystal (69. Vávra) – Řezníček.
    Náhradníci: Veselý – Weber, Vávra, Pašek, Krejčí.

    Rozhodca: Jan Jílek – Michal Myška, Miroslav Fišer

    Diváci: 2931