Chodov – Mladá Boleslav 5:6 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
5:6 (1:2, 0:2, 4:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Streda 05.10.2016, 19:30 • SH Jižní Město • Livesport Superliga (CZ) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    59:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JIŘÍ CURNEY ozhoduje tento duel. Natov ho krosovou a skákavou přihrávkou našel přes celé hřiště a boleslavský oslavenec a autor hattricku se nemýlil. Asistence: Jan Natov.
     
    52:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V pravý čas se vzpamatovávají Středočeši. Kološ poslal na střed hřiště míček JIŘÍMU CURNEYMU, jenž měl před sebou volný prostor s splnil parametry střelce. Jeho rána přesně k tyči byla bezchybná. Asistence: Petr Kološ.
     
    50:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí dokonali parádní obrat. Strachota našel krosovou přihrávkou PETRA PRAŽÁKA, který měl pouze před sebou prázdnou branku a nemohl se zkrátka mýlit. Ačkoliv se Bauer snažil přemístit, tak na míček neměl šanci dosáhnout. Asistence: Michal Strachota.
     
    47:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Oba aktéři si nyní role vyměnili Dóža našel pasem Sýkoru, který tentokrát vystřelil na vzdálenější tyč a překvapivě pustil míček za svá záda. Asistence: Patrik Dóža.
     
    46:55
    Chodov právě vstřelil branku!
    Sýkora našel u mantinelu PATRIKA DÓŽU, který měl dostatek prostoru, aby zamířil přesně na vzdálenější tyč. Bauer byl bez šance. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    45:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ojedinělý útok Pražanů končí gólem. Pražák našel zpoza branky opět DANIELA MAXU, který překonal střelou na vzdálenější tyč Bauera a kazí mu průměr jedné branky na zápas. Asistence: Petr Pražák.
     
    36:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté početní výhodu využívají. Curney poslal míček k mantinelu JANU NATOVOVI, který na nic nečekal a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Curney.
     
    26:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JIŘÍ CURNEY si dává ten nejlepší dárek k 27. narozeninám. Oběhl branku a na tyči nachytal Mücka, který se nestihl včas přemístit. Asistence: Jan Natov.
     
    16:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hned z protiútoku se hosté vrací do vedení zásluhou TOMÁŠE CHROUSTA, kterého perfektně u tyčky Krzyžanek. Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    11:06
    Chodov právě vstřelil branku!
    Bauer ale daruje zdarma vyrovnání domácímu celku. Místo vlastnímu obránci přihrál míček přímo na hůl Pražáka, který hned z první adresoval balónek DANIELU MAXOVI a ten se zkrátka nemohl mýlit do prázdné branky. Asistence: Petr Pražák.
     
    09:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Natovův pokus z otočky ještě Mück vyrazil, ale před ním zůstal zcela nehlídaný RADEK KRAJCIGR, který díky svému důrazu napodruhé dostal míček do chodovské branky. Asistence: Jan Natov.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 12. Maxa (Pražák), 46. Maxa (Pražák), 47. Dóža (Sýkora), 48. Sýkora (Dóža), 51. Pražák (Strachota) – 10. Krajcigr (Natov), 17. To. Chroust (Krzyžanek), 27. Curney (Natov), 37. Natov (Curney), 53. Curney (Kološ), 60. Curney (Natov)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Mück) – Pražan, Běloch, Procházka, Jirásek, Sýkora (C), Bouša, Kotlas – Maxa, Kašovský, Tyl – Vávra, Pražák, Koutný – Chmelíček, Vošta, Dóža – Plíhal, Strachota.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Křenek, Gwuźdź, Jelínek, Kološ, Krzyžanek, Zakonov – Bouška, Krajcigr, Natov – Bouška, Bína, Curney – Gruber, Ta. Chroust, To. Chroust – Novotný (C), Pluhař, Rožnovják.

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek