Chodov – Mladá Boleslav 5:6 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
5:6 (1:2, 0:2, 4:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Streda 05.10.2016, 19:30 • SH Jižní Město • Livesport Superliga (CZ) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Nádherný zápas je u konce. Chodovu se povedl nádherný obrat, ale Mladá Boleslav si dobře rozehraný zápas nenechala vzít a šest sekund před koncem rozhodl Jiří Curney, který dnes zkompletoval hattrick a zároveň nejlepším možným způsobem oslavil dnešní 27. narozeniny. (21:24:14)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JIŘÍ CURNEY ozhoduje tento duel. Natov ho krosovou a skákavou přihrávkou našel přes celé hřiště a boleslavský oslavenec a autor hattricku se nemýlil. Asistence: Jan Natov.
     
    59:15
    Oba týmy chtějí rozhodnout. Kološ však míří mimo.
     
    58:41
    Znovu v akci Dóža a proti němu musel tentokrát zasahovat Bauer, který nedopustil, aby se mezi jeho nohami objevila mezírka.
     
    58:20
    Na druhé straně střílel z podobné pozice Dóža, jeho pokus byl ale sražen za mantinel.
     
    57:42
    Až teď pálil z půlky Křenek. Mířil ale do prostoru, kde byl připravený Mück.
     
    57:17
    Boleslav nyní dlouho kombinuje, ale neodváží se ke střele.
     
    56:12
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu a domácí publikum žene své oblíbence za vítězstvím.
     
    54:26
    Střelu Strachoty hostující obrana zablokovala, ale míček se dostal na druhou stranu ke Strachotovi, který měl před sebou prázdnou branku. Než si však stačil balónek zpracovat, dokázal se Bauer přemístit ke druhé tyči.
     
    53:32
    V další šanci se mohl ocitnout Novotný, kdyby si ale nepomohl faulem.
     
    52:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V pravý čas se vzpamatovávají Středočeši. Kološ poslal na střed hřiště míček JIŘÍMU CURNEYMU, jenž měl před sebou volný prostor s splnil parametry střelce. Jeho rána přesně k tyči byla bezchybná. Asistence: Petr Kološ.
     
    50:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí dokonali parádní obrat. Strachota našel krosovou přihrávkou PETRA PRAŽÁKA, který měl pouze před sebou prázdnou branku a nemohl se zkrátka mýlit. Ačkoliv se Bauer snažil přemístit, tak na míček neměl šanci dosáhnout. Asistence: Michal Strachota.
     
    50:00
    Probouzí se konečně také publikum a atmosféra v hale je hned veselejší.
     
    47:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Oba aktéři si nyní role vyměnili Dóža našel pasem Sýkoru, který tentokrát vystřelil na vzdálenější tyč a překvapivě pustil míček za svá záda. Asistence: Patrik Dóža.
     
    46:55
    Chodov právě vstřelil branku!
    Sýkora našel u mantinelu PATRIKA DÓŽU, který měl dostatek prostoru, aby zamířil přesně na vzdálenější tyč. Bauer byl bez šance. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    45:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ojedinělý útok Pražanů končí gólem. Pražák našel zpoza branky opět DANIELA MAXU, který překonal střelou na vzdálenější tyč Bauera a kazí mu průměr jedné branky na zápas. Asistence: Petr Pražák.
     
    44:44
    Boleslav teď drží Chodov na jeho polovině a kontroluje hru.
     
    42:47
    Boleslav opět na útočné polovině. Chodovu se daří přerušit hru akorát pomocí drobných faulů.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 12. Maxa (Pražák), 46. Maxa (Pražák), 47. Dóža (Sýkora), 48. Sýkora (Dóža), 51. Pražák (Strachota) – 10. Krajcigr (Natov), 17. To. Chroust (Krzyžanek), 27. Curney (Natov), 37. Natov (Curney), 53. Curney (Kološ), 60. Curney (Natov)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Mück) – Pražan, Běloch, Procházka, Jirásek, Sýkora (C), Bouša, Kotlas – Maxa, Kašovský, Tyl – Vávra, Pražák, Koutný – Chmelíček, Vošta, Dóža – Plíhal, Strachota.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Křenek, Gwuźdź, Jelínek, Kološ, Krzyžanek, Zakonov – Bouška, Krajcigr, Natov – Bouška, Bína, Curney – Gruber, Ta. Chroust, To. Chroust – Novotný (C), Pluhař, Rožnovják.

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek