Barys – Nižnekamsk 5:4 (kon.) | Jekaterinburg – Kazaň 1:4 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Togliatti 4:1 (kon.)
Riga – D. Moskva 2:4 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Ak Bars Kazaň
cz Pondelok 03.10.2016, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:02 Fjodor MALYCHIN - 1:4
     
    50:02
    Kazaň vstřelila branku!
    Obuchov se u levého hrazení zmocnil kotouče a z úhlu dokázal trefit mezeru mezi Sochatského betony. Brankáři domácího týmu propadl puk za záda a tam ho do sítě doklepl dojíždějící FJODOR MALYCHIN. Hokejisté Barsu tak svým soupeřům odskakují už na rozdíl tří gólů a toto manko se domácím bude dohánět jen velmi těžko. Asistence: Dmitrij Obuchov.
    40:26 Vladimir TKAČJOV - 1:3
     
    40:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Poměrně rychle využitá přesilová hra hostujícího celku. Kazaňští hráči rozhývali obranu Avtomobilistu rychlou souhrou a v pravém kruhu se vyskytující VLADIMIR TKAČJOV se stal příjemcem Tokranovy přihrávky, po jejímž zpracování vyslal nechytatelnou bombu, která zaplula ke vzdálenější tyči. Asistence: Vasilij Tokranov a Justin Azevedo.
    36:27 Andrej ALEXEJEV - 1:2
     
    36:27
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ofenzivní aktivita hokejistů domácího celku sklidila ovoce. Andersén obdržel přihrávku u levé tyče a v prostoru před bránou našel číhajícího ANDREJE ALEXEJEVA, který puk usměrnil do odkryté části brány. Asistence: Alexej Simakov a Niclas Andersén.
    26:34 Michail VARNAKOV - 0:2
     
    26:34
    Kazaň vstřelila branku!
    Malychin se na modré čáře zmocnil puku, dovezl ho až do pravého kruhu a odtamtud díky stahovačce před obráncem mohl oslovit MICHAILA VARNAKOVA, jenž si nabruslil do mezikruží a Sochatskij byl proti jeho pohotové ráně z bezprostřední blízkosti absolutně bez šance. Asistence: Fjodor Malychin a Atte Ohtamaa.
    04:55 Nikita ČEREPANOV - 0:1
     
    04:55
    Kazaň vstřelila branku!
    Těsně po vypršení přesilové hry hostující mužstvo skóruje! NIKITA ČEREPANOV si na modré čáře několikrát vyměnil puk s Musinem a poté se ho rozhodl vyslat na bránu. Sochatskému stínil ve výhledu Malychin, takže gólman Avtomobilistu toho nejspíš moc neviděl a kus černé gumy zapadl přesně do levého růžku jeho svatyně. Asistence: Damir Musin.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 37. A. Alexejev (Simakov, Andersén) – 5. Čerepanov (D. Musin), 27. Varnakov (Malychin, Ohtamaa), 41. Tkačjov (Tokranov, Azevedo), 51. Malychin (Obuchov)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Sochatskij (Ustinskij) – Kivistö, Megalinskij, Andersén, Turbin, Timašov, Ščemerov, Vasilijev – K. Volkov, Tičar, Buchtele – Simakov, Golyšev, Koukal – Torčeňuk, Česalin, A. Garejev – A. Alexejev, Rassejkin, A. Romanov – Mingalejev.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – Ohtamaa, S. Zacharčuk, Tokranov, Abrosimov, D. Musin, Čerepanov, Sidorov – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Azevedo, Svitov, Sekáč – Obuchov, Varnakov, Malychin – Glinkin, An. Popov, Žukov.

    Rozhodca: Andris Ansons, Daniel Konc – Nikita Viljugin, Anton Ponamarenko

    Diváci: 4560