Wolfsburg – Mainz 0:0 (kon.) | Schalke – Mönchengladbach 4:0 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
0:0 (0:0)
1. FSV Mainz 05
Nedeľa 02.10.2016, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Nemecká Bundesliga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v druhom polčase ešte dve minútky navyše.
     
    85
    Po súboji ostáva ležať na trávniku Bell. Nevyzerá to s ním vôbec dobre. Už mu na pomoc uteká tím lekárnikov. Uvidíme, či do zápasu ešte zasiahne.
     
    83
    Striedanie v tíme 1. FSV Mainz 05: z ihriska odchádza Yunus Malli, prichádza Suat Serdar.
     
    78
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Maximilian Arnold, prichádza Yannick Gerhardt.
     
    74
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Jakub Błaszczykowski, prichádza Bruno Henrique.
     
    73
    Striedanie v tíme 1. FSV Mainz 05: z ihriska odchádza Levin Öztunali, prichádza Pablo De Blasis.
     
    68
    Zlatá príležitosť na skórovanie! Draxler dokázal prejsť cez Lossla a už pred ním stála len prázdna brána. V poslednom momente sa do zadných rad vrátil Donati, ktorý sa zahral na brankára a zneškodnil Draxlerov pokus o skórovanie.
     
    64
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Daniel Caligiuri, prichádza Josip Brekalo.
     
    60
    Malli sa dokázal uvoľniť na hranici pokutového územia súpera a okamžite sa snažil poslať loptu medzi tri žrde. Jeho strelecký pokus bol nepresný a skončil mimo brány.
     
    58
    Draxler poslal perfektný center presne na hlavu nabiehajúceho Maria Gómeza, ale jeho následná hlavička trafila iba brániaceho hráča, od ktorého sa lopta odrazila za čiaru. Domáci môžu ohroziť súpera po rohovom kope.
     
    58
    Striedanie v tíme 1. FSV Mainz 05: z ihriska odchádza Fabian Frei, prichádza Daniel Brosinski.
     
    57
    Podobná situácia aj na strane hostí. Po súboji ostáva ležať na trávniku Frei, ktorý potrebuje opateru lekárnikov. Vyzerá to, na natiahnutý sval. Uvidíme, či bude v hre pokračovať alebo bude radšej striedať.
     
    52
    Mario Gómez vo veľkej príležitosti. Dostal presnú prihrávku na hranicu malého vápna, odkiaľ však nedokázal presne zakončiť. Jeho strelecký pokus smeroval vedľa pravej žrdi.
    37.
     
    37
    Błaszczykowski si pekne zbehol ku odrazenej lopte a následne vypálil z voleja. Jeho tvrdý pokus smeroval do stredu brány, kde stál pripravený Lossl, ktorý loptu dokázal vytesniť do brvna, od ktorého sa lopta odrazila mimo hry. Domáci s možnosťou si rohový kop zopakovať.
     
    33
    Draxler poslal perfektný dlhý pas až na hranicu malého vápna, kde sa v tom čase nachádzal Mario Gómez, ale jeho hlavička nemala potrebnú razanciu, aby bola gólová.
     
    26
    Onisiwo sa dokázal uvoľniť cez dotierajúceho brániaceho hráča a následne aj zakončiť. Jeho tvrdý strelecký pokus dokázal Casteels zachytiť bez väčších problémov, ale zakončenie to bolo dobré.
     
    16
    Góóól, no moment, tak nie. Domáce publikum sa už tešilo, ale ich radosť bola zbytočná. Ofsajd, tak posúdil postranný rozhodca.
     
    6
    Domáci hráči zahrávali ďaľší rohový kop. Na center po rohovom kope si nabehol Draxler, ale jeho zakončenie skončilo tesne vedľa ľavej tyčky. Nasleduje odkop od bránky Mainzu.
     
    4
    Exekútorom voľného kopu bol Ricardo Rodríguez, ktorý skúsil priamo ohroziť gólmana súpera, ale jeho tvrdé zakončenie dokázal Lossl vytesniť na rohový kop.
     
    3
    Pri lopte sú domáci hráči, ktorí rozbiehajú akciu po pravej strane ihriska. Celá akcia skončila nedovoleným zákrokom hráča hostí. Domáci budú mať možnosť ohroziť súpera po voľnom kope, ktorý sa odohraje zo sľubnej pozície na priame ohrozenie.

    Róbert Gašpárek

    Góly:


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:6.
    VfL Wolfsburg: Casteels – Träsch, Bruma, Knoche, Ricardo Rodríguez – Seguin, Arnold (78. Gerhardt) – Błaszczykowski (C) (74. Bruno Henrique), Draxler, D. Caligiuri (64. Brekalo) – Mario Gómez.
    Náhradníci: Benaglio – Schäfer, Gerhardt, Bruno Henrique, Mayoral, Horn, Brekalo.

    1. FSV Mainz 05: Lössl – Donati, Bell (C), Hack, Bussmann – Gbamin, Frei (58. Brosinski) – Öztunali (73. De Blasis), Malli (83. Serdar), Onisiwo – Córdoba.
    Náhradníci: Huth – Brosinski, Bungert, Clemens, De Blasis, Holtmann, Serdar.

    Rozhodca: Benjamin Brand