Vítkovice – Sparta Praha 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 4:2 (kon.) | Plzeň – Liberec 0:5 (kon.)
Litvínov – Olomouc 3:2 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Hradec Králové 3:1 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:4 (kon.)
K. Vary – Chomutov 4:3 (po pr.)
koniec
HC Kometa Brno
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
Berani Zlín
cz Piatok 21.10.2016, 17:20 • DRFG Arena • Tipsport extraliga (ČR) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    31:11 Tomáš VINCOUR - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku! TOMÁŠ VINCOUR se dostal k odraženému kotouči, z velkého úhlu prostřelil přesouvajícího se Kašíka střelou po ledě a připisuje si první branku v tomto ročníku. Asistence: Michal Gulaši.
    30:47 Martin ERAT - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hned po necelých dvaceti sekundách ale vrací vedení svému týmu MARTIN ERAT, který dostal puk jako na zlatém podnose od Marka Kvapila a neměl problém prostřelit Kašíka, kterému těsně před zákrokem spadla helma. Asistence: Marek Kvapil, Jan Štencel.
    30:18 Roman VLACH - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Klasické a zároveň hodně otřepané přísloví nedáš – dostaneš se opět naplňuje. ROMAN VLACH sebral odražený kotouč před Čiliakem a uklidil jej do úplně odkryté brány! Asistence: Martin Matějíček.
    25:05 Martin ZAŤOVIČ - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané jdou opět do vedení. Marek Kvapil stál nepokrytý na levé straně kluziště, kde jej našel Erat. Brněnský snajpr vystřelil a jeho pokus ještě nejspíše tečoval MARTIN ZAŤOVIČ mimo dosah Kašíka. Asistence: Marek Kvapil, Martin Erat.
    17:20 Petr HOLÍK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají v přesilové hře! PETR HOLÍK dostal parádní křižný pas na pravý kruh, odkud prostřelil přemisťujícího se Čiliaka! Asistence: Roberts Bukarts, Oldrich Kotvan.
    04:35 Ondřej NĚMEC - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    V další šanci dostal příliš mnoho prostoru ONDŘEJ NĚMEC, který si vybruslil mezi kruhy, vystřelil do prostorů Kašíkovy lapačky a zlínský gólman na jeho střelu nedosáhl. Přesilová hra Komety je využita. Asistence: Martin Erat.

    Matěj Laža

    Góly a asistencie: 5. O. Němec (M. Erat), 26. Zaťovič (M. Kvapil, M. Erat), 31. M. Erat (M. Kvapil, Štencel), 32. Vincour (Gulaši) – 18. P. Holík (Bukarts, Kotvan), 31. Vlach (Matějíček)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Štencel, O. Němec, Gulaši, Kováčik, Malec, Trška, F. Král – M. Kvapil, Nečas, M. Erat – Zaťovič, Čermák (C), Vincour – Hruška, V. Němec, Haščák – J. Káňa, T. Havránek, Dočekal – Dvořák.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Kotvan, Marušák (C), Blaťák, Bořuta, Žižka, Matějíček, Horák – Říčka, P. Holík, Bukarts – Chytil, Vlach, Honejsek – Goiš, Podešva, Kubiš – Popelka, Gago.

    Rozhodca: Pešina, Čech – Frodl, Zavřel