Benfica – Feirense 4:0 (kon.) | Setúbal – Marítimo 0:1 (kon.) | Boavista – Moreirense 2:0 (kon.)
Arouca – Braga 1:1 (kon.)
koniec
Benfica Lisabon
4:0 (1:0)
CD Feirense
cz Nedeľa 02.10.2016, 17:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz), Lisabon (kapacita: 65.647 diváků) • Primeira Liga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Alejandro GRIMALDO - 4:0
     
    90+3
    Benfica právě vstřelila branku!
    Z poslední akce zápasu přidává domácí mužstvo čtvrtou branku. Po rohovém kopu Pizziho si úplně nesmyslně vyšlápl Paulo Monteiro na soupeře, za což dostal žlutou kartu. Ten přímý kop byl z dobré pozice kousek za vápnem. ALEJANDRO GRIMALDO si vzal míč a poslal jej k levé tyči branky Pecanhy. Brankář hostů trošku rezignoval při pohledu na hrací předmět!
     
    90+2
    Tak tohle bylo hodně zbytečné od Paula Monteiry, který podrazil těsně před vlastním vápnem soupeře a je z toho zajímavý přímý kop pro domácí.
     
    90+1
    Semedo nedovoleně zastavil Pizziho, respektive ho podrazil. Dostal žlutou kartu. Začíná dvouminutové nastavení.
     
    83
    Domácí dnes potřetí a zároveň naposledy střídají. Z trávníku odchází Goncalo Guedes a přichází Makedonec Zivkovič.
     
    79
    Salvio je dnes hodně aktivní, už dokázal vstřelit celkem šťastnou branku, ale nyní neprošel přes soupeře. Na lavičce Benficy se chystá střídání. Ze hřiště odchází Mitroglou, přichází Gomes.
     
    73
    Akce Feirense začíná od obranné čtyřky modrých. Hosté jsou dnes hodně pasivní směrem dopředu a zatím pořádně nezaměstnali Edersona. Mezitím odchází z hřiště hostující Luis Aurélio a nahrazuje jej Platiny.
    70. CERVI - 3:0
     
    70
    Benfica právě vstřelila branku!
    Vypadá s hosty velice špatně, protože je tady třetí branka zápasu. Nelson Semeda si vyměnil míč s Pizzim, ten mu míč vrátil, posléze centroval bek domácích do vápna na hlavu FRANCA EMANUELA CERVIHO a ten potřetí rozvlnil síť Feirense.
     
    65
    Střídání v týmu CD Feirense: ze hřiště odchází Bruno, přichází Alex Kakuba.
     
    64
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Carrillo, přichází Cervi.
     
    62
    Benfica právě vstřelila branku!
    Tak to je další hodně nešťastný moment pro fotbalisty Feirense, do vápna přilétl centr z pravé strany, ten modří odvrátili, míč si vzal Icaro, ale trefil EDUARDA SALVIA, od kterého se odrazil míč k levé tyči branky CD. Benfica vede 2:0.
    62. SALVIO - 2:0
     
    58
    Salvio naskočil hodně špatně do souboje s obráncem Brunem. Hostující bek zůstal chvíli ležet na hřišti, následně byl obránce Benficy Nelson Semedo podražený Ricardem Diasem a fotbalista hostů dostal žlutou kartu.
     
    54
    Ta nulová aktivita a prakticky nulové představení Feirense nenechává hostujícího trenéra klidným a kouč CD sahá ke změně v sestavě. Odpracováno má Cris, do hry zasáhne Fábio
    35. Luis AURÉLIO - 1:0
     
    35
    Benfica právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně nešťastný moment pro hostující mužstvo a celkem rána pro modré, protože po dlouhém autu Salvia z pravé strany hlavičkoval ve vápně LUIS AURÉLIO, ale fotbalista Feirense poslal hrací předmět do levého roku branky Pecanhy. Benfica vede na domácím hřišti 1:0.

    Vít Muzikář

    Góly: 35. Aurélio (vla.), 62. Salvio, 70. Cervi, 90+3. Grimaldo

    Karty:   58. Dias (FEI), 90+1. Semedo (FEI), 90+2. Monteiro (FEI)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 13:4. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:7. Fauly: 4:15.
    Benfica Lisabon: Ederson – Nelson Semedo, Luisao, Lindelof, Alejandro Grimaldo – Fejsa, Salvio, Pizzi, Carrillo (66. Cervi) – Goncalo Guedes (84. Zivkovič), Mitroglou (78. Gomes)
    Náhradníci: Julio César, Lisandro Lopéz, André Almeida, Zivkovič, Celis, Cervi, Gomes

    CD Feirense: Pecanha – Sony Alcenat, Icaro, Paulo Monteiro, Bruno (65. Alex Kakuba)- Ricardo Dias, Cris (54. Fabio), Semedo- Luis Aurelio (74. Platiny), Karamanos, Machado
    Náhradníci: Vana, Alex Kakuba, Vana, Rocha, Fabio, Tchami, Platiny

    Rozhodca: Ferreira – Manso, Cabral (všichni Portugalsko)