Martin B – Spišská N. Ves 2:3 (kon.) | Trnava – Topoľčany 5:7 (kon.) | Pov. Bystrica – Skalica 2:6 (kon.)
Detva – Prešov 2:0 (kon.)
koniec
MHC Martin B
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
HK Spišská Nová Ves
Streda 19.10.2016, 17:00 • Martinské hokejové centrum • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 5. kolo
Partner:
     
    58:29
    MHC Martin B dáva gól! Michal Uhrík rozohral z obranného pásma na Róberta Vargu. Ten videl na ľavej strane MICHALA ŠALKU, ktorého poslal do úniku. Tento bol zakončený presne strelou k ľavej žŕdke od ktorej sa odrazil do vnútra bránky.
     
    43:31
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Podcenenie tejto akcie. Vladimír Klinga pálil. K dorážke sa ešte snažil dostať Lukáš Hamráček, ktorý ale len tečoval puk na prihrávku pre ERIKA NITRIANSKEHO, ktorý to z prvej trafil presne.
     
    42:55
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spolupráca prvej hosťujúcej formácie. Matej Giľák za modrou rozohral na Ľubomíra Vaica, ktorý prestrčil puk na MICHALA FINDURU.
     
    11:52
    MHC Martin B dáva gól! Vyšachovaná obrana hostí. Róbert Varga najskôr na pravej strane našiel Andreja Jurášeka, ktorý už mohol strieľať, videl však na ľavej strane voľného MARTINA AMBROZA, ktorý mal pred sebou prakticky prázdnu bránku.
     
    03:15
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Miroslav Vantroba začal akciu ešte v strednom pásme. Po krídle sa vďaka Ľubomírovi Vaicovi dostala prihrávka k MATEJOVI GIĽÁKOVI, ktorý prekonáva Bernáta.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Daniel Modrovský


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 12. Ambroz (Jurášek, Varga), 59. Šalka (Varga, Uhrík) – 4. Giľák (Vaic, Vantroba), 43. Findura (Vaic, Giľák), 44. Nitriansky (Hamráček, Klinga)


    MHC Martin B: Bernát – Rusina, Burzík – Pacalaj, Jendroľ – Fabian, Šmondrk – Mendel, Kozák – Ambroz, Jurášek, Varga – Šalka, Uhrík, Poliaček – Rudzan, Babka, Simon – Brveník, Barto, Škokor
    HK Spišská Nová Ves: Surák – Vantroba, Brejka – Nitriansky, Cvengroš – Trávniček, Všetečka – Kyčák – Findura, Vaic, Giľák – Hamráček, Klinga, Lesňák – Zwick, Osuský, Tomečko – Gevorkian

    Rozhodca: Vojtek – Hanko, Číž, Neuzer (video)

    Diváci: 88