Kladno – HC Plzeň 1:2 (po pr.) | Hradec Králové – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Sparta Praha – Olomouc 4:0 (kon.)
Chomutov – Jihlava 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:3 (kon.)
Č. Budějovice – Zlín 3:1 (kon.) | Slavia – K. Vary 3:4 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
HC Dukla Jihlava
cz Pondelok 10.10.2016, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Pět sekund před koncem byl faulován Ondřej Buchtela. Na lavici hanby míří Vojtěch Pražák. Domácí ale nemají čas na vymýšlení.
     
    58:44
    Střela od modré čáry byla ještě před brankou tečována, ale Josef Rindoš svůj pokus nakonec neusměrnil za záda Jana Brože!
     
    58:32
    Piráti vybojovali vhazování v útočném pásmu a Alex Strejc již branku opustil. Domácí hrají v šesti a mají osmaosmdesát sekund na vyrovnání stavu!
    57:26 František WÁGNER - 2:3
     
    57:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se nakonec snižující branky dočkávají! Před brankou Jana Brože několikrát doráželi, ale všechno kry pozorný obránce. Poslední pokus FRANTIŠKA WÁGNERA ovšem jihlavský brankář chytit nedokázal! Asistence: Tamás Részegh a Filip Palička.
     
    56:20
    Alex Strejc zůstává na střídačce a domácí celek to zkouší se šesti bruslaři na ledě. Dočkáme se nějakého dramatu, anebo Jihlava rozhodne?
     
    55:35
    Domácí mají možnost vzchopení se. Na trestnou lavici totiž míří jihlavský obránce Vladimír Srnský, jenž se provinil hákováním.
    54:43 David VÁŇA - 1:3
     
    54:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlavě se daří vstřelit další branku, čímž se dostává již do dvoubrankového vedení! Na konci úspěšné kombinace stál DAVID VÁŇA, jenž dokázal prostřelit chomutovského brankáře. Asistence: Aleš Heinrich a Martin Hejna.
    45:17 Aleš HEINRICH - 1:2
     
    45:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    V oslabení se ovšem povedlo udeřit hokejistům Jihlavy! ALEŠ HEINRICH ujel po levé straně, nacpal se až do brankoviště, kde se mu střelou pod víko povedlo vrátit svému celku vedení! Bez asistence.
     
    43:29
    Stanislav Huňáček míří na trestnou lavici a oslabuje tak svůj celek. U mantinelu nepěkně dohrál chomutovského hokejistu.
     
    41:08
    Přesně po vypršení trestu Tomáše Hajiče se dostal do dobré střelecké pozice Richard Peschout, který ale z pravého kruhu nezamířil přesně!
     
    39:08
    Tomáš Hajič míří podruhé v tomto utkání na trestnou lavici. Provinil se podražením, a tak má Jihlava k dispozici přesilovou hru.
     
    37:44
    Jakub Navrátil v další akci! Dostal kotouč do jízdy a hnal se do zakončení, brankáře ale svým bekhendem nepřekonal!
     
    36:21
    Filip Palička měl na hokejce vedoucí branku. Chomutovský útočník se dostal k puku před brankou, odkud ale zakončil pouze nad branku!
     
    31:11
    První přesilovka ve druhé třetině. David Váňa míří na trestnou lavici poté, co si počínal nedovoleně v souboji v obranném pásmu.
    24:13 Petr CHLÁN - 1:1
     
    24:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je ovšem hodně rychle vyrovnáno! PETR CHLÁN dostal kotouč na pravé straně a bekhendovým pokusem k tyčce se mu povedlo vyrovnat, toto byla také povedená branka. Asistence: Tom Polák a Daniel Novák.
    23:29 Vojtěch MAŠTERA - 0:1
     
    23:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásná individuální akce hostů končí první brankou střetnutí! VOJTĚCH MAŠTERA si najel od pravého mantinelu až před branku, kterému se krásným bekhendem pod víko povedlo otevřít stav zápasu. Bez asistence.
     
    20:25
    Jihlava se dostala po odraženém kotouči do velké šance. Aleš Heinrich se dostala ke střele, která ale skončila jen na betonech brankáře!
     
    20:00
    Chomutovu se povedlo vstřelit branku po rychlém přejetí pásma, ale ta není nakonec uznána pro uplynutí času! Do kabin se tak jde za stavu 0:0.
     
    16:59
    A opět se bude vylučovat. Jiří Kopic před svojí brankou sekl dotírajícího hráče, a tak si půjde za tento prohřešek sednout na lavici hanby.
     
    15:05
    Jihlava měla nyní velkou šanci a domácí zase velké štěstí! Střelecký pokus z pravé strany skončil na tyčce, puk následně zalehl Alex Strejc!
     
    14:31
    V zakončení byl chomutovský hráč držen Davidem Čermákem, který tak inkasuje dvouminutový trest. Síly na ledě se tedy srovnají.
     
    14:01
    Uvidíme také první přesilovou hru hostů. Domácí obránce Hajič inkasuje dvouminutový trest za podražení.
     
    11:57
    Nyní se až před branku prodral František Wágner. Ten byl sám před brankářem, kterého ale střelou k pravé tyčce nepřekonal. Puk skončil jen těsně vedle!
     
    10:02
    Místo šance je tu první vyloučení. Kapitán Richard Peschout míří na trestnou lavici za vystřelení puku mimo ledovou plochu.
     
    00:39
    Po krátké kombinaci se kotouč dostal na hokejku Richarda Peschouta, jenž byl osamocen před Strejcem. Střelou po ledě jej ale nepřekonal!

    David Panuška

    Góly a asistencie: 25. Chlán (Polák, Novák), 58. Wágner (Részegh, Palička) – 24. Maštera, 46. Heinrich, 55. Váňa (Heinrich, Hejna)


    Piráti Chomutov: Strejc (Pavlát) – Buchtela, Kopic, Novák, Lidák, Smutný, Běhula, Hajič – Polák, Niňaj, Palička, Részegh, Rindoš, Chlán, Svoboda, Navrátil, Šilar, Wágner.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Pražák, Srnský, Váňa, Huňáček, Kadlec, Krtek – Maštera, Hejna, Heinrich, Mejzlík, Kristian, Berka, Peschout, Čermák, Kraučuk, Rezek.

    Rozhodca: Zubzanda – Belko, Fiala.