Martin – Nové Zámky 3:0 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.) | Zvolen – B. Bystrica 5:6 (kon.)
Žilina – Poprad 9:2 (kon.) | Nitra – Košice 6:4 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 30.09.2016, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva druhú presilovku v zápase, hneď sa usadila v pásme, obrancovia si dvakrát vymenili puk, a po poslednej Drgoňovej prihrávke namieril presne LUKÁŠ KOZÁK a delovkou prestrelil všetko čo stálo v ceste.
    Asistencia: Adam Drgoň
     
    59:03
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Kriška – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    55:40
    Možnosti na oboch stranách. Najprv unikli hostia, ale prečíslenie im pokazil Tybor, ktorý sa vrátil do obrany, na druhej strane o chvíľu vyštartoval rýchlik Gašparovič, obranca ho ešte stihol dokorčuľovať a donútil ho len k bekhendovému zakončeniu, ktoré Nagy pokryl.
     
    47:05
    Dlouhý založil akciu, L.Novák predložil ideálne Sojčíka, ten z dobrej pozície skúšal po zemi do protipohybu brankára, ale tesne minul žrdku.
     
    41:10
    Po návrate hosťujúceho hráča krátka presilovka Mikuláša, šancu mal na ľavom kruhu Nádašdi, ale príklepom mieril len vedľa.
     
    Výmena brankára hostí, Križana nahradil na poslednú tretinu Adam Nagy.
     
    39:36
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Olvecký – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    39:02
    V drese hostí púta svojim výkonom Andrej Laco, teraz dobre držal puk v útočnom pásme, aj raz ohrozil bránu, potom ešte dokázal prihrať do dobrej pozície Piatkovi, ten zblízka neprekonal Cháberu.
     
    38:27
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Kriška – 2 min., podrazenie).
     
    37:55
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (M.Novák – 2 min., podrazenie).
     
    37:42
    Trenčín dal gól!
    Hlinka vyhral buly v útočnom pásme, PETR OLVECKÝ vystrelil z pravého kruhu a puk zapadol za brankára, ktorý mal zakrytý výhľad.
    Asistencia: Michal Hlinka
     
    34:11
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (L.Novák – 2 min., hákovanie).
     
    32:00
    Gašparovič získal puk na vlastnej modrej a zrýchlil. Mieril sám na brankára, skúšal blafák na bekhend, Križan sa mu hodil do jazdy a akciu stopol.
     
    31:39
    Rudolf Huna spoza brány rýchlym výpadom zakončil k žrdke, Cháberovi puk skončil niekde vo výstroji, hoci hostia sa radovali. Bol či nebol puk v bránke? Rozhodca Novák sa rozhodol zavolať videorozhodcovi.
     
    25:59
    Olvecký spoza brány ideálne naservíroval Veilleuxovi medzi kruhy, pohotovú strelu kanadského centra Križan zachytil medzi betónmi.
     
    23:46
    Sojčík získal puk pri mantineli a potom mal pred bránou voľného Lukáša Nováka, ktorému prihral, ale Križan sa dobre premiestnil k druhej žrdke a koncovku Nováka zastavil.
     
    21:06
    Trenčín dal gól!
    Druhý útok Dukly rozobral obranu hostí, Gašparovič na seba naviazal brániacich hráčov, Kalináčovi sa otvoril priestor a našiel prihrávkou úplne voľného RADOSLAVA TYBORA na pravom kruhu a ten urobil Križanovi blafák.
    Asistencia: Martin Kalináč
     
    18:50
    Trenčín dal gól!
    Prvý trenčiansky útok narobil vetry v obrane hostí, Sojčík získal puk za bránkou, prebral ho L.Novák, ktorý obkročuľoval bránu, posunul MICHALOVI NOVÁKOVI a ten na presne trafil pravý horný roh brány.
    Asistencia: Lukáš Novák
     
    17:41
    Trenčín dal gól!
    Na začiatku trenčianskej akcie bol Olvecký, ktorý zaviezol puk do pásma, tam ho dostal MICHAL HLINKA, vyskúšal strelu švihom z pravého krídla a trafil presne k žrdi na vyrážačku brankára.
    Asistencia: Peter Olvecký
     
    16:49
    Skvelý pas M.Nováka od vlastnej modrej na Veilleuxa, ktorý si nakorčuľoval medzi obrancov a mieril sám na Križana. V zakončení skúsil strelu, ale neprepasíroval puk cez brankára.
     
    14:28
    Hoci väčšinu času strávila Dukla v útočnom pásme, presilovku nevyužila, po jej skončení nastrelil M.Novák hráča hostí, lenže Liptáci nezahrali únik dobre a Nádašdi, ktorý sa vracal z trestnej lavice, nahodený puk nedokázal dostihnúť.
     
    12:19
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Nádašdi – 2 min., hákovanie).
     
    09:19
    Trenčín dal gól!
    Trenčania využili presilovku, snaha hostí zašliapnuť puk pri mantineli nebola úspešná, Dukla ho získala a rozohrala akciu v pásme, Kozák si šikovne počkal, kým KEVEN VEILLEUX bude zaparkovaný pred Križanom, Kanadský center umne tečoval nahodenie a je vyrovnané.
    Asistencie: Lukáš Kozák, Peter Olvecký
     
    08:32
    Trenčania prepadli v útočnom pásme, ale Gašparovič sa dobre vrátil a sám prekazil prečíslenie hostí.
     
    07:31
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Rich.Huna – 2 min., hákovanie).
     
    04:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Chyba Bohunického v obrane, čistý puk zamietol len pred RÓBERTA HUNU, pred ktorým bola odkrytá brána a tak pohodlne skóroval.
    Bez asistencie.

    Marián Vychovalý


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Veilleux (Kozák, Olvecký), 18. Hlinka (Olvecký), 19. M.Novák (L.Novák), 22. Tybor (Kalináč), 38. Olvecký (Hlinka), 60. Kozák (Drgoň) – 5. Huna


    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Kozák, Drgoň, Holenda, M.Novák, Bohunický, Hatala, Albers, Ryzák – Sojčík, R. Dlouhý, L. Novák – Gašparovič, Kalináč, Tybor – Hlinka, Veilleux, Ölvecký – Briestenský, J. Švec, D. Novák
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Križan (41.A. Nagy) – Mezovský, Bobček, Stehlík, Nádašdi, M. Šiška, Moravčík, D. Kadura, Kadlubiak – Rich. Huna, Rob. Huna, Rud. Huna – Faith, Mat. Sukel, Kriška – A. Laco, Piatka, Lištiak – Stümpel, Kabáč, Števuliak

    Rozhodca: M.Novák – Valo, Výleta