Helsinki – Jaroslavľ 4:3 (kon.) | Záhreb – Petrohrad 5:4 (po pr.) | HC Slovan – CSKA Moskva sk 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC Slovan Bratislava
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
CSKA Moskva
Nedeľa 02.10.2016, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Hokejisti HC Slovan si v nedeľu podvečer zmerajú sily s finalistom Gagarinovho pohára, klubom, ktorý vystavil v play-off stopku belasým, CSKA Moskva. Vojaci aktuálne kraľujú Východnej konferencii a rozdiel medzi súpermi je dvadsaťtri bodov.

    CSKA Moskva – načrime do histórie klubu. Klub CSKA Moskva vznikol v roku 1946. Historický prvý zápas v hokejovej lige ZSSR sa odohral 22.12.1946 a jeho účastníkmi boli práve CSKA spolu s Dinamom Moskva. V histórii ruských najvyšších súťaží klub zaknihoval 32 majstrovských titulov, 11 krát obsadil druhé miesto a 1 krát sa mu ušla „bronzová“ medaila. 12 krát vyhrali hráči CSKA ruský hokejový pohár. Na medzinárodnej scéne zaznamenali úspechy v podobe 20 víťazstiev pohára Európskych majstrov a v roku 1972 vyhrali aj Interkontinentálny pohár.

    Klub účinkuje v KHL od jej vzniku, hneď v prvom ročníku hráči v play-off obsadili konečné pekné 5. miesto, keď v Konferenčnom semifinále nestačili na mestského rivala Dinamo Moskva. V ďalších troch ročníkoch obsadili postupne 13. , 19. a 16. miesto. V piatej sezóne CSKA postúpil do play-off, vyradil v jej prvom kole hráčov HC Lev po sérii 4:0 na zápasy, no potom sériou 1:4 na zápasy podľahol opäť mestskému konkurentovi a celkovému víťazovi Gagarinovho pohára, Dinamu Moskva a napokon obsadil pekné 6. miesto. V šiestej sezóne nastúpil CSKA v úvode play-off proti SKA Petrohrad, a keďže nevyhral ani jeden zápas, séria skončila 0:4 čo znamenalo v záverečnom účtovaní celkové 14. miesto. V siedmej sezóne CSKA zostal tesne pred bránami finále, v prvom kole play-off vyradil hravo HK Soči po sérii 4:0 na zápasy. V konferenčnom semifinále ho čakal súper z iného súdka, Jokerit Helsinki musel zložiť poklonu, CSKA postúpil ďalej po sérii 4:1 na zápasy. Na rad prišlo finále Západnej konferencie, v ktorom CSKA podľahol neskoršiemu víťazovi Gagarinovho pohára, SKA Petrohrad postupoval do finále po dramatickej sérii 4:3 na zápasy a CSKA v konečnom účtovaní obsadil krásne 3. miesto. V uplynulej sezóne to už bolo finále play-off. CSKA na ceste do finále zdolal bratislavský Slovan a séria skončila 4:0 na zápasy. Na rad prišlo Torpedo Nižnij Novgorod a CSKA ťahal za kratší koniec len v jednom zápaserezultát? 4:1 na zápasy a postup do konferenčného finále. Kto čakal drámu s chlapcami z Petrohradu, hlboko sa mýlil. CSKA urobil s vojakmi zo severu krátky proces a do finále KHL postúpil jednoznačne po sérii 4:0 na zápasy. No a vo finále Alexander Radulov a spol. museli zložiť poklonu družine okolo Sergeja Moziakina, Magnitogorsk zdvihol nad hlavu Gagarinov pohár po sérii 4:3 na zápasy.

    V súčasnosti červeno-modrý dres klubu obliekajú hráči z Ruskej federácie, káder dopĺňajú dvaja hráči z Kanady, po jednom hráčovi majú zastúpenie Francúzsko, Fínsko, Švédsko a Slovinsko. CSKA hráva svoje domáce zápasy v aréne s názvom Ľadový palác športu CSKA, menom Vsevoloda Bobrova, ktorý pojme 5.600 divákov. Hlavným trénerom mužstva je domáci lodivod Dmitrij Viačeslavovič Kvartaľnov.

    V aktuálnej tabuľke Východnej konferencie má CSKA na čele zo 16 odohraných zápasov 38 bodov, belasí odohrali o tri duely menej a doposiaľ zapísali na konto 15 bodov.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub CSKA Moskva my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava:

    Brust (Pogge) – Švarný (A), Plastino, Luža, Meszároš (C), Pokorný, Ďaloga, Bačík, Kundrátek – Nedorost, Taffe, Jeglič – Šťastný, Viedenský (A), Cheechoo – Valský, Zigo, Chipchura – Skalický, Lušňák, Šiška

    CSKA Moskva:

    Sorokin (Fasth) – Denisov (C), Ožiganov, Kutuzov, Kiselevič, G. Panin, Naumenkov, Pivcakin, Košelev – Telegin, Scott, Kugryšev – Ničuškin, Popov, K. Petrov – Muršak (A), Da Costa, Enlund – D. Kvartaľnov, Andronov (A), Žarkov

    Rozhodca:

    Hašilov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin.
     
    Príjemný podvečer vám želám z Arény Ondreja Nepelu v Bratislave, rozkorčuľovanie prebieha v plnom prúde, domáci v modrých dresoch, Centrálny Športový Klub Armády v bielo-červenej kombinácii farieb. V bránke domácich sa predstaví Barry Brust, na opačnej strane uvidíme od úvodu Iľju Sorokina.
    Tradičná predzápasová rozcvička
    Cestu na tribúnu si dnes našiel sympatický mladík Dávid so synčekom Oliverom, verní fans belasých
     
    Na ľadovej ploche už máme tím hostí, počkáme si na belasých, vypočujeme si hymnu Ruskej federácie a hymnu Slovenskej republiky a po pozdravení sa kapitánov s arbitrami duelu bude všetko prichystané k úvodnému buly duelu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:31
    Jeglič vystrelil švihom z ostrého uhla z pravej strany, svoj puk však oprel len na ochranné sklo.
     
    01:03
    Prvá akcia vojakov v pásme domácich sa skončila stratou puku, Slovan puk poslal do stredného pásma a následne jeho súper na zakázané uvoľnenie.
     
    01:33
    Da Costa vystrelil z otočky z ľavej strany od kruhu, Brust puk vyrazil pred seba medzi kruhy, kde ho zakrátko vybojovali domáci a nebezpečenstvo je zažehnané.
     
    03:07
    Panin pálil z ľavého kruhu, puk defenzíva domácich poslala na ochranné sklo, vhadzujeme pred Brustom.
     
    03:17
    Prísne vylúčenie Lužu za podrazenie, presilovku si zahrá CSKA.
     
    03:29
    Kiselevič vystrelil od modrej z pravej strany, Brust puk poslal pred seba a domáci ho vyhodili von z pásma cez všetky čiary.
    Domáci bránia svoje oslabenie
     
    04:27
    Slovan opäť dostal puk aspoň do stredného pásma, oba tímy striedajú počas hry.
     
    04:59
    Ožiganov vypálil spoza ľavého kruhu, bek domácich pred Brustom puk zblokoval ponad bránku na zadný mantinel.
     
    05:27
    Domáci v plnom počte, Slovan svoje oslabenie umne ubránil.
     
    06:01
    Šťastný autorom strely takmer od modrej, Sorokin si s pukom poradil a v pokľaku ho zrazil do rohu klziska.
     
    06:31
    Hákovanie v podaní Muršaka, ktorý poslal na ľad Nedorosta, presilovku si zahrá teraz Slovan.
     
    07:00
    Plastinova strela bola zblokovaná a následne hostia puk poslali von cez všetky čiary, Slovan zakladá svoju presilovkovú akciu.
     
    07:54
    Sorokin nevedel odkiaľ vietor fúka, belasí vyrobili skrumáž pred bránkoviskom, autorom striel bol Cheechoo, ktorý najskôr trafil Sorokina, ten puk vyrazil a Jonathan s ním prešiel poza bránku, no zasunúť sa mu ho do klietky vojakov nepodarilo, škoda.
     
    08:16
    Bačíkov nahadzovaný puk skončil na ochrannej sieti, čiarový nariadil vhadzovanie v strednom pásme.
    08:16 Jonathan Cheechoo domácich fans nepotešil
     
    08:20
    Valský nakorčuľoval s pukom do pásma a vystrelil švihom, Sorokin puk letiaci tesne nad ľadom schoval do lapačky a rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
     
    08:31
    Hostia v plnom počte, aj vojaci svoje oslabenie prežili bez ujmy.
     
    09:22
    Lušňák opúšťa hraciu plochu, keď inkasoval dve minúty za podrazenie, opäť presilovka, teraz však pre CSKA.
     
    09:49
    Slovan vybojoval puk a okamžite ho popri mantineli poslal von z pásma, získal cenné sekundy zo svojho oslabenia.
     
    10:38
    Ničuškin v dobrej pozícii vystrelil z medzikružia, minul bránku Brusta.
     
    10:54
    CSKA Moskva dala gól!
    CSKA využíva presilovú hru, puk z ľavej strany si na vnútornej strane kruhu prevzal KIRILL PETROV a okolo lapačky Brusta ho poslal do siete.
    10:54 Kirill Petrov - 0:1
    CSKA sa raduje z úvodného gólu dnešného večera
     
    12:03
    Scott sa čuduje a ja spolu s ním, verdikt hlavného nikto nezmení, dve minúty za nedovolené bránenie, presilovka pre domácich.
     
    13:03
    Minúta presilovky minulosťou, Slovan súpera v pásme pred Sorokinom ešte nezamkol, snáď teraz.
     
    13:54
    Slovan pokazil prihrávku na Ďalogu, ktorý bol voľný na ľavom kruhu, hostia puk poslali mimo obranné pásmo.
     
    14:03
    Hostia v plnom počte, Slovan ani raz počas tejto presilovky neohrozil Sorokina, táto presilovka mu nevyšla podľa predstáv.
     
    15:24
    Da Costa opustil hraciu plochu smerom na trestnú, dve minúty pre hráčsku lavičku CSKA, príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    15:48
    Nedorost v obrovskej šanci pred bránkoviskom, svoj puk však poslal na Sorokina, ktorý ho vyrazil späť do hry, nuž...
     
    16:48
    Cheechoo mal na palici vyrovnanie, na pravej strane pri bránkovisku dostal prihrávku spoza bránky, pohotovo vystrelil, Sorokin v rozkľaku puk predsa len vyrazil pred bránkovisko, na dorážku tam nikto v modrom ale nebol.
     
    17:24
    Hostia v plnom počte, Slovan mal dve tutovky na vyrovnanie, Sorokin teraz podržal CSKA.
    15:48 Václav Nedorost ponuku na vyrovnanie neprijal
     
    18:32
    Chipchura vystrelil od modrej z pravej strany, Sorokin puk zrazil za svoju bránku, pod kontrolou ho majú vojaci z Moskvy.
     
    19:15
    Scott podrazil Švarného, teraz sa čuduje zbytočne, na dve minúty odkorčuľoval na trestnú, ten pobyt tam by sme mu mali skrátiť veru.
     
    19:25
    Skalický dorážal na pravej strane pri bránkovisku puk odrazený od mantinelu spoza bránky, Sorokin dobre čítal hru a puk znovu poslal späť do hry.
     
    19:59
    Excelentný semafor Sorokina, ktorý schoval puk z hokejky Švarného, keď Ivan pálil švihom z ľavého kruhu, gólman hostí má dnes v ruke Potterovskú čarovnú paličku.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
    Ivan Švarný vs. Iľja Sorokin
     
    V prvej tretine sme videli jeden gól, no škoda, že po nedôraznom bránení domácich v ich sieti. Slovan mal niekoľko krásnych šancí na rozjasanie arény, zatiaľ sa mu to nepodarilo, druhú časť hry však začne presilovkou. Pomer striel medzi žrde podľa svetelnej kocky 14:9.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:54.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:13
    Nahadzovaný puk do pásma v podaní belasých skončil na ochrannej sieti, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    20:31
    CSKA vyhodil puk von z pásma, Slovan stráca sekundy zo svojej početnej výhody.
     
    20:53
    Nedorost vystrelil švihom z ľavého kruhu, Sorokin aj tento puk hravo schoval do svojej roztancovanej lapačky.
     
    21:13
    Meszároš dostal dve minúty za držanie, o chvíľu budú hrať presilovku chlapci z hlavného mesta Ruskej federácie.
     
    21:15
    Hostia v plnom počte a začína ich presilovka.
     
    22:11
    Kugryšev a či Andronov to strieľal spoza ľavého kruhu, Brustovi vyprášil betóny, puk sa odrazil pred bránkovisko a domáci ho upratali do bezpečia.
     
    22:35
    Slovan sa dostal k puku a okamžite ho poslal von z pásma.
     
    22:49
    Petrov vypálil z pravej strany a mal dobrú pozíciu, Brust puk vyrazil späť do hry, hostia ho majú pod kontrolou.
     
    23:13
    Domáci v plnom počte.
    22:49 Kirill Petrov vs. Barry Brust
     
    23:15
    Na pravej strane pri bránkovisku mal výbornú šancu jeden z hráčov v bielom drese, Brust aj tento puk poslal späť do hry a podržal tím belasých.
     
    23:45
    Viedenský sa dostal do úniku, zbavil sa na pravom kruhu beka hostí, no nemal už dostatok priestoru na efektné zakončenie, Sorokin puk vyrazil späť do hry a hostia ho dostali od kontrolou.
     
    24:53
    Cheechoo autorom strely, keď vystrelil spoza kruhov po prechode modrou s pukom na palici, Sorokin šiel do pokľaku a puk cez svoju hokejku a rukavice zneškodnil.
     
    25:28
    Taffe mal puk na ľavom kruhu, pekne vystrelil, no minul bránku Sorokina a puk poslal na ochranné sklo.
     
    26:58
    Viedenský pálil spoza pravého kruhu, puk schytal Da Costa, ktorý bolestivo odkorčuľoval na striedačku.
     
    27:24
    Panin dostal osobný trest do konca zápasu za nešportové správanie, hrať budeme s plným počtom hráčov na oboch stranách.
    27:24 Grigorij Panin za tento zákrok putoval pod sprchu
    Panin dnes už dohral a mieri do šatne
     
    29:10
    Švarný dvakrát preveril pozornosť Sorokina, Iľja prvý puk vyrazil na pravú stranu klziska, druhý puk zblokoval mám pocit Nedorost a k Sorokinovi sa puk nedostal.
     
    29:48
    Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou, dve minúty pre Denisova, presilovka pre HC Slovan.
     
    30:58
    Slovan mlel hostí v pásme, Meszároš bol napokon autorom strely, minul však bránku Sorokina a aj keď sa puk odrazil späť k bránkovisku, domáci sa k efektnej dorážke nedostali. Narobili však vetry favoritovi duelu.
    Slovan dlho držal vojakov v pásme, tribúny však nerozjasal
     
    31:48
    Hostia v plnom počte, Slovan hral presilovku veľmi dobre, škoda, že ju nevyužil.
     
    31:59
    Slovan Bratislava dal gól!
    Prečíslenie domácich dva na jeden, z pravej strany Jeglič naservíroval puk medzi kruhy a VÁCLAV NEDOROST puk poslal do siete hostí. Asistencie: Žiga Jeglič a Marek Viedenský.
    31:59 Václav Nedorost - 1:1
     
    34:25
    Meszároš strieľal od modrej, trafil hráča hostí a puk sa odrazil do stredného pásma, škoda.
     
    35:11
    Podrazenie v podaní Lužu, presilovku budú hrať teraz hostia.
     
    36:14
    Telegin potvrdil prítomným, prečo bol v nominácii na Svetovom pohári, najskôr pálil z vnútornej strany pravého kruhu, Brust puk vyrazil pred seba a po skrumáži ho na bránku poslal z medzikružia opäť Telegin, puk opečiatkoval žrď Barryho svätyne a napokon Brust puk schoval pod svoje telo.
     
    36:29
    Valský bol na výlete v pásme hostí, bol však tiesnený pri streľbe a tak len s pukom prešiel cez bránkovisko CSKA.
     
    37:11
    Luža už na hracej ploche.
    36:14 Ivan Telegin napokon opečiatkoval žrď bránky Brusta
     
    37:14
    Príliš veľa hráčov na ľade v podaní CSKA, presilovku si zahrá opäť teraz Slovan.
     
    39:05
    Plastino pálil z ľavej strany spoza kruhu, bez úspechu, z druhej strany Švarný a jeho puk tečoval pred bránkou ešte Viedenský, ktorý však minul bránku hostí. Slovan dohrával presilovku v pásme CSKA v tlaku, bez gólového efektu.
     
    39:14
    Hostia v plnom počte, škoda tejto presilovky.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli opäť jeden gól a teraz do tej istej bránky, len v nej v druhej tretine bol Sorokin, keď prečíslenie domácich využil Nedorost. Na jednej či druhej strane sme videli pekné šance, hráme pomerne často presilovky na oboch stranách a o dnešnom výsledku rozhodne tretia časť hry. Pomer striel medzi žrde podľa kocky doposiaľ 23:21.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:47.
    V tejto sezóne po prvýkrát vypredaná Aréna Ondreja Nepelu
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:36
    Dve minúty za krosček pre Denisova, presilovke pre Slovan, Sorokin likvidoval dva puky domácich po strelách Jegliča a Plastina. Denisov k svojmu trestu dostal navyše osobný trest v trvaní deiatich minút. Hlavný signalizoval krosček, hlásateľ ohlásil napadnutie zozadu.
     
    41:29
    CSKA sa predsa len dostal k puku a poslal ho von cez všetky čiary, Slovan zakladá ďalšiu presilovkovú akciu.
     
    42:36
    Hostia v plnom počte, Slovan dvakrát vystrelil na bránku hostí počas presilovky, prvý Jegličov puk Sorokin vyrazil späť do hry, druhý Jegličov puk zblokovala defenzíva hostí na ochrannú sieť.
     
    43:22
    Valský bol v prieniku faulovaný na modrej, rozhodcovia nechali pokračovať v hre, Lušňák sa na ľavom kruhu dostal k puku a vystrelil, Sorokin s týmto pukom väčšie problémy veru nemal.
     
    44:20
    Tak tento faul už arbitri videli, dve minúty za podrazenie pre Enlunda.
     
    45:05
    Meszároš od modrej z jej stredu nahadzoval puk na bránku, Sorokin v rozkľaku puk poslal na pravú stranu a Slovan ho má naďalej pod kontrolou.
     
    46:20
    Hostia v plnom počte, Slovan hral presilovku dobre, no efektnú palebnú pozíciu s úspešným zakončením si nevypracoval.
     
    47:55
    Da Costa vystrelil príklepom spoza kruhov cez dvoch hráčov belasých, Brust v pokľaku puk vyrazil späť do hry, vojaci majú puk pod kontrolou v pásme Slovana.
     
    49:59
    Košelev vystrelil švihom z ľavého kruhu, aj tento puk Brust poslal späť do hry a Slovan puk vyváža von z pásma.
     
    50:40
    Zakázané uvoľnenie CSKA, tribúny ženú domácich vpred, nuž, chcelo by to dnes zápas za tri body.
     
    50:59
    Kutuzov poslal tvrdý príklep na bránku domácich, Brust puk vyrazil opäť do poľa a belasí ho poslali mimo svoje obranné pásmo.
     
    52:57
    Nepríjemný skáckajúci puk poslali hostia na Brusta, Barry ho pohotovo pravým betónom vyrazil do bezpečia, uff.
     
    53:53
    Ofsajd hostí, ktorí sa snažia dostať domácich pod tlak, Slovan však hrá s favoritom vyrovnanú partiu, chýba mu kúsok povestného „českého štestíčka“.
     
    54:17
    Brejk domácich zakončil strelou z pravej strany od kruhu Cheechoo, bek hostí puk dokázal usmerniť na ochrannú sieť, keď umne vložil do trajektórie puku svoju hokejku.
     
    54:37
    Z pravého kruhu spoza Meszároša švihom vystrelil Andronov, Brust bol v pokľaku a puk schoval niekde vo svojom výstroji.
     
    54:44
    Luža posielal zrejme malú domov Brustovi, keď puk poslal z pravej strany na vlastnú bránku, Brust to nečakal, no puk pohotovo poslal von z bránkoviska.
     
    55:55
    Menší tlak hostí ukončil Ďaloga, ktorý vybojoval puk, vyviezol ho von z pásma a poslal pozdrav cez útočnú modrú hosťom.
     
    57:01
    Slovan sa vymanil spod tlaku, akciu cez celé klzisko založil Valský, prihrával spoza bránky pred bránkovisko, nikoho v modrom drese však nenašiel.
     
    57:41
    Nebezpečná strela v podaní Kugryševa, ktorý vystrelil spoza kruhov a obrancov domácich, Brust v pokľaku puk schoval do náručia.
     
    58:49
    Puk teraz bol raz v jednom, potom v druhom útočnom pásme, strelu do priestoru bránky sme však nevideli.
     
    59:36
    Opäť to bol Kugryšev, ktorý vystrelil z ľavej strany od kruhu, Brust puk vyrazil späť do hry, vojaci založili ďalší útok a z pravého kruhu zakončoval Pivcakin, Brust puk v pokľaku schoval na svojej hrudi.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V tretej tretine sme gól nevideli, Slovan dokázal udržať s favoritom zápasu krok a dnes teda pôjde zápas minimálne do predĺženia. Pomer striel medzi žrde po šesťdesiatich minútach hry zhodný 32:32, o chvíľu začíname nadstavbu.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:43
    Telegin bol v šanci na ľavej strane, puk však poslal kolegovi a ten len preletel bránkovisko Brusta, na druhej strane zakončoval po individuálnej akcii Skalický, s jeho bekhendom Sorokin problémy nemal.
     
    62:02
    Denisov vystrelil od modrej z ľavej strany, Brust puk vyrazil späť do hry, na hokejkách ho však majú hostia.
     
    62:18
    Puk v lapačke Brusta, keď Barry teraz zlikvidoval strelu hostí z pravej strany.
     
    62:52
    CSKA Moska dala gól!
    Hostia vyhrávajú duel po predĺžení, od modrej vystrelil jeden z bekov hostí a to Kiselevič, puk pred bránkoviskom Brusta do siete dopravil MICHAIL NAUMENKOV. Asistencia: Bohdan Kiselevič.
    62:52 Michail Naumenkov - 1:2
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas v Bratislave sa napokon končí víťazstvom vojakov, ktorí rozhodli o zisku dvoch bodov až šťastným gólom v predĺžení. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme CSKA Iľja Sorokin, v tíme HC Slovan Žiga Jeglič. Škoda, dnes vyhral šťastnejší tím, šance na góly boli na oboch stranách, Slovan si do tabuľky zapíše jeden bod a o dva dni hostíme nie menej silný SKA Petrohrad. Pekný večer a dobrú noc z Bratislavy želá priaznivcom KHL a hokeja vôbec Vladímír Korduliak. (19:30:30)
    Záverečné podanie rúk a rozlúčka s divákmi

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 32. Nedorost (Jeglič, Viedenský) – 11. K. Petrov, 63. Naumenkov (Kiselevič)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Švarný (A), Plastino, Luža, Meszároš (C), Pokorný, Ďaloga, Bačík, Kundrátek – Nedorost, Taffe, Jeglič – Šťastný, Viedenský (A), Cheechoo – Valský, Zigo, Chipchura – Skalický, Lušňák, Šiška
    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Denisov (C), Ožiganov, Kutuzov, Kiselevič, G. Panin, Naumenkov, Pivcakin, Košelev – Telegin, Scott, Kugryšev – Ničuškin, Popov, K. Petrov – Muršak (A), Da Costa, Enlund – D. Kvartaľnov, Andronov (A), Žarkov

    Rozhodca: Hašilov, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 10.055