Buffalo – Montreal 1:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:3 (kon.) | Columbus – Boston 3:6 (kon.)
Tampa Bay – Detroit 6:4 (kon.) | Florida – NJ Devils 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 3:2 (3:2 po s.n.)
St. Louis – Minnesota 3:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 5:4 (po pr.) | Dallas – Anaheim 4:2 (kon.)
koniec po predl.
Winnipeg Jets
5:4 (1:1, 0:2, 3:1 - 1:0)
Carolina Hurricanes
cz Piatok 14.10.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:41 Mark SCHEIFELE - 5:4
     
    62:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Obrovská radost ve vyprodaném MTS Centre!! Winnipeg ve třetí třetině prohrával 1:4, nicméně nyní slaví zisk dvou bodů za výhru v prodloužení! Skinner na útočné modré nezpracoval dlouhou přihrávku od Hanifina, odražený puk si ve středovém kruhu rukou přivlastnil Wheeler jenž zleva přihrál přes ležícího Hanifina MARKU SCHEIFELEMU a ten z první zvedl kotouč nad levý beton padajícího Warda. Asistence: Blake Wheeler.
    58:31 Mathieu PERREAULT - 4:4
     
    58:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí tým smazal tříbrankové manko a nyní mění stav na 4:4! Blake Wheeler se po přihrávce do pravého kruhu neunáhlil, velmi chytře nabídl puk před brankoviště, kde se výborně zorientoval MATTHEU PERREAULT a ve skrumáži hokejek přesměroval kotouč do sítě. Asistence: Blake Wheeler, Patrik Laine.
    53:33 Patrick LAINE - 3:4
     
    53:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    No vida, domácí přece jenom udeřili v přesilovce a snížili na rozdíl jediné branky! Na včerejší skvělý výkon jedničky draftu Austona Matthewse nyní částečně zareagovalo i číslo dvě. Finský mladík PATRIK LAINE dostal přihrávku od Enströma a z vrcholku levého kruhu zakončil do vzdálenějšího horního rohu branky. Asistence: Toby Enström, Kyle Connor.
    45:11 Blake WHEELER - 2:4
     
    45:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets okamžitě odpovídají v oslabení! Hosté vyhráli vhazování ve středovém kruhu, Skinner ale zadovkou namazal kotouč na hokejku BLAKEA WHEELERA a ten forhendovým blafákem poslal puk za záda Warda. Bez asistence.
    45:02 Victor RASK - 1:4
     
    45:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni skórují ve druhé ze tří přesilových her a výrazně si vylepšují pozici v cestě za vítězstvím. Autorem branky je VICTOR RASK, který převzal Faulkovu přihrávku z hloubi pole a místo přihrávky na Staala zakončil z vrcholku pravého kruhu k bližší tyči, kde Hellebuyck máchl lapačkou naprázdno. Asistence: Justin Faulk, Sebastian Aho.
    39:29 Jordan STAAL - 1:3
     
    39:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně nepříjemný závěr druhé části pro domácí hráče, kteří se marně dožadovali odpískání faulu ba Byfugliena a poté dokonce inkasovali od JORDANA STAALA, jenž se chopil odraženého puku na ose hřiště a rychlou střelou zápěstím pokořil bezmocného Hellebuycka. Bez asistence.
    24:47 Lee STEMPNIAK - 1:2
     
    24:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    O pár sekund později už to ale Hurikánům vyšlo a obrací tak skóre! Noah Hanifin napřáhl zpoza pravého kruhu a velmi šťastně trefil LEE STEMPNIAKA, od kterého se puk odrazil do branky. Asistence: Noah Haniffin, Jeff Skinner.
    11:23 Jeff SKINNER - 1:1
     
    11:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni se ve dvanácté minutě utkání radují z vyrovnání! Předchozí tyčky teď musí hráče a fanoušky Jets určitě hodně mrzet. Rask nahodil puk do rohu, odkud Stempniak milimetrově přesnou přihrávkou našel před brankou zcela nehlídaného JEFFA SKINNERA, který nadvakrát poslal puk do odkryté části branky. Asistence: Lee Stempniak.
    04:14 Shawn MATTHIAS - 1:0
     
    04:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets skórují z první vážnější šance a dostávají se do vedení! Postarala se o to nová posila v podobě SHAWNA MATTHIASE, jenž zpoza branky přihrál do pravého kruhu Enströmovi. Ten mu kotouč okamžitě vrátil a útočník s šestnáctkou na dresu zaskočil Warda ranou z minusového úhlu, když si hostující brankář sám srazil puk do branky. Asistence: Toby Enström, Bryan Little.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 5. Matthias (Enström, Little), 46. Wheeler, 54. Laine (Enström, Connor), 59. Perreault (Wheeler, Laine), 63. Scheifele (Wheeler) – 12. Skinner (Stempniak), 25. Stempniak (Hanifin, Skinner), 40. J. Staal, 46. V. Rask (Faulk, Aho)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Byfuglien, Morrissey, Myers, Enström, Postma, Chiarot – Wheeler (C), Scheifele, Ehlers – Stafford, Little, Matthias – Perreault, Connor, Armia – Lowry, Tanev, Laine.
    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Faulk, Slavin, Pesce, Hainsey, Dahlbeck, Hanifin – Stempniak, V. Rask, Skinner – Nestrašil, J. Staal, Nordström – Aho, E. Lindholm, Teräväinen – Stålberg, McClement, Bickell.

    Rozhodca: McIsaac, Walsh – Knorr, Grandt

    Diváci: 15 296