Vítkovice – Olomouc 6:5 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:1 (kon.) | Hradec Králové – Pardubice 1:0 (kon.)
Kladno – Chomutov 5:4 (po pr.) | HC Plzeň – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 9:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 4:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 3:4 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Berani Zlín
cz Sobota 01.10.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Také v dlouhé pětiminutové výhodě jednoho muže v poli se hokejisté z Horáckého zimního stadionu prosazují! Autorem gólu je mistr kolmic LADISLAV POSPÍCHAL, který si tak připisuje do statistik již pátou trefu v letošní sezoně! O asistence se postarali Lukáš Anděl a Aleš Heinrich.
     
    49:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava svoji přesilovku pět na tři využívá a dostává se do dvoubrankového vedení! Po pěkné kombinaci po ose Martin Hejna – Lukáš Anděl se prosazuje podruhé v utkání DAVID ČERMÁK! Domácí budou navíc ještě více jak čtyři minuty hrát přesilovou hru! Asistence: Lukáš Anděl a Martin Hejna.
     
    21:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovou hru z konce první třetiny. Už Anděl měl blízko ke skórování, když byl u pravé tyče gólmana sám. Šimonů jej ale vychytal. Puk se poté dostal na Váňu, který vystřelil a DAVID ČERMÁK zblízka doklepl puk do sítě. Je to již jeho šestý gól v sezoně. Asistence: David Váňa.
     
    07:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jenže pozor! Berani mají připravenou opravdu velice rychlou odpověď! Stačilo pouhých dvacet vteřin a zápas je zpátky tam, kde byl při úvodním vhazování. Za Zlín se prosazuje JAN VÁCLAVEK! Asistence: Filip Stiksa.
     
    07:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté, nabuzení včerejší výhrou nad Třincem, se dostávají do vedení! Po nahrávce Aleše Heinricha se prosazuje LUKÁŠ ANDĚL, pro kterého je to již čtvrtá trefa v letošním extraligovém ročníku! Asistence: Aleš Heinrich.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 8. Anděl (Heinrich), 22. Čermák (Váňa), 50. Čermák (Anděl, Hejna), 52. Pospíchal (Anděl, Heinrich) – 8. Václavek (Stiksa)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Brož) – Pospíchal, Pražák, Srnský, D. Váňa, Huňáček, Kadlec, Krtek – Hejna, Hendrych, Heinrich, Anděl, Mejzlík, Kristian, Berka, Peschout, Čermák, Kraučuk, Rezek.
    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Augustin, V. Váňa, Procházka, Padrnos, Gazda, Kolařík – Kotek, Fryšara, Kenša, Miko, Václavek, Dvořáček, Bainar, Strmiska, Stiksa, Horváth.

    Rozhodca: Robert Čech – Daniel Reich, Tomáš Měkýš