Chabarovsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Metallurg Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Red Star Kunlun – Ufa 3:2 (kon.)
Helsinki – Soči 2:3 (po pr.) | Riga – Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Dinamo Minsk – S.Moskva 1:5 (kon.)
Záhreb – Nižnekamsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Kazaň sk 2:1 (po pr.)
koniec
Kunlun
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Streda 19.10.2016, 14:00 • Feiyang Ice Skating Center, Šanghaj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    36:00 Chad RAU - 3:2
     
    36:00
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    CHAD RAU po vyhraném vhazování Tuukky Mäntyly v mezikruží krásně zamíchal s pukem a po jeho potažení doprava zamířil nádhernou střelou o tyč do pravého horního rohu brány! Lépe už to trefit nešlo a Kunlun si bere během početní převahy v závěru druhé třetiny ztracené vedení zpět. Asistence: Tuukka Mäntylä.
    30:48 Teemu HARTIKAINEN - 2:2
     
    30:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Denis Kuljaš se sice u boxu časoměřičů ocitl pod tlakem, zády k bráně ale dokázal bekhendovou přihrávkou o mantinel vyslat do samostatného úniku TEEMU HARTIKAINENA, který nad levým ramenem Andreje Makarova zamířil v oslabení přesně do pravého horního rohu brány. Kunlun propadl v útočném pásmu a stav utkání je rázem vyrovnaný 2:2! Asistence: Denis Kuljaš.
    28:19 Kirill KAPRIZOV - 2:1
     
    28:19
    Ufa právě vstřelila branku!
    Střela Linuse Omarka z vrcholu pravého kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce Denise Kuljaše zpoza brány sice byla sražena mimo, v blízkosti levé tyče se ale dostal k dorážce KIRILL KAPRIZOV, který z úhlu puk dorazil v přesilové hry do odkryté brány. Asistence: Linus Omark a Denis Kuljaš.
    26:59 Oleg JAŠIN - 2:0
     
    26:59
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tomáš Marcinko na levém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a nádhernou zadovkou přenechal puk Linusovi Videllovi, který krásnou přihrávkou přeš šířku útočné třetiny našel před bránou najíždějícího OLEGA JAŠINA. Ten následně v obrovské šanci nezaváhal a z blízkosti puk usměrnil k pravé tyči. Asistence: Linus Videll a Tomáš Marcinko.
    14:04 Oleg JAŠIN - 1:0
     
    14:04
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Linus Videll dostal na levém křídle příliš mnoho prostoru a z ostrého úhlu našel na přední tyči OLEGA JAŠINA, který nabral puk na bekhend a o tyč ho nad vyrážečkou Niklase Svedberga poslal do brány. Kunlun se ujímá po přečkání oslabení vedení 1:0! Asistence: Linus Videll.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 15. Jašin (Videll), 27. Jašin (Videll, Marcinko), 36. Rau (Mäntylä) – 29. Kaprizov (Omark, Kuljaš), 31. Hartikainen (Kuljaš)


    Kunlun: An. Makarov (Zagidulin) – Mäntylä, Järvinen, Viklund, Bellemore, Pereťagin, Jüe, Mikulovič – Wärn, Rau, Lahti – Videll, Collins, Bakoš – Fleury, Marcinko, Jašin – Veličkin, T. Sia, Pereskokov – Jing.
    HC Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Gavrilov) – Gončarov, D. Vorobjov, Loginov, Lepistö, S. Garejev, Kuljaš, Arzamascev, D. Bodrov – J. Bodrov, Lisin, I. Makarov – Omark, M. Majorov, Hartikainen – Černych, A. Lazarev, A. Černov – M. Vorobjov, Kaprizov, Chripunov.

    Rozhodca: Alexej Bělov, Roman Ščenjov. Čároví: Stanislav Raming, Alexander Otmachov