Benátky n/J – Jihlava 1:6 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 5:4 (2:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:5 (kon.)
Havířov – Slavia 2:3 (kon.) | Prostějov – Most 3:2 (kon.) | Přerov – Kadaň 3:2 (kon.)
Ústí n/L – Frýdek-M. 3:1 (kon.)
koniec
HC Zubr Přerov
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
SK Trhači Kadaň
cz Streda 19.10.2016, 18:00Chance Liga (CZ) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Hosté to zkouší v šesti bez brankáře.
     
    58:32
    Přerovská přesilovka byla velmi krátká. Procházka zasáhl jednoho z hostí vysokou holí do obličeje a dostává dvě plus dvě minuty.
     
    58:21
    Smolné vyloučení pro Kadaň. Havel chtěl vyhodit puk po plexiskle, ale ten skončil až mezi diváky. Dvě minuty za zdržování hry.
     
    55:51
    Popelka ještě dostihl kotouč těsně předtím, než ho mohl Strmeň přikrýt. Jednoruč plácl do kotouč, který jen o centimetry minul horní tyč.
     
    52:25
    Kůs si vybruslil až mezi kruhy. Štůrala s pomocí Novotného zabránili puk přejít brankovou čáru.
     
    51:13
    Za faul v útočném pásmu je potrestán Pšurný. Jeho prohřeškem bylo nedovolené bránění.
     
    49:20
    Domácí mohli přidat čtvrtou branku. Pšurný poslal žabku do jízdy Procházkovi, který natlačil před hostujícího zadáka. Tváří tvář Strmeňovi opět zkusil střelu na lapačku a opět neuspěl.
     
    48:00
    Teď si Kadaň konečně vypracovala šanci a Štůrala musel opět ze svého repertoáru vytáhnout skvělý zákrok proti střele Hlavy.
     
    46:03
    Beránek byl při zakončení podražen Popelkou a putuje na trestnou lavici. Navíc dostává osobní trest Ferenc.
     
    46:00
    Fantastický Štůrala blýskl dvěma skvělými zákroky proti Beránkovi.
     
    44:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov využívá přesilovou hru a jde do vedení. Popelka na modré čáře podržel puk, a pak jej nabil MARTINU NOVOTNÉMU, který se opřel z první do kotouče a trefil se přesně pod lapačku Strmeně. Asistence: Michal Popelka a Jiří Goiš
     
    43:54
    Zubři si zahrají přesilovou hru. Dvořák přihrál Sikorovi, který chtěl rychle poslat puk před branku, ale byl seknut Chalupou.
     
    39:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři vyrovnávají. Už to vypadalo, že si Kadaň odnese do šatny jednobrankový náskok, ale přerovská druhá lajna byla proti. LUBOMÍR KOVAŘÍK se zmocnil puk, vybruslil si před Strmeně, kterého překonal perfektním bekhendovým blafákem. Asistence: Michal Popelka a Jiří Goiš
     
    33:52
    Opět se otvírají vrátka na trestnou lavici. Za vysokou hůl je potrestán Kohout.
     
    31:41
    Bude se vylučovat na přerovské straně. Za faul vysokou holí je vyloučen Sikora.
     
    30:00
    Domácí předvedli krásnou kombinaci na jehož konci pálil Dostálek. Strmeň vytáhl fantastický zákrok betonem.
     
    29:17
    Velké věci se dějí v MeoAreně. Nejprve se krásně uvolňoval Zbořil a byl podražen. Vzápětí byl ještě zahákován Plášek. Domácí budou hrát dlouhou přesilovku 5 na 3.
     
    27:19
    Blaha ještě navíc Dostálka nešetrně atakoval Dostálka a dostává trest za hrubost.
     
    27:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři zvedli obrátky a po zásluze snižují na rozdíl jediné branky. Strmeň dokázal ještě zastavit ránu Pšurného, ale ke kotouči se ještě prodral VLASTIMIL DOSTÁLEK a dotlačil puk do branky. Asistence: Roman Pšurný a Lukáš Vágner
     
    23:17
    Kovařík aktivně napadal a vybojoval faul. Trefný odchází pykat na trestnou lavici, proti pravidlům se provinil nedovoleným bráněním.
     
    21:20
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači se dostávají do dvougólového trháku. Havel vypálil od modré čáry. Jeho pokus šel sice mimo, ale rychle se odrazil od zadního mantinelu zpět před branku, kde se do něj opřel ONDŘEJ BERÁNEK a trefil se přesně pod lapačku Štůrali. Asistence: Radek Havel
     
    14:33
    Nyní se na ledě trochu zajiskřilo. Po souboji u kadaňského střídačky se do sebe zaklesli Pala a Ringler. Přerovský obránce nakonec dostává o dvě trestné minuty navíc, takže hosté budou hrát přesilovku.
     
    06:21
    Přerov mohl vyrovnat. Procházka jel sám na Strmeně. Zkusil ho překonat ranou na lapačku, ale puk po jeho zakončení skončil až v ochranné síti.
     
    05:35
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se po delší odmlce dostala do před Štůralu a hned je z toho branka. Hlava tvrdě vypálil, Štůrala jeho ránu sice ztlumil, ale puk se vykutálel za jeho zády do brankoviště, kde se k němu dostal nejrychleji ROMAN CHLOUBA a poslal jej do prázdné branky. Asistence: Nicolas Hlava a Jaroslav Kůs
     
    02:04
    Třetí přerovská pětka si vypracovala tlak a hned vybojovala faul. Za podražení Sikory vyloučen Chalupa.

    Vojtěch Sklenář

    Góly a asistencie: 28. Dostálek (Pšurný, L. Vágner), 40. Kovařík (Popelka, Goiš), 45. M. Novotný (Popelka, Goiš) – 6. Chlouba (Kůs), 22. O. Beránek (R. Havel)


    HC Zubr Přerov: Horčička (Štůrala) – Běhal, Ferenc, Chmelíř, M. Novotný, L. Vágner, Zbořil, Šnajnar, Pala – Dostálek, Pšurný (C), Milan Procházka – Goiš, Tadeáš Král, Š. Kratochvíl – Plášek, Popelka, Sikora – Ižacký, Dvořák, Kovařík.
    SK Trhači Kadaň: Strmeň (Lukeš) – R. Černý, Trefný (C), Blaha, R. Havel, Chalupa, D. Šimek – Kůs, Chlouba, Chrpa – Kohout, Hejcman, O. Beránek – Osmík, L. Vrána, Vaněk – Šťovíček, Ringler, Hlava.

    Rozhodca: Fiala – Barteček, Ganger