Slavia – Přerov 5:4 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Slavia Praha
5:4 (1:0, 2:2, 1:2 - 0:0)
HC Zubr Přerov
cz Štvrtok 06.10.2016, 18:00Chance Liga (CZ) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slavia Praha.
    Autorem vítězné branky je JAROMÍR KVERKA.
     
    56:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Andrlík napřáhl na modré a pořádně protáhl Klimeše. DAVID ŠAFRÁNEK byl celou dobu připravený tečovat, nakonec se musel spokojit „jen“ s dorážkou. Tu však proměnil ve vyrovnávací branku. Asistence: Tomáš Andrlík a Milan Mikulík.
     
    45:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    MILAN PROCHÁZKA měl víc štěstí než rozumu. Procházka se společně se svým spoluhráčem dostal do přečíslení dva na jednoho. V rozhodující chvíli mu ale kotouč sjel z hole. Místo pasu tak předvedl neplánovanou kličku, po které už lehce zakončil. Asistence: Lukáš Chmelíř.
     
    41:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští za to ale vzali. Tlak před brankou využil JIŘÍ GOIŠ. Ten pálil z otočky, v dorážce byl ale úspěšný. Pokračuje se tak za vyrovnaného stavu. Asistence: a Lubomír Malina.
     
    35:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    To je však odpověď! JAROMÍR KVERKA dostal kotouč a na pravé straně pásma si počínal výborně. Jeho svižná rána zápěstím ve vzduchu lehce zaplavala, byla ale přesná. Asistence: Jaroslav Markovič.
     
    35:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak tohle se Pražanům skutečně nepovedlo. Jiránek se srazil se spoluhráčem a následně poslal puk za sebe. Výsledkem bylo přečíslení dva na nikoho. ROMAN PŠURNÝ ho dokázal skvěle využít. Asistence: Milan Procházka.
     
    30:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají na dostřel. Plášek nahrával z levého kruhu a našel přesně MARKA SIKORU. Po jeho zásahu se puku dotkl ještě sešívaný obránce a Hylák měl velmi málo času na reakci. Asistence: Karel Plášek a Jakub Ferenc.
     
    21:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rychle využitá přesilovka. Hraško zkoušel pálit z modré čáry. Klimeš byl sice připraven, kotouč ale vyrazil jen před sebe. MIHA ŠTEBIH se do odkryté branky dokázal pohotově trefit. Asistence: Peter Hraško a Henri Tuominen.
     
    12:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Ovšem trochu neobvyklým způsobem. MARTIN KADLEC zkusil nahodit z téměř nulového úhlu. K jeho překvapení kotouč po zásahu brusle brankáře Klimeše a tyčky skončil v síti. Bez asistence.

    David Soumar

    Góly a asistencie: 13. M. Kadlec, 22. Štebih (Hraško, Tuominen), 36. Kverka (Markovič), 57. Šafránek (Andrlík, Mikulík), rozh. náj. Kverka – 31. Sikora (Plášek, Ferenc), 36. Pšurný (Milan Procházka), 42. Goiš (Malina), 46. Milan Procházka (Chmelíř)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Roman Pšurný (PRE)
    0:0   David Šafránek (SLA)
    2. séria:
    0:0   Vlastimil Dostálek (PRE)
    1:0   Jaromír Kverka (SLA)
    3. séria:
    1:0   Marek Sikora (PRE)


    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – M. Drtina, Knot, Hraško, Andrlík, Štebih, Zderadička – Dragoun, Šafránek, Mikulík – Chlouba, Tuominen, Dušek – M. Kadlec, Kverka, Markovič – Rys, Jiránek, Kubica.
    HC Zubr Přerov: Klimeš (Horčička) – Chmelíř, Pala, M. Novotný, Ferenc, Zbořil, Malina, L. Vágner, Šnajnar – Milan Procházka, Pšurný, Dostálek – Plášek, Tadeáš Král, Goiš – Sikora, Popelka, Kovařík – M. Kratochvíl, Dvořák, Ižacký.

    Rozhodca: Obadal – Kajínek, Bosák