Třinec – Příbram 2:2 (kon.) | Sparta Praha – Brno 4:1 (kon.) | Karviná – Slavia 3:1 (kon.)
Jablonec – Č. Budějovice 0:2 (kon.) | Hr. Králové – Plzeň 4:2 (kon.)
koniec
FK Třinec
2:2 (0:1)
FK Příbram
cz Pondelok 03.10.2016, 11:00 • Stadion Rudolfa Labaje • Juniorská liga (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Příbram ještě jednou střídá. Ondřej Bělohlávek jde na hřiště místo Marca Ferrary.
     
    90
    Žlutou kartu ještě v závěru utkání dostává Jiří Mareš (PRI).
     
    89
    Tutovka Denise Laňky! Hostující útočník byl sám na pravé straně pokutového území, ale tváří v tvář proti Adamuškovi přestřelil.
     
    87
    Denis Laňka (PRI) přišlápl nohu jednoho z domácích a také on dostává žlutou kartu.
     
    86
    Dvořák trefil odkopem jen Teplého, který mohl postupovat k odkryté svatyni, avšak k míči měl trochu blíže právě hostující gólman, který zachránil jistou branku.
     
    85
    A Příbram mohla strhnout vedení zpět na svou stranu. Laňka si totiž dobře navedl míč na střelu z hranice šestnáctky, avšak nízkou střelou trefil jen Adamušku.
     
    81
    Domácí reagují dalším střídáním. Odpracováno má Mario Latocha, jehož místo zaujal Martin Pleva.
    81. Marco FERRARA - 2:2
     
    81
    Příbram právě vstřelila branku!
    Pasivita se domácím nevyplácí! Adamuška šel na stranu pokutového území, ale zakončení nedokázal plně utlumit. Míč se odrazil do vzduchu před odkrytou bránu Třince a MARCO FERRARA míč bezpečně dorazil za brankovou čáru.
     
    79
    První změna rovněž v sestavě Příbrami. Místo Jana Makoše jde na plac Milan Macek.
     
    75
    Je tady první střídání zápasu. Místo Jakuba Puczoka jde na hřiště David Králíček.
     
    75
    Velká šance na vyrovnání! Laňka se skvěle prosadil na levé straně pokutového území, avšak Bedecs ho dobře stínoval a nedovolil mu zakončení mířící mezi tři tyče. Přesto si Adamuška musel dávat pozor!
     
    68
    Hostům se začínají kupit žluté karty. Další po faulu kousek od středu hřiště vidí Marco Ferrara (PRI).
     
    66
    Do obrovské šance se řítil Marco Ferrara! Domácí totiž propadli ve středu hřiště a hostující hráč si to namířil přímo k bráně. V pokutovém území ale zaváhal a přes vracející se beky Třince už nedokázal zakončit. Tohle fotbalista Příbrami opravdu zpackal.
     
    63
    Příbram se rychle dostala na útočnou polovinu, ale centr zprava byl sražen a následný brejk Třince faulem zastavil Jan Šrain (PRI). Žlutá karta!
    62. Jakub TEPLÝ - 2:1
     
    62
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí nepříznivý vývoj utkání. Technickou střelu na zadní tyč Dvořák neodkázal zkrotit, míč si to přes jeho rukavice namířil k tyči a tam v pohodě do prázdné brány uklízel JAKUB TEPLÝ.
    53. Jakub TEPLÝ - 1:1
     
    53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Puczok na straně oslovil rozběhnutého Janošíka, který parádně odcentroval do předbrankového prostoru a neatakovaný JAKUB TEPLÝ ze vzduchu hlavou zakončil do sítě bezmocného Dvořáka.
     
    48
    Třinecká defenzíva byla velmi pasivní a Laňka mohl navýšit vedení hostujícího celku! Pěknou střelou zpoza vápna však těsně minul Adamuškovu bránu.
     
    45
    Útočná fáze Třince je stále bezradná a naopak přišla další gólovka Příbrami! Ferrara si zleva seběhl do vápna, ale střelou trefil jen včas vyběhnuvšího Adamušku!
     
    43
    Místo šance domácích však po zakončení do příbramské zdi přišel bleskový atak hostů. Mareš se zjevil sám na pravé straně útočné poloviny, mířil k brankáři, avšak než zakončil, dokázal ho dorazit jeden z třineckých beků, který srazil následnou ránu.
    38. Denis LAŇKA - 0:1
     
    38
    Příbram právě vstřelila branku!
    A hosté jdou do vedení! Míč na značku pokutového kopu si postavil DENIS LAŇKA, který Adamušku poslal na stranu a sám zakončil k opačné tyči.
     
    38
    Pokutový kop! Marco Ferrara našel ve vápně Laňku, kterého ze strany srazil Bedecs a je tady obrovská gólová šance pro hosty.
     
    37
    Hlavní rozhodčí karty vůbec nešetří. Za faul ve středovém kruhu je kartónkem žluté barvy potrestán i Roman Květ (PRI).
     
    33
    Žlutou kartu dostává Martin Janošík (TRI), který si zřejmě pustil pusu na špacír a to sudí rozhodně netrpěl.
     
    32
    Obrovská šance Třince! Znovu se totiž k míči dostal Lasota, který tentokrát předal míč na levou stranu pokutového území, kde stál osamocený Puczok. Než však tento hráč vystřelil, už mu do rána padl jeden z beků Příbrami.
     
    30
    Hosté zahrozili i s deseti hráči. Břížďala výborně přihrával ze strany, míč propadl až k Makošovi a Adamuška proti jeho ráně musel vytáhnout výborný zákrok!
     
    23
    Tak to je obrovská nepříjemnost pro hostující Příbram! Kousek od středového kruhu převzal míč domácí Puczok, Petr Ježdík (PRI) ho ve skluzu srazil na trávník a trochu překvapivě vidí rovnou červenou kartu!
     
    19
    Výborný centr za obranu Příbrami Dořák nedokázal odvrátit a po jeho souboji s Puczokem se míč odrazil před odkrytou bránu. Tam však hlavičkový souboj vyhrál hráč Příbrami a bude z toho jen další roh.
     
    18
    Registrujeme první žlutou kartu zápasu. Štěpán Holý (PRI) zastavil jednoho z domácích a po zásluze je potrestán.

    Lukáš Podleśny

    Góly: 53. Teplý, 62. Teplý – 38. Laňka (pen.), 81. Ferrara

    Karty:   33. Janošík (TRI) – 18. Holý (PRI), 37. Květ (PRI), 63. Šrain (PRI), 68. Ferrara (PRI), 87. Laňka (PRI), 90. Mareš (PRI)   23. Ježdík (PRI)


    FK Třinec: Adamuška – Bujok, Lanc (C), Bedecs, Janošík – Samiec, Puczok (75. Králíček) – Teplý, Lasota, Žyla – Latocha (81.Pleva)
    Náhradníci: Kubik – Nieslanik, Pleva, Králíček, Potůček

    FK Příbram: Dvořák – Břížďala, Mareš, Ježdík (C), Šrain, Růžek, Květ, Ferrara (90. Bělohlávek), Laňka, Holý, Makoš (79.Macek)
    Náhradníci: Beran – Dacič, Bělohlávek, Macek

    Rozhodca: Dresler – Pochylý, Caletka

    Diváci: 25