Chabarovsk – Metallurg Magnitogorsk 1:5 (kon.) | Vladivostok – Ufa 2:3 (1:2 po s.n.) | Red Star Kunlun – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Helsinki – S.Moskva 3:2 (kon.) | Riga – Soči 2:3 (0:1 po s.n.) | Dinamo Minsk – Novgorod 3:2 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Togliatti sk 3:2 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
Lada Togliatti
Piatok 21.10.2016, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Ježov na striedačke, hostia hrajú power play, delovku spoza kruhov Brust vyrazil, strelu Filatova z ľavého kruhu poslal na ochrannú sieť.
     
    58:45
    Skalický dostal dve minúty za faul kolenom, presilová hra pre Ladu v závere tretej tretiny.
     
    55:54
    Alexander Strelcov pekne vystrelil spoza kruhov z ich vrcholov, Brust puk vyrazil späť do hry a opäť Barry podržal domácich.
     
    54:13
    Alexander Strelcov nabil z ľavej strany na podnos Vasilijovi Strelcovovi, ktorý efektne vystrelil, Brust vytiahol krásny zákrok a puk schoval do lapačky.
     
    52:04
    Belousov spálil tutovku ako hrom, Brust chyboval v rozohrávke, Belousov strieľal z vnútornej strany ľavého kruhu, Barry sa hodil do bránkoviska a puk stihol poslať na ochrannú sieť!
     
    51:20
    Starosta hákoval, tak to videli hlavní, už je vonku a Lada bude hrať presilovku. Tomáš dostal k svojmu trestu ešte panenku za nešportové správanie.
     
    47:28
    Starosta dostal dve minúty za držanie, presilová hra pre Ladu je tu.
    46:50 Kyle Chipchura - 3:2
     
    46:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan využíva ďalšiu svoju presilovú hru, prihrávku z pravej strany pred bránkovisko dostal KYLE CHIPCHURA, ktorý puk poslal do bránky hostí. Asistencie: Jeff Taffe a Jonathan Cheechoo.
     
    46:34
    Za držanie dostal dve minúty Gurkin, Slovan zasa dostal výhodu početnej hry o jedného muža.
     
    38:12
    Skrumáž pri ľavej žrdi Brustovej klietky, domáci to napokon zvládli bez ujmy a zakrátko puk vyhodili von z pásma.
     
    37:21
    Sekerka v podaní Ďalogu a výhodu presilovej hry dostala teraz Lada.
     
    36:25
    Slovan vyhral buly a puk posunul na modrú, tam sa do puku oprel Starosta, Ježov šiel do pokľaku a aj tento puk schoval niekde vo svojom výstroji.
     
    33:04
    Skalický korčuľoval za pukom po pravej strane, obišiel beka hostí a vystrelil po prechode pravým kruhom, Ježov puk poslal na ochrannú sieť.
    28:06 Nick Plastino - 2:2
     
    28:06
    Slovan Bratislava dal gól!
    Enormný tlak domácich slávi úspech, Ježov bol ako na strelnici, Ďaloga vystrelil spoza kruhov, minul bránku, puk sa odrazil od zadného mantinelu, Jeglič ho posunul za kruh a z ľavého kruhu strieľal NICK PLASTINO, ktorý puk dostal do siete hostí. Asistencie: Žiga Jeglič a Marek Ďaloga. Gól domácich si hlavní pozreli z videozáznamu a gól napokon platí, hostia reklamovali postavenie hráča v bránkovisku.
     
    27:35
    Opäť sa strelou prezentoval z toho istého miesta Kundrátek, Ježov vytiahol rovnaký zákrok. Predtým pálil Kundrátek z rovnakej pozície, Ježov puk vyrazil vľavo a ešte ho stihol pred dorážkou Taffeho upratať k mantinelu.
     
    26:55
    Slovan melie Ladu v pásme, akciu zakončil peknou strelou príklepom spoza ľavého kruhu Kundrátek, Ježov v pokľaku puk dokázal zneškodniť.
     
    26:24
    Koriagin a Sotnieks dostali po dve minúty, nedovolené bránenie a podrazenie, Slovan bude hrať presilovku päť na tri.
     
    24:33
    Jeglič od kruhu poslal puk na modrú, Ďaloga s ním nakorčuľoval na kruh a vystrelil švihom, Ježov cez svoju hruď puk poslal späť do hry, Slovan drží hostí v pásme.
    21:19 Nick Plastino - 1:2
     
    21:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Exportne rýchlo využitá presilovka, puk po buly dostal na modrú NICK PLASTINO, ktorý spoza ľavého kruhu prestrelil všetko, čo mu v ceste stálo. Asistencia: Václav Nedorost.
     
    21:16
    Seknutie Jegliča v podaní Malenkicha, ktorý dostal dve minúty, Slovan má možnosť vsietiť kontaktný gól.
     
    19:51
    Filatov vystrelil z pravej strany a opečiatkoval konštrukciu bránky domácich, ešte že to takto dopadlo.
     
    17:01
    Cheechoo dve minúty za seknutie, Sotnieks dve minúty za hrubosť. Hráme štyria proti štyrom.
    14:19 Vasilij Strelcov - 0:2
     
    14:19
    Togliatti dáva gól!
    Gól z kategórie tých šťastných, z pravej strany hostia poslali puk pred bránku a brzdiaci VASILIJ STRELCOV v bránkovisku korčuľou puk zblokoval za Brustov chrbát. Asistencia: Alexander Strelcov a Stanislav Bočarov.
     
    10:55
    Filatov nepríjemne vystrelil z ľavého kruhu, Brust cez masku puk zrazil pred seba a domáci puk následne dostali pod svoju kontrolu.
     
    07:49
    Krosček v podaní Vasilja Strelcova a presilovku si zahrá Slovan.
     
    07:40
    Vopelka potiahol puk vpred po pravej strane a efektne zakončil po prechode kruhom, Ježov puk vyrazil pred seba a po malej skrumáži to napokon zvládol bez ujmy.
    07:06 Maxim Rybin - 0:1
     
    07:06
    Togliatti dáva gól!
    MAXIM RYBIN na pravom kruhu vyzvŕtal Švarného, spred bránkoviska poslal puk po ľade a pomedzi betóny do bránky domácich. Asistencie: Denis Zernov a Rafael Achmetov.
     
    05:18
    Peknou strelou švihom sa od modrej teraz prezentoval Ďaloga, puk letiaci nad ľadom Ježov schoval do svojej lapačky.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 22. Plastino (Nedorost), 29. Plastino (Jeglič, Ďaloga), 47. Chipchura (Taffe, Cheechoo) – 8. Rybin (Zernov, Achmetov), 15. V. Strelcov (Strelcov, Bočarov)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Starosta, Meszároš (C), Ďaloga, Švarný (A), Plastino, Bačík, Pokorný –Nedorost, Taffe (A), Jeglič – M. Hlinka, Chipchura, Cheechoo – Valský, Zigo, Petráš – Vopelka, Lušňák, Šiška
    Lada Togliatti: Ježov (Masaļskis) – Sotnieks (A), Koriagin, Malenkich (C), Boľšakov, Kostromitin, Aronson, Gurkin – Belousov (A), V. Komarov, Šenfeld – Filatov, Ivanov, Bumagin – Rybin, Zernov, Achmetov – Bočarov, V. Strelcov, A. Strelcov

    Rozhodca: Beľajev, Sidorenko – Sivov, Šeľanin

    Diváci: 9.729