Kladno – HC Plzeň 1:2 (po pr.) | Hradec Králové – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Sparta Praha – Olomouc 4:0 (kon.)
Chomutov – Jihlava 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:3 (kon.)
Č. Budějovice – Zlín 3:1 (kon.) | Slavia – K. Vary 3:4 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
HC Dukla Jihlava
cz Pondelok 10.10.2016, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 13. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u extraligy zase nashledanou. (19:38:52)
     
    Je konec! Jihlavě se ve druhé třetině povedlo dvakrát skórovat, čímž se dostali do dvoubrankového vedení. Nic na jejich výhře nezměnila ani branka Františka Wágnera dvě minuty před koncem. Jihlava tak vítězí 3:2!
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Pět sekund před koncem byl faulován Ondřej Buchtela. Na lavici hanby míří Vojtěch Pražák. Domácí ale nemají čas na vymýšlení.
     
    59:22
    Nyní hosté ze středního pásma zkoušeli trefit branku, ale to se jim nepovedlo. Piráti se ženou do pásma, ale mají jen málo času na vyrovnání.
     
    58:44
    Střela od modré čáry byla ještě před brankou tečována, ale Josef Rindoš svůj pokus nakonec neusměrnil za záda Jana Brože!
     
    58:32
    Piráti vybojovali vhazování v útočném pásmu a Alex Strejc již branku opustil. Domácí hrají v šesti a mají osmaosmdesát sekund na vyrovnání stavu!
     
    58:01
    Rozeběhly se poslední dvě minuty třetí třetiny a Piráti se pokoušejí dostat do nějakého tlaku. Brankář Strejc ovšem branku neopustil.
    57:26 František WÁGNER - 2:3
     
    57:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se nakonec snižující branky dočkávají! Před brankou Jana Brože několikrát doráželi, ale všechno kry pozorný obránce. Poslední pokus FRANTIŠKA WÁGNERA ovšem jihlavský brankář chytit nedokázal! Asistence: Tamás Részegh a Filip Palička.
     
    56:58
    První střelecký pokus ve hře bez brankáře vyslal Jakub Navrátil. Tomu se ale z pravého kruhu nepovedlo překonat Jana Brože.
     
    56:20
    Alex Strejc zůstává na střídačce a domácí celek to zkouší se šesti bruslaři na ledě. Dočkáme se nějakého dramatu, anebo Jihlava rozhodne?
     
    56:20
    Což se jim povedlo a střeleckým pokusem vybojovali útočné pásmo. Trenér Robert Kaše si bere oddechový čas.
     
    55:50
    Jihlavě se rychle povedlo vyhodit až za branku Alexe Strejce. Z této pozice se tak musejí na druhou stranu kluziště dostat domácí borci.
     
    55:35
    Domácí mají možnost vzchopení se. Na trestnou lavici totiž míří jihlavský obránce Vladimír Srnský, jenž se provinil hákováním.
    54:43 David VÁŇA - 1:3
     
    54:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlavě se daří vstřelit další branku, čímž se dostává již do dvoubrankového vedení! Na konci úspěšné kombinace stál DAVID VÁŇA, jenž dokázal prostřelit chomutovského brankáře. Asistence: Aleš Heinrich a Martin Hejna.
     
    54:31
    A následná přihrávka do útočného pásma skončila pouze vyhozením na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Strejcem.
     
    53:47
    Tom Polák zkoušel pozornost jihlavského brankáře střelou z levé strany, ale ani on nebyl druhým úspěšným střelcem Chomutova. Puk skončil nad brankou.
     
    53:25
    Až nyní svěřenci Roberta Kašeho dokázali vybojovat útočné pásmo. Vhazuje se po pravé ruce Jana Brože, jenž dnes zatím propustil jednu střelu.
     
    52:51
    Následně se směrem dopředu přecijen hnali domácí, kterým se ale nepovedlo ohrozit branku. Byli totiž opět nalezeni v ofsajdovém postavení.
     
    52:28
    Piráti byli pod tlakem, a tak puk raději poslali do středního pásma. Tam se k němu dostávají hokejisté v rudožlutých dresech.
     
    51:47
    Zaútočili hosté. Jaroslav Pospíchal otestoval Alexe Strejce, jenž se delší dobu nedotkl kotouče. Jeho zákrok proti hostujícímu obránci byl ovšem pohotový.
     
    51:23
    Aktivita Chomutova ukončena poté, co se jeden z hráčů objevil v ofsajdovém postavení. Následovat tak bude vhazování ve středním pásmu.
     
    51:11
    Piráti se snaží kombinovat a dostat se do nějaké akce, jenž by je dostala do utkání. Uvidíme, zda se jim to povede, anebo si hosté odvezou první venkovní body v sezóně.
     
    50:25
    Hráči se rozhodli, že si zahrají hru o nejvíce zakázaných uvolnění v utkání. Jihlava vyhodila již na čtvrté během minuty a čtvrt.
     
    49:59
    Podobně skončila i akce Chomutova. Nahození na branku vlastně na branku ani neletělo, a tak se píská icing i domácímu celku.
     
    49:26
    Po šestnácti sekundách rozhodčí píská druhé zakázané uvolnění jihlavské Dukly. Vhazuje se tedy opět po levici Jana Brože.
     
    49:10
    Další útok Dukly začínal zpoza jejich branky. Přihrávka přes celé kluziště ovšem nebyla nikým zachycena, a tak se píská zakázané uvolnění.
     
    48:24
    Vojtěch Mastěra u mantinelu tvrdě zastavil Jiřího Kopice a vybojoval tak kotouč pro svůj celek. Jihlava se ale k žádné střele nedostala.
     
    47:53
    Neúspěšná akce hostů byla zakončena protiútokem Pirátů. Jan Svoboda se po pravé straně dostal do zakončení, ale nakonec se mu povedlo trefit jen nohy bránícího hráče.
     
    47:34
    Tomáš Hajič byl osloven další přihrávkou. Následně zakončoval z levého kruhu, odkud ale trefil jen vyrážečku připraveného brankáře.
     
    46:53
    Jihlava se pokoušela dostat do dalšího útoku. Přihrávka po pravé straně nebyla ovšem úspěšná, a tak se kotouče ujali hokejisté Chomutova.
     
    46:22
    Kotouč se po kombinaci dostal před branku na Jakuba Navrátila. Ten zkoušel prostřelit brankáře, ale nakonec zamířil jen do jeho hrudi.
     
    45:59
    Jihlava se tak dostala do dobrého vedení. Nyní se jí další útok nevyvedl, přihrávka do útoku nebyla zachycena a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    45:29
    Hosté v plném počtu.
    45:17 Aleš HEINRICH - 1:2
     
    45:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    V oslabení se ovšem povedlo udeřit hokejistům Jihlavy! ALEŠ HEINRICH ujel po levé straně, nacpal se až do brankoviště, kde se mu střelou pod víko povedlo vrátit svému celku vedení! Bez asistence.
     
    44:48
    Po delší době se Piráti dostali zpátky do pásma, což jim bylo málo platné. Puk ihned ztratili, a tak se pro něj musejí vracet až ke své brance.
     
    44:22
    Tomáš Hajič posílal kotouč do brankoviště, kde ovšem trefil jen chomutovského spoluhráče. Od něj se kotouč odrazil mimo branku.
     
    43:29
    Stanislav Huňáček míří na trestnou lavici a oslabuje tak svůj celek. U mantinelu nepěkně dohrál chomutovského hokejistu.
     
    42:57
    Dukla se dostala s pukem až za branku, kde jej ovšem rychle ztratila. Nyní se musí vracet hodně rychle, neboť Piráti nebezpečně útočí.
     
    42:16
    Jan Svoboda se po levé straně dostal přes obránce a hnal se sám na brankáře. Svým bekhendovým pokusem ovšem branku ani netrefil.
     
    41:56
    Jihlavští se v dalším snažení dostali do ofsajdového postavení. Vhazovat se tak bude opět ve středním pásmu, blíže brance Alexe Strejce.
     
    41:08
    Přesně po vypršení trestu Tomáše Hajiče se dostal do dobré střelecké pozice Richard Peschout, který ale z pravého kruhu nezamířil přesně!
     
    40:27
    Hosté se ve svém první útoku třetí třetiny dostali do ofsajdového postavení. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi druhá třetina utkání mezi Chomutovem a Jihlavou. Hosté se dostali ve čtyřiadvacáté minutě do vedení, které jim vydrželo pouze pár sekund, ani ne minutu na to totiž domácí vyrovnali. Utkání tak musí rozseknout třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    K puku se na pravé straně ovšem dostali domácí, kteří zkoušeli zakončení. Brankář Brož byl ovšem i proti tomuto pokusu připraven.
     
    39:08
    Tomáš Hajič míří podruhé v tomto utkání na trestnou lavici. Provinil se podražením, a tak má Jihlava k dispozici přesilovou hru.
     
    38:41
    Akce také na druhé straně. Z levé strany pálil jeden z hostujících hráčů, který svou důraznou střelou netrefil ani branku.
     
    37:44
    Jakub Navrátil v další akci! Dostal kotouč do jízdy a hnal se do zakončení, brankáře ale svým bekhendem nepřekonal!
     
    37:20
    Jan Svoboda se prokličkoval do zakončení a střelou z pravého kruhu zkoušel pozornost brankáře. Ten byl ale proti němu připraven.
     
    36:21
    Filip Palička měl na hokejce vedoucí branku. Chomutovský útočník se dostal k puku před brankou, odkud ale zakončil pouze nad branku!
     
    36:10
    Domácí junioři ovšem i nadále kombinují v útočném pásmu, a tak uvidíme, zda se jim do konce třetiny povede vymyslet gólovou akci.
     
    35:29
    Střela Tomáše Běhuly od modré čáry byla před branku tečována jihlavským obráncem. Kotouč ale nakonec do branky nezapadl.
     
    34:24
    Nyní to po levé straně zkoušel také Daniel Šilar, ale ani on nedokázal nějakým způsobem překvapit dnes dobře chytajícího Brože.
     
    33:53
    Po nastřelení rozhodčího se do šance dostával Jakub Navrátil, kterému se ale nepovedlo zakončit tak, aby skóroval.
     
    33:11
    Hosté v plném počtu.
     
    32:54
    Stále se domácím nepovedlo nic vymyslet, a tak trest hostujícího Váni brzo skončí. Toto se nedá považovat za povedenou přesilovou hru.
     
    32:10
    Piráti se dostávají ke kombinační hře v útočném pásmu, ale žádný pokus na branku ještě neletěl. Uvidíme, zda se to ještě zlomí.
     
    31:11
    První přesilovka ve druhé třetině. David Váňa míří na trestnou lavici poté, co si počínal nedovoleně v souboji v obranném pásmu.
     
    30:28
    Václav Rezek dostával kotouč na levou stranu, kde se mu ale nakonec nepovedlo dostat do zakončení. K puku se tak dostávají domácí.
     
    29:32
    Jan Brož musel být nyní pozorný. Rychlý pokus do brankoviště z úhlu vyrážel před sebe, kde se ke kotouči nikdo v bílém nedostal.
     
    28:47
    Martin Hejna dostával kotouč do jízdy, ale do samostatného úniku se nakonec nedostal. Pohotově zahrála domácí obrana.
     
    27:37
    Piráti bojovali o kotouč za brankou, kde jej ihned ztratili. Do útoku se tak ženou hosté, jenž se budou chtít opět dostat do vedení.
     
    26:48
    Po delší době se dostávali do zakončení také domácí. Střela z pravé strany byla ovšem zblokovaná a skončila jen vedle branky.
     
    25:54
    Po levé straně unikal Vojtěch Maštera, jenž nahazoval kotouč do brankoviště. Tam jej ale dokázal zkrotit brankář Alex Strejc.
     
    25:23
    Snažení Jihlavy bylo zakončeno střeleckým pokusem z levé strany. Po zákroku chomutovského brankáře bude následovat vhazování.
     
    24:56
    Dvě rychlé branky dostaly utkání do nějakého slušného tempa. Uvidíme, zda se dočkáme dalších úspěšných pokusů.
    24:13 Petr CHLÁN - 1:1
     
    24:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je ovšem hodně rychle vyrovnáno! PETR CHLÁN dostal kotouč na pravé straně a bekhendovým pokusem k tyčce se mu povedlo vyrovnat, toto byla také povedená branka. Asistence: Tom Polák a Daniel Novák.
    23:29 Vojtěch MAŠTERA - 0:1
     
    23:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásná individuální akce hostů končí první brankou střetnutí! VOJTĚCH MAŠTERA si najel od pravého mantinelu až před branku, kterému se krásným bekhendem pod víko povedlo otevřít stav zápasu. Bez asistence.
     
    22:51
    Po ofsajdu se bude vhazovat ve středním pásmu. Stále trvá bezbrankový stav. Uvidíme, jestli bude v brzké době změněn.
     
    21:58
    Pirátům se při následném útoku opět nepovedlo nic vymyslet. Vidíme tak snažení Jihlavy, která by se ráda dostala do nějakého vedení.
     
    21:20
    Piráti se po pravé straně hnali do zakončení, ale nakonec se k němu nedostali. Do útoku se tak ženou hokejisté Jihlavy.
     
    20:25
    Jihlava se dostala po odraženém kotouči do velké šance. Aleš Heinrich se dostala ke střele, která ale skončila jen na betonech brankáře!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Zatím vyrovnané utkání branku nevidělo, ačkoliv nějaké šance k vidění byly. Uvidíme tedy, co nám nabídne třetina druhá, která začne přibližně v 18:14.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Chomutovu se povedlo vstřelit branku po rychlém přejetí pásma, ale ta není nakonec uznána pro uplynutí času! Do kabin se tak jde za stavu 0:0.
     
    19:48
    Chomutovští se ještě pokoušejí dostat do útoku, ale zatím se jim to nedaří. Jihlavští obránci pozorně brání a nechtějí do konce třetiny inkasovat.
     
    18:59
    Domácí v plném počtu.
     
    18:40
    A i po dalším útoku končí puk až za brankou jihlavského brankáře. Piráti jsou blízko k přežití svého dalšího oslabení v tomto utkání.
     
    17:58
    Z levého úhlu to následně zkoušel Martin Hejna, kterému se ale nepovedlo překvapit chomutovského brankáře. Puk byl následně vyhozen přes všechny čáry.
     
    17:28
    Velká šance Jihlavy. K dorážce se těsně před brankou dostal Vojtěch Mastěra, kterému se ale Alexe Strejce překonat nepovedlo! Následně bylo odpískané postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    16:59
    A opět se bude vylučovat. Jiří Kopic před svojí brankou sekl dotírajícího hráče, a tak si půjde za tento prohřešek sednout na lavici hanby.
     
    16:31
    Hosté v plném počtu.
     
    16:18
    V přesilovce to zkoušel Daniel Novák, ale tomu se z pravého kruhu střelou na zadní tyčku nepovedlo překonat zasahujícího brankáře.
     
    16:01
    Domácí v plném počtu.
     
    15:05
    Jihlava měla nyní velkou šanci a domácí zase velké štěstí! Střelecký pokus z pravé strany skončil na tyčce, puk následně zalehl Alex Strejc!
     
    14:31
    V zakončení byl chomutovský hráč držen Davidem Čermákem, který tak inkasuje dvouminutový trest. Síly na ledě se tedy srovnají.
     
    14:28
    František Wágner se dostával do protiútoku, kde se mu ale nepovedlo zakončit. Následně puk ještě posílal do brankoviště, ale tam na jeho přihrávku nedosáhl další spoluhráč.
     
    14:01
    Uvidíme také první přesilovou hru hostů. Domácí obránce Hajič inkasuje dvouminutový trest za podražení.
     
    13:45
    Václav Rezek se nadějně prodíral do útočného pásma, kde jej ale obral poslední bránící hráč. To byla vskutku zajímavá akce.
     
    12:48
    Hra je stále celkem vyrovnaná. Vidíme neúspěšné útoky na obě strany, ale bez gólového efektu.
     
    11:57
    Nyní se až před branku prodral František Wágner. Ten byl sám před brankářem, kterého ale střelou k pravé tyčce nepřekonal. Puk skončil jen těsně vedle!
     
    11:25
    Až nyní se domácí dostávali do pásma, ale tam se moc dlouho neudrželi. Hostům se zatím daří hodně dobře bránit.
     
    10:31
    Do aktivní hry se ale jako první dostali hosté, kterým se povedlo ohrozit Strejce. Ten měl ovšem svoje rameno proti střele připravené.
     
    10:02
    Místo šance je tu první vyloučení. Kapitán Richard Peschout míří na trestnou lavici za vystřelení puku mimo ledovou plochu.
     
    09:46
    Chomutovští hokejisté krouží v útočném pásmu zajímavě, ale do žádné střelecké pozice se jim projít nedaří. Uvidíme, zda to změní.
     
    09:04
    Po neúspěšné akci domácího celku zaútočili hosté. Střela Richarda Peschouta od mantinelu byla ovšem hodně nepřesná.
     
    08:29
    Jihlavě se následně nepovedlo udržet puk na svých hokejkách, a tak jej poslali jen za branku chomutovského brankáře. Píská se zakázané uvolnění.
     
    07:48
    Po pravé straně se do výborné střelecké pozice dostal František Wágner. Chomutovský hokejista ovšem trefil jen vytrčený brankářům beton.
     
    07:08
    A zahrozili hosté. Josef Berka zakončoval z levé strany a pár sekund na to také z mezikruží. V ani jednom případě se mu ovšem nepovedlo trefit branku.
     
    06:19
    Piráti se nyní dostávají do útočného pásma, kde se pokusí vymyslet nějakou kloudnou akci. Zatím je to proti pozorné obraně těžké.
     
    05:37
    Nahazovaný kotouč do domácího brankoviště byl před brankářem ještě tečován. Nakonec ale skončil jen ve výstroji chomutovského Strejce.
     
    05:05
    Piráti po nepovedeném útoku opět kombinují. Uvidíme, kdy se jim povede dostat se do prvního vážnějšího útoku.
     
    04:22
    Pirátům se nepovedlo střelecký pokus a vypadalo to, že se hosté dostanou do protiútoku. Na poslední chvíli ovšem zaskočil bránící hráč Pirátů.
     
    03:42
    Po dalším snažení vyhodili hosté puk jen za branku Alexe Strejce. Následovat tak bude vhazování po levici Jana Brože.
     
    02:59
    Piráti se pokoušeli projít do zakončení, ale to se jim nepovedlo. Domácí jsou tak s pukem ve svém obranném pásmu.
     
    02:14
    Domácí se dostali do útoku a po nahození kotouče do brankoviště se jim povedlo vybojovat útočné pásmo. Vhazovat se bude po levici brankáře.
     
    01:28
    Do zakončení se tak dostávali i hosté z Vysočiny. Ti byli ovšem nachytáni v ofsajdovém postavení. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    01:00
    Piráti se následně pokoušeli dostat do nějakého zakončení, ale přihrávka směrem dopředu nebyla přesná, a tak se píská zakázané uvolnění.
     
    00:39
    Po krátké kombinaci se kotouč dostal na hokejku Richarda Peschouta, jenž byl osamocen před Strejcem. Střelou po ledě jej ale nepřekonal!
     
    00:10
    Po vyhraném vhazování se hosté hnali do své první akce. K zakončení se ovšem nedostali, a tak jsou u puku domácí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný den přeji všem fanouškům mládežnického hokeje. Za pár minutek startuje utkání mezi domácím celkem a Jihlavou. Přejeme příjemnou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Strejc (Pavlát) – Buchtela, Kopic, Novák, Lidák, Smutný, Běhula, Hajič – Polák, Niňaj, Palička, Részegh, Rindoš, Chlán, Svoboda, Navrátil, Šilar, Wágner.

    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Pražák, Srnský, Váňa, Huňáček, Kadlec, Krtek – Maštera, Hejna, Heinrich, Mejzlík, Kristian, Berka, Peschout, Čermák, Kraučuk, Rezek.

    Rozhodčí: Zubzanda – Belko, Fiala..
     
    Poslední vzájemné utkání

    26.2.2015
    HC Dukla Jihlava 0:5 Piráti Chomutov
    18. Hlaváček (Macháček, Strunz), 25. Meliško, 43. Cestr (Kellerstein, A.), 48. Kellerstein (Blaha), 52. Rindoš (Kellerstein)

    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Brož) – Pospíchal, Půža, Váňa, Kadlec, Hohl, Vala, Dufek, Najman, Dvořák, Mejzlík, Kolouch, Bambula, Peschout, Kousal.

    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Meliško, Blaha, Hierman, Cestr, Hlaváček, Lidák, Benda, Wágner, Macháček A., Krivošík, Dimitrov, Tůma, Macháček P., Adámek, Tupý, Kellerstein, Rindoš, Strunz
     


    HC DUKLA JIHLAVA (V – P – V – V – P)
    11 zápasů, 14 bodů (4 – 1 – 0 – 6)


    Celek z Vysočiny je prozatím na patnáctém místě ligové tabulky. Jihlava získala během jedenácti zápasů čtrnáct bodů, ale ještě ani jednou nevyhrála na venkovní půdě. Naposledy Dukla venku prohrála v Brně, a to 1:7.

    Poslední utkání
    Jihlava 6:1 Slavia
    Jihlava 0:3 Kladno
    Jihlava 4:1 Zlín
    Jihlava 3:0 Třinec
    Brno 7:1 Jihlava
     


    PIRÁTI CHOMUTOV (P – V – V – P – V)
    12 zápasů, 19 bodů (5 – 1 – 2 – 4)


    Chomutovští junioři zatím strádají. Severočeši jsou na desátém místě, kde se jim během dvanácti zápasů povedlo nasbírat devatenáct bodů. Z posledních pěti zápasů Piráti třikrát vyhráli a dvakrát brali bod.

    Poslední utkání
    Zlín 3:2sn. Chomutov
    Olomouc 1:4 Chomutov
    Slavia 5:6 Chomutov
    Kladno 5:4pp. Chomutov
    Chomutov 6:3 Litvínov
     
    Krásné odpoledne přeji všem fanouškům mládežnického hokeje. Junioři Chomutova přivítají na svém ledě Jihlavu. Utkání na hlavní hale startuje v 17:30. Snad se budete u našeho onlajnu bavit!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 25. Chlán (Polák, Novák), 58. Wágner (Részegh, Palička) – 24. Maštera, 46. Heinrich, 55. Váňa (Heinrich, Hejna)


    Piráti Chomutov: Strejc (Pavlát) – Buchtela, Kopic, Novák, Lidák, Smutný, Běhula, Hajič – Polák, Niňaj, Palička, Részegh, Rindoš, Chlán, Svoboda, Navrátil, Šilar, Wágner.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Pražák, Srnský, Váňa, Huňáček, Kadlec, Krtek – Maštera, Hejna, Heinrich, Mejzlík, Kristian, Berka, Peschout, Čermák, Kraučuk, Rezek.

    Rozhodca: Zubzanda – Belko, Fiala.