Benfica – Feirense 4:0 (kon.) | Setúbal – Marítimo 0:1 (kon.) | Boavista – Moreirense 2:0 (kon.)
Arouca – Braga 1:1 (kon.)
koniec
FC Arouca
1:1 (0:0)
Sporting Braga
cz Nedeľa 02.10.2016, 21:15 • Estádio Municipal de Arouca, Arouca (kapacita: 7.000 diváků) • Primeira Liga • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Poslední střídání zápasu. Hřiště opouští útočník Bragy Koka, který se dnes k ničemu nedostal. Nahrazuje ho srbský hráč Stojiljkovič.
     
    75
    Vidíme další střídání, po každém na jedné straně. Zequinha dnes nebyl vůbec špatný, ale je střídaný Mateusem. Na druhé straně dohrál kapitán Alan, který přihrál Pedru Santosovi na jedinou branku utkání, na hřiště se podívá Vukčevič.
     
    73
    Brazilec za Brazilce. I tak by se dalo nazvat první střídání domácího celku. Djavan Ferierra dnes dostal žlutou kartu, ale červenou kartu dnes neuvidí. Nahrazuje jej Baiano.
     
    65
    Domácí trenér na nic nečeká. Ví, že toho času na srovnání není požehnaně a tak se rozhodl pro ryze brazilskou výměnu. Crivellaro nahradí na hřišti Artura Moreiru.
     
    57
    Dochází k avizovanému střídání, kdy je ze hřiště stažený Nuno Valente. Domácí desítka toho moc neukázala, stejně jako celý celek Aroucy. Na trávník se podívá paraguayský hráč Walter González.

    Vít Muzikář

    Góly: 85. González – 48. Santos

    Karty:   11. Valente (ARC), 27. Carleta (ARC), 90+4. Crivellaro (ARC) – 22. Fereirra (BRG), 38. Rosič (BRG), 83. Matheus (BRG)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:20.
    FC Arouca: Rafael Bracalli – Anderson Luiz, Jubal, Velázquez, Thiago Carleto – Adilson Goiano (65. Crivellaro), Nuno Coelho, Artur Moreira, Nuno Valente (58. Walter González), Zequinha (75. Mateus) – Kuca
    Náhradníci: Hugo Basto, Mateus, Rui Sacramento, Gege, André Santos, Crivellaro, Walter González

    Sporting Braga: Matheus – Djavan Ferreira (73. Baiano), Rosič, Artur Jorge, Marcelo Goiano – Mauro, Pedro Tiba, Pedro Santos, Alan (75. Vukčevič), Wilson Eduardo – Koka (90+2. Stojiljkovič)
    Náhradníci: Bakič, Baiano, Rui Fonte, Stojiljkovič, Ricardo Horta, Marafona, Vukčevič

    Rozhodca: Miguel – Roque, Jesus (všichni Portugalsko)