Pixbo Wallenstam – Vítkovice 4:3 (kon.)
koniec
Pixbo Wallenstam IBK
4:3 (0:2, 2:1, 2:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Sobota 01.10.2016, 12:30 • Boråshallen, Borås, Sweden • Pohár majstrov (ženy)
     
    58:57
    Hjortingová musela zakročit proti dvěma nadějným vítkovickým možnostem! Švédský tým stále vede o gól.
     
    57:55
    Před brankou už čekala na přihrávku zprava Enenkelová, tu ale v krajním momentu znemožnila poslední hráčka Pixba!
     
    53:33
    Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byl hodně smolný moment pro naše zástupkyně. Eliška Krupnová výborně přihrála volné ALICII FYLKEOVÉ, která našla místečko pod nohou Kubíčkové a i s pomocí vzdálenější tyčky dopravila míček za brankovou čáru. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    49:20
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Zuzana Halfarová – 2 minuty).
     
    45:14
    Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
    Trestuhodná chyba ve vítkovické souhře končí vyrovnávací trefou švédského družstva! FRIDA AHLSTRANDOVÁ si zpracovala nepřesnou přihrávku soupeřky a s jistotou poslala míček nad Kubíčkovou. Bez asistence.
     
    43:45
    Nyní se dopředu vrhlo Pixbo a Kubíčková musela vyrazit nebezpečnou střelu nohou! Vítkovice záhy vyhazují.
     
    42:01
    Míček skákal k Fylkeové, ta ovšem v kvalitním útočném postavení nedokázala zasáhnout poskakující přihrávku.
     
    39:19
    Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
    Také Švédky využívají svoji první přesilovou hru. Na pravém křídle se ke střele odhodlala EMMELIE SÖDERGRENOVÁ a trefila se milimetrově přesně do vzdálenějšího rohu vítkovické branky. Asistence: Ida Sundbergová.
     
    38:43
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Ratajová – 2 minuty).
     
    37:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita. DENISA FERENČÍKOVÁ dostala na ose hřiště trestuhodně moc času, srovnala si míček na čepeli, zamířila a prudkou střelu vyhnala všechny pavouky z horního růžku branky Hjortingové. Asistence: Denisa Ratajová.
     
    36:55
    Vyloučení v týmu Pixbo Wallenstam IBK (Manninenová – 2 minuty).
     
    32:20
    Výtečný zásah Kubíčkové. Švédky se dostaly do přečíslení 2 na 1, přihrály si přes bránící soupeřku, nicméně ztroskotaly na rychle se přesunuvší se Kubíčkové.
     
    29:43
    Velká šance na druhé straně. Klapitová měla na pravém křídle dost času a prostoru ke střele, Hjortingová však předvedla dobrý zákrok. Klapitová poté neuspěla ani z dorážky.
     
    28:34
    Anderssonová běžela sama na Kubíčkovou a snažila se jí překonat rychlou kličkou. Vítkovická brankářka ale úmysl Anderssonové přečetla a podržela svůj tým.
     
    25:39
    Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
    Manninenová prodloužila do rohu na ELIŠKU KRUPNOVOU, která střelou na bližší tyč překonává jako první Kubíčkovou. Asistence: Laura Manninenová.
     
    08:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické hráčky rozehrávaly volný úder z rohu hřiště. Po rychlém uvedení balonku do hry vypálila Hanzlíková. Gólmanka Hjortingová její střelu pouze vyrazila do brankoviště, odkud ho trošku se štěstím dopravila do branky MICHAELA ŠPONIAROVÁ. Asistence: Tereza Hanzlíková.
     
    05:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nádhernou akci předvedly vítkovické florbalistky a hned ze své první šance v utkání skórují. Hráčky ve žlutém se díky několika přihrávkám na jeden dotek dokázaly dostat z rohu až před branku Pixba, kde si míček zpracovala DENISA FERENČÍKOVÁ a pěknou střelou posílá Vítkovice do vedení. Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    03:25
    Sundbergová přenechala míček Mellbergová, jejíž střela švihem se otřela o tyčku vítkovické branky.

    Lukáš Vacuška

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 26. Krupnová (Manninenová), 40. Södergrenová (Sundbergová), 46. Ahlstrandová, 54. Fylkeová (Krupnová) – 6. Ferenčíková (Halfarová), 9. M.Šponiarová (Hanzlíková), 38. Ferenčíková (Ratajová)


    Pixbo Wallenstam IBK: Hjortingová (Lindblomová) – Mellbergová, Sundbergová, Krantzová, Adelöwová, Bobergová, Manninenová – Södergrenová, Andebrattová, Fylkeová – Ahlstrandová, Arvodssonová, Anderssonová – Wålinderová, Krupnová, Habib-Westhová – Hogemarková, Landénová, Grefténová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Vávrová) – Ratajová, Z. Šponiarová, Niemcová, Paloncyová, Hložánková, Ďuriková – Klapitová, Ferenčíková, Halfarová – Enenkelová, Mandátová, Kiecková – Šupáková, M. Šponiarová, Hanzlíková – Pantělejevová, Kociánová, Martináková.

    Rozhodca: Vesa Vilkki, Mikko Alakare