Columbus – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Detroit – Chicago 6:3 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:1 (kon.)
Toronto – Montreal 3:2 (po pr.) | Anaheim – LA Kings 0:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 2:3 (po pr.)
Calgary – Winnipeg 0:4 (kon.) | Edmonton – LA Kings 3:2 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
6:3 (3:1, 2:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
cz Pondelok 03.10.2016, 00:05 • Joe Louis Arena, Detroit • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:27 Andreas ATHANASIOU - 6:3
     
    57:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Dvě a půl minuty před koncem třetí třetiny je zřejmě rozhodnuto! Přesně v momentě, kdy byl Lars Johansson na cestě na střídačku, z vlastní půlky vystřelil ANDREAS ATHANASIOU a z velké dálky trefil přesně prostor mezi třemi tyčemi. Asistence: Xavier Ouellet.
    42:20 Brandon MASHINTER - 5:3
     
    42:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují a dostávají se zpět do hry o vítězství! Po nepřesné střele Oulletta propadl Sproul a vyslal do úniku BRANDONA MASHINTERA, který se jednoduše dostal za všechny soupeře a parádní střelou švihem nedal zkoprnělému Mrázkovi žádnou šanci. Bez asistence.
    37:19 Anthony MANTHA - 5:2
     
    37:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla využívají početní výhodu a podruhé v zápase vedou o tři góly! Ryan Sproul si rozmyslel střelu od modré čáry a poslal puk před levý kruh. Tvrdou střelu Frka Johansson pouze vyrazil a na dorážku ideálně postaveného ANTHONYHO MANTHY už nestačil kloudně zareagovat. Asistence: Martin Frk, Ryan Sproul.
    32:23 Dylan LARKIN - 4:2
     
    32:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings dávají čtvrtou branku a Johansson tak stejně jako jeho předchůdce inkasuje z vůbec první střely. DYLAN LARKIN měl se zpracováním přihrávky od Athanasioua velké problémy, kvůli kterém se dostal do těžkého úhlu, i tak ale bekhendovou střelou z pravé strany miniaturní skulinkou propasíroval puk za záda Johanssona. Asistence: Andreas Athanasiou, Ryan Sproul.
    29:17 Dennis RASMUSSEN - 3:2
     
    29:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ve druhé třetině bezzubý útok Blackhawks zničeho nic snižuje na 2:3. Svedbergova střela po McNeillově přihrávce z úrovně brankové čáře vypadla Mrázkovi před brankoviště, kde se k dorážce z otočky dostal DENNIS RASMUSSEN, jehož zakončení český strážce domácí branky už nezastavil. Asistence: Viktor Svedberg, Mark McNeill.
    15:25 Alexandre FORTIN - 3:1
     
    15:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vzápětí je ale sníženo na rozdíl dvou branek! ALEXANDRE FORTIN dostal z obranného pásma parádní přihrávku do jízdy od Abbotta, v úniku si položil Mrázka a forhendovým blafákem zasunul puk do branky. Asistence: Spencer Abbott, Erik Gustafsson.
    10:48 Danny DEKEYSER - 3:0
     
    10:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je to už o tři góly! Autorem další branky je DANNY DeKEYSER, který převzal Smithův pas z osy hřiště a z vrcholku levého kruhu mírně tečovanou ranou propálil Nalimova potřetí. Asistence: Brendan Smith, Tyler Bertuzzi.
    01:57 Martin FRK - 2:0
     
    01:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Třetí střela na branku a druhý kotouč v síti Ivana Nalimova! Tomáš Nosek vyhrál vhazování doleva pro MARTINA FRKA, který střelou z první zaskočil gólmana Blackhawks. Asistence: Tomáš Nosek.
    00:59 Luke GLENDENING - 1:0
     
    00:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Výtečný start pro domácí, kteří jdou po necelé minutě hry do vedení! Steve Ott vyjel zpoza branky do pravého rohu, odkud přihrál před brankoviště, kde byl nedůrazně bráněný LUKE GLENDENING a ten měl dost času na zakončení mimo dosah Nalimova. Asistence: Steve Ott, Drew Miller.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 1. Glendening (Ott, Miller), 2. Frk (Nosek), 11. DeKeyser (Smith, Bertuzzi), 33. Larkin (Athanasiou, Sproul), 38. Mantha (Frk, Sproul), 58. Athanasiou – 16. Fortin (Abbott, Gustafsson), 30. Rasmussen (Svedberg, McNeill), 43. Mashinter


    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – Smith, DeKeyser, Sproul, Ouellet, Russo, Lashoff – Mantha, Larkin, Athanasiou – Ott, Glendening, Miller – Frk, Nosek, Bertuzzi – Campbell, Aubry, Callahan.
    Chicago Blackhawks: Nalimov (od 31. Johansson) – Pokka, Svedberg, Schilling, Gustafsson, van Riemsdyk, Norell – Dowell, Pánik, Abbot, Lundberg, Carrick, McNeill, Mashinter, DeSousa, Johnson, Kero, Rasmussen, Fortin.

    Rozhodca: Morton, McIsaac – Driscoll, Pancich

    Diváci: 17 962