Židenice – Chodov 0:10 (kon.) | Panthers – Jičín 4:6 (kon.) | Ne – ELITE PRAHA 7:2 (kon.)
koniec
K1 Florbal Židenice
0:10 (0:3, 0:5, 0:2)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Nedeľa 02.10.2016, 17:00 • MSH Vodova Brno - stará hala • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 4. kolo
     
    59:50
    Jedna z Pražanek těsně před koncem zápasu vyzkoušela svoji střeleckou formu, ale míček poslala k zadnímu hrazení.
     
    57:30
    A Gabriela Tožičková úřadovala i v útoku, kde přihrávala úplně volné kolegyni nalevo od branky Židenic. Ta i s trochou smůly nepřidala jedenáctý pražský zářez.
     
    55:05
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Tereza Urbánková – 2 minuty, Vysoká hůl).
     
    53:06
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov zakulacuje počet nastřílených gólů. Žádná z defenzivních hráček Brna si nepohlídala PETRU BERÁNKOVOU, jež se ujala odraženého míčku po střele Nely Jirákové. Asistence: Nela Jiráková.
     
    50:44
    V hlavní roli opět gólmanka židenického družstva, která máchla rukou a odrazila jedovatou ránu mířící do vrchní poloviny brány.
     
    47:32
    Gólmanka Brna se přesunula od jedné tyčky ke druhé a výborným způsobem zamezila soupeřce v úpravě skóre!
     
    41:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov potvrzuje, že ani ve třetí třetině nehodlá nic vypustit. Střela z bezprostřední blízkosti vyšla GABRIELE TOŽIČKOVÉ naprosto bezchybně. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    37:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se hostující hráčky prosadily i poosmé. Jedna z domácích florbalistek nechtěně přenechala míček ADÉLE JŮZOVÉ, která se okamžitou střelou nemýlila. Bez asistence.
     
    37:42
    Chodov byl blízko další trefě, tentokrát však zazvonilo břevno za dezorientovanou brankářkou Židenic!
     
    32:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pěkná chodovská spolupráce vrcholí brankou. Gabriela Tožičková nahrála vysokým obloučkem MAGDALENĚ KLÍMOVÉ. Střelkyně stála sama před Příleskou a trefila odkrytý horní růžek. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    27:04
    Chodov právě vstřelil branku!
    Brněnský nedůraz v obranné fázi vyústil šestým inkasovaným gólem. TEREZA URBÁNKOVÁ si všimla nepokrytého prostoru u levé tyče, kam vyslala neomylnou dělovku. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    24:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rychlou pražskou kombinaci zakončovala JANA VÁVROVÁ, která měla před sebou prakticky prázdnou klec. Průběh zápasu i skóre je hodně jednoznačné. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    22:24
    Chodov právě vstřelil branku!
    Překvapivá nahrávka a všechno je jinak! Před židenickým brankovištěm se uvolnila MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ, jež využila perfektního pasu Terezy Urbánkové k nekompromisní střele. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    19:57
    Brankářka domácího celku ztlumila na svém těle tři skvělé chodovské pokusy a nedovolila změnu průběžného skóre v posledních sekundách prvního dějství.
     
    19:15
    Vyloučení v týmu K1 Florbal Židenice (Martina Indrová – 2 minuty, Blokování soupeřovy hole).
     
    16:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nyní Chodovu pomohlo i břevno brněnské svatyně. Míček se po vyražení Nikoly Příleské dostal přesně na hůl ADÉLY JŮZOVÉ, jež i díky části brankové konstrukce postrčila míček za čáru. Asistence: Petra Beránková.
     
    14:32
    Fantastický skok Ranochové! Žena hájící chodovské brankoviště vystihla směr židenické dělovky a zneškodnila slibnou šanci ke snížení.
     
    13:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    S protiakcí vedenou středem hřiště naložily Pražanky dokonale. TEREZA URBÁNKOVÁ těžila ze špatného zpracování míčku její soupeřky a prostřelila nepřipravenou gólmanku. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    07:23
    Tady chybělo skutečně málo! Před Příleskou se snažila o teč Martina Řepková, jež jen těsně netrefila zrychlený míček.
     
    05:24
    Chodov je ve velkém laufu! Hostující řada se dostala do přečíslení, které musela blokovat obětavá obránkyně Brna.
     
    04:53
    Pražanky si vypracovaly další stoprocentní příležitost. Přízemní rána mířila těsně vedle brankové konstrukce.
     
    03:42
    Grufíková nezvládla přihrát na nabíhající spoluhráčku a vznikly komplikace. Do úniku se dostala útočnice Chodova, která těsně minula pravou tyč.
     
    02:26
    Gólmanka Chodova čelila složité situaci, přesto reflexivním skokem zvládla vytěsnit kvalitní ránu do bezpečné vzdálenosti od branky.
     
    01:11
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Tereza Urbánková – 2 minuty, Sekání).
     
    00:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Výborná akce hostující formace přinesla rychlý gól. Chodov se vrhl v plné hráčské síle k brankovišti soupeře, kde míček dorážela JANA VÁVROVÁ. Asistence: Eliška Vrátná.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 1. J. Vávrová (Vrátná), 14. Urbánková (Plášková), 17. Jůzová (Beránková), 23. Plášková (Urbánková), 25. J. Vávrová (Vrátná), 28. Urbánková (Klímová), 33. Klímová (Tožičková), 38. Jůzová, 42. Tožičková (Urbánková), 54. Beránková (Jiráková)


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Marková) – Veletová, Pravcová, Drápalová, Pospíšilová – Rozenbergová, Finková, A. Grufíková – Svobodová, Brošová, Novotná – Dundelová, Sejáková, Praxová – Vývodová, Indrová, Dernerová – Obrovská.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Ranochová (Provázková) – Jiráková, Pitterlingová, Tožičková, Vrbová, Žižková – Lacková, Klímová, Urbánková – Plášková, Řepková, J. Vávrová – Jůzová, Beránková, Syslová – T. Pilíková, Vrátná.

    Rozhodca: Michaela Konečná, Veronika Wienerová

    Diváci: 85