Barys – Nižnekamsk 5:4 (kon.) | Jekaterinburg – Kazaň 1:4 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Togliatti 4:1 (kon.)
Riga – D. Moskva 2:4 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
5:4 (1:1, 2:3, 2:0)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Pondelok 03.10.2016, 15:35 • Kazachstan Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:41 Corey TRIVINO - 5:4
     
    55:41
    Astana právě vstřelila branku!
    Tečovaná rána COREYHO TRIVINA trefila Jevgenije Rjasenského, od jehož brusle se kotouč odrazil za záda brankáře. Asistence: Maxim Chudjakov.
    48:36 Nikita IVANOV - 4:4
     
    48:36
    Astana právě vstřelila branku!
    A máme opět vyrovnáno, když se trefuje NIKITA IVANOV, který před brankou tečoval střelu Alexandra Lipina a dává svou první branku! Asistence: Alexandr Lipin, Nursultan Belgibajev.
    38:04 Brandon BOCHENSKI - 3:4
     
    38:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Na konci třetiny se do zakončení dostal kapitán BRANDON BOCHENSKI, který zamířil naprosto přesně a koriguje ještě stav utkání. Branku ještě museli posvětit rozhodčí podle videa, protože hostující trenér zpochybnil situaci na modré čáře, ale o postavení mimo hru nešlo. Asistence: Cam Barker, Nigel Dawes.
    36:42 Richard GYNGE - 2:4
     
    36:42
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí obrana byla nachytána v nedbalkách, když se RICHARD GYNGE dostal sám až před branku, kde zamíchal s pukem a zasunul ho za záda Henrika Karlssona. Asistence: Dan Sexton.
    31:32 Geoffrey KINRADE - 2:3
     
    31:32
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak to je premiéra jako hrom! Jevgenij Rjasenskij našel GEOFFREYHO KINRADEA, který tvrdou ranou nedal brankáři nejmenší šanci. Asistence: Jevgenij Rjasenskij, Dan Sexton.
    29:12 Alexandr KITAROV - 2:2
     
    29:12
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    ALEXANDR KITAROV nebyl dostatečně důrazně bráněn na brankovišti a mohl dorážet. Nejprve sice ještě trefil Karlssona, leč obrana ho nechala dorážet i nadále a hostující útočník v pádu kotouč za Karlssonova záda dostal. Asistence: Maxim Berezin, Pavel Kulikov.
     
    20:24
    Astana právě vstřelila branku!
    CAM BARKER dokonale zaskočil Lisutina ranou od modré čáry, která proletěla až za záda hostujícího gólmana. Asistence: Corey Trivino, Maxim Chudjakov.
    15:47 Martin St. Pierre - 1:1
     
    15:47
    Astana právě vstřelila branku!
    Důrazný Nigel Dawes vybojoval puk za brankou soupeře a po sérii krátkých přihrávek se kotouč dostal až do míst, kde stál MARTIN ST. PIERRE, který přesnou ranou vyrovnává stav utkání. Asistence: Brandon Bochenski, Kevin Dallman.
    05:24 Igor POLYGALOV - 0:1
     
    05:24
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    IGOR POLYGALOV se dostal k dorážce vyraženého puku po střele Dana Sextona a brankář Karlsson neměl šanci zasáhnout. Asistence: Dan Sexton, Jevgenij Rjasenskij.

    Pavel Černý

    Góly a asistencie: 16. St. Pierre (Bochenski, Dallman), 21. Barker (Chudjakov, Trivino), 39. Bochenski (Dawes, Barker), 49. N. Ivanov (Lipin, Belgibajev), 56. Trivino (Chudjakov) – 6. Polygalov (Sexton, Rjasenskij), 30. Kitarov (Berezin, P. Kulikov), 32. Kinrade (Rjasenskij, Sexton), 37. Gynge (Sexton)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kolesnik) – M. Semjonov, Dallman, Trjasunov, Barker, Šalapov, Lipin, Ibrajbekov – Bochenski (C), St. Pierre, Dawes – Rymarev, Grenc, R. Starčenko – Chudjakov, Trivino, Markelov – Kučin, N. Ivanov, Belgibajev – Paňukov.
    Neftechimik Nižnekamsk: Lisutin (Chakimov) – Rjasenskij, An. Sergejev, Berezin, Bryncev, Kinrade, Ščitov (C), Kuzmin – Sexton, Gynge, Polygalov – Jakimov, Sallinen, Dvurečenskij – Kitarov, P. Kulikov, Zdunov – Korotkov, Porjadin, Koňkov.

    Rozhodca: Akuzovskij, Gusev – Sadovnikov, Sazonov