Chabarovsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Metallurg Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Red Star Kunlun – Ufa 3:2 (kon.)
Helsinki – Soči 2:3 (po pr.) | Riga – Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Dinamo Minsk – S.Moskva 1:5 (kon.)
Záhreb – Nižnekamsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Kazaň sk 2:1 (po pr.)
koniec
Amur Chabarovsk
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
cz Streda 19.10.2016, 11:30 • Platinum Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:51 Teemu RAMSTEDT - 4:2
     
    49:51
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Deset minut před koncem třetí třetiny dává Amur čtvrtou branku, která může být ve výsledku hodně důležitá! TEEMU RAMSTEDT po Zohornově přihrávce z pravého křídla jen nastavil hokejku před kotouč a ten se od něj vydal mimo dosah bezmocného Děmčenka. Asistence: Tomáš Zohorna.
    26:28 Jan KOLÁŘ - 3:2
    26:28 Jan KOLÁŘ - 3:2
     
    26:28
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí si z nenápadné situace berou vedení zpět Zohorna se obtočil na pravém křídla a nahrál na osu hřiště, odkud švihem vypálil jej krajan JAN KOLÁŘ a ten přesně mířeným zakončením zaznamenal už svůj sedmý gól v sezóně! Asistence: Tomáš Zohorna.
    16:29 Ryan VESCE - 2:2
     
    16:29
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Zajímavá první třetina pokračuje druhou trefou na straně Traktoru! Szczechura posunul puk k modré čáře, odkud vypálil Jakuceňa a jeho pokus šikovně protečoval do sítě RYAN VESCE. Asistence: Maxim Jakuceňa, Paul Szcechura.
    11:18 Dmitrij PESTUNOV - 2:1
     
    11:18
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté rychle využívají přesilovku a dotahují se na rozdíl jediné branky. DMITRIJ PESTUNOV dostal z levého mantinelu přihrávku k ose hřiště a povedenou střelou švihem přelstil Metsolu. Asistence. Alexandr Šinin, Paul Szczechura.
    06:54 Oleg LI - 2:0
     
    06:54
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je výtečný úvod zápasu pro hráče v oranžových dresech se lvem na hrudi! Autorem branky je OLEG LI, který se po vyhraném buly v obranném pásmu rychle přesunul do útoku a z pravého kruhu prostřelil Děmčenka. Bez asistence.
    04:22 Vladislav UŠENIN - 1:0
     
    04:22
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí jdou v páté minutě do vedení! Rozehrávku Zuba prodloužil Li k Vjačeslavu Ušeninovi, jenž našel v levém kruhu volného VLADISLAVA UŠENINA a ten dokázal trefit volný kout hostující branky. Asistence: Vjačeslav Ušenin, Oleg Li.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 5. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin, O. Li), 7. O. Li, 27. J. Kolář (T. Zohorna), 50. Ramstedt (T. Zohorna) – 12. Pestunov (Szczechura), 17. Vesce (Jakuceňa, Szczechura)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Kondratěv (C), Zub, P. Medveděv, J. Kolář, Kamalov, Kosmačjov, Jelesin – Kapustin, Litovčenko, Byvalcev – T. Zohorna, Ramstedt, Kuusela – O. Li, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Nikolajev, Romancev, Dědunov.
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Francouz) – Borodkin, (C), Děnisov, Kolcov, A. Petrov, Belov, Klimontov – Vesce, Szczechura, Jakuceňa – , J. Petrov, – Birner, Pestunov, Penkovskij – , , Šolochov – Kručinin.

    Rozhodca: Ravodin, Fraňo – Goljak, Dědulja