Myjava – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Prešov – Ružomberok 2:1 (kon.) | Michalovce – Trenčín 2:0 (kon.)
Trnava – Podbrezová 0:2 (kon.) | Dunajská Streda – Žilina 0:6 (kon.)
koniec
MFK Zemplín Michalovce
2:0 (2:0)
AS Trenčín
Sobota 15.10.2016, 17:00 • Mestský štadión Michalovce • Niké liga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Kushta pokazil svoju šancu nevydarenou zasekávačkou, k lopte sa po ňom ešte dostal Kunca, no ten ju zas pri snahe o volej netrafil.
     
    90
    Nadstavený čas druhého polčasu sú dve minúty.
     
    86
    Martin Regáli sa na ľavej strane nádherne pohral s protihráčom, vnikol do šestnástky, predložil loptu pred bránu Kristianovi Kushtovi, ktorý spálil nemožné a zakončil len tesne vedľa ľavej žrde!
     
    79
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jeffrey Ket, prichádza Uche Nwofor.
     
    79
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Rangelo Janga, prichádza Milan Kvocera.
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Dávid Škutka, prichádza Kristian Kushta.
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Ivan Kotora, prichádza Martin Regáli.
     
    73
    Maduka Udeh poslal dozadu príliš pomalú prihrávku, Škutka išiel do sklzu a zasiahol ju skôr ako Šemrinec, no nasmeroval ju vedľa brány! Michalovce mohli definitívne rozhodnúť...
     
    69
    Nádherný futbalový moment v podaní Samuela Kaluho, ktorý sa krásnou finesou presadil cez Koscelníka, vystrelil pravačkou, loptu tlačil k vzdialenejšej žrdi, no tú napokon minula! Trenčín bol blízko ku kontaktnému gólu.
     
    63
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Igor Žofčák, prichádza Dominik Kunca.
     
    61
    Milan Šimčák sa celý zápas snaží podporovať ofenzívu Michaloviec centrami z ľavej strany, teraz svojou ľavačkou posadil loptu na hlavu Žofčáka, Šemrinec jeho hlavičku vyrazil pred seba, za dorážkou sa tlačil Škutka, no Udeh mu v rozhodujúcom momente odkopol loptu spred kopačky!
     
    54
    Žltú kartu dostáva Milan Šimčák (MFK Zemplín Michalovce).
     
    49
    Žltú kartu dostáva Jeffrey Ket (AS Trenčín).
     
    46
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Filip Halgoš, prichádza Christopher Udeh.
     
    45+1
    Michalovce dali gól!
    Trenčania inkasujú gól do šatne, ktorým Michalovce upevňujú svoje vedenie! Architektom tejto akcie bol Stanislav Danko, ktorý predčil v bežeckom i osobnom súboji Keta, pätičkou posunul loptu Šimčákovi, ten pokračoval v modernej krídelnej akcii prihrávkou pred bránu, odkiaľ ju síce Kleščík odkopol, ale len k EMMANUELOVI MENSAHOVI. Najlepší hráč doterajšieho priebehu naložil s ponúknutou príležitosťou ako skúsený mazák, peknou technickou strelou obstrelil Šemrinca a poslal loptu k vzdialenejšej žrdi!
     
    43
    Žltú kartu dostáva Martin Šulek (AS Trenčín).
     
    38
    Emmanuelovi Mensahovi dnešný zápas veľmi chutí, čo potvrdil aj teraz, keď na pravom krídle okabátil Kleščíka, odcentroval pred Šemrinca, kde sa do zakončenia dostal Stanislav Danko, ktorý nezakončoval v úplne ideálnom rozpoložení. Zrejme aj preto skončila jeho strela len nad brvnom trenčianskej brány!
     
    30
    Michalovce dali gól!
    Domáci sa po polhodine hry dostávajú do vedenia, ktoré je, dovolím si tvrdiť, zaslúžené! K priamemu kopu sa postavil skúsený kapitán Michaloviec IGOR ŽOFČÁK, ktorý predviedol výstavný kúsok a nádhernou strelou z priameho kopu prekonal Igora Šemrinca!
     
    29
    Obrovská komplikácia pre zverencov Martina Ševelu, Michalovce budú hrať v presile. Emmanuel Mensah bol rýchlejší ako Gabriel Ruben, ten zatiahol za záchrannú brzdu a stiahol k trávniku protihráča, ktorý by sa inak vrútil do pokutového územia. Ivan Kružliak neváhal a Rubena poslal pod sprchy.
     
    21
    Žltú kartu dostáva James Alexander Lawrence (AS Trenčín).
     
    19
    Aliko Bala sa krásne zbavil Milana Šimčáka, svoj prienik nasmeroval z ľavej strany viac na stred, ľavačkou zakončil z hranice šestnástky a jeho strela tesne minula pravú tyč Patrika Maceja!
     
    12
    Rýchla a priamočiara akcia Michaloviec, ktorú odštartoval Igor Žofčák, sa takmer skončila gólom! Po prihrávke z pravej strany sa pred brankárom Šemrincom ocitol v tutovke Ivan Kotora, ktorý napálil loptu nad brvno trenčianskej svätyne!
     
    9
    Center Ivana Kotoru odvrátila obrana Trenčína mimo pokutového územia, za jeho hranicou sa z nábehu oprel do lopty Martin Koscelník, ktorého podarený pokus presvištal tesne vedľa pravej žrde Igora Šemrinca!
     
    2
    Prvý vážnejší vzruch spôsobil Samuel Kalu, ktorý z pravej strany predložil loptu do šestnástky, odkiaľ ju do bezpečia odkopol Martin Koscelník.

    Michal Bakoš


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 30. Žofčák, 45+1. E. Mensah

    Karty:   54. Šimčák (MIC) – 21. Lawrence (TRE), 43. Šulek (TRE), 49. Ket (TRE)   29. Gabriel (TRE)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 6:10. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 5:1.
    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Sipľak, Šimčák, Danko, Koscelník – E. Mensah, Sedlák, Qose, Kotora (74. Regáli) – Žofčák (63. Kunca), Škutka (76. Kushta).
    Náhradníci: Kira – Lazarus, Leško, Grič, Kushta, Kunca, Regáli.

    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík, Skovajsa, Ket (79. Nwofor) – Lawrence, Gabriel – Kalu, Bala, Halgoš (46. Udeh) – Janga (79. Kvocera).
    Náhradníci: Chovan – Udeh, Nwofor, Mikeš, Jančo, Jánošík, Kvocera.

    Rozhodca: Kružliak – Benko, Galo – (Ihring)