Orange 20 – Lipt. Mikuláš 1:8 (kon.)
koniec
HK Orange 20
1:8 (1:1, 0:4, 0:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Štvrtok 29.09.2016, 18:00 • Easton aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Hain (S20) – 2 minúty – držanie.
    Patrik ŠTEVULIAK - 1:8
     
    55:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš vedie 7:1, hostia tak využívajú presilovú hru a na čele Ernesta Bokroša opätovne zväčšujú vrásky. Tvrdou strelou sa prezentoval RICHARD STEHLÍK, ktorý napokon napol sieť za Durným. Asistencie: Filip Mezovský, Michal Kabáč.
     
    55:10
    Andrej Lištiak sa ocitol v samostatnom úniku, ktorú riešil priamou strelou. Lištiak hľadal medzeru medzi betónmi Durného, avšak neúspešne.
    Richard STEHLÍK - 1:7
     
    49:04
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš vedie 7:1, hostia tak využívajú presilovú hru a na čele Ernesta Bokroša opätovne zväčšujú vrásky. Tvrdou strelou sa prezentoval RICHARD STEHLÍK, ktorý napokon napol sieť za Durným. Asistencia: Juraj Faith.
     
    48:10
    Rudolf Huna sa ocitol na pozícii obrancu a okamžite to skúšal strelou švihom, puk skončil na zadnom plexiskle.
     
    47:57
    Vybiral (S20) – 2 minúty – podrazenie.
    Igor BOBČEK - 1:6
     
    45:18
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Začala sa tretia tretina zápasu. Budeme zvedaví na to, či pôjde aj o poslednú časť dnešného stretnutia, alebo sa ešte mladíkom podarí vyrovnať. Asistencia: MIchal Kabáč.
     
    42:39
    Kadura (LMI) – 4 minúty – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    42:26
    O poznanie zaujímavejšia už bola šanca Koziota, ktorý sa za bránkou zbavil Bobčeka a s pukom sa následne presunul pred tri žrde. K tej pravej puk cez Nagya nezasunul.
     
    36:55
    Moravčík vykúzlil na ľade niekoľko zaujímavých ťahov, ktoré zakončil nenápadnou strelou po ľade. Durný puk zrazil do rohu klziska.
     
    36:10
    Šefčík sa teraz odvážil vypáliť a nemyslel to vôbec zle, avšak opäť nám len potvrdil, že mladíci sa v zakončení doposiaľ poriadne trápia.
     
    32:31
    Zmena v bránke domácich: Babika strieda Durný.
    Ru. HUNA - 1:5
     
    32:31
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na opačnej strane sme sledovali 5. gól hostí, 3. v podaní bratov Hunovcov. Po góloch Richarda a Róberta sa gólovo presadil aj RUDOLF HUNA. Asistencie: Róbert Huna, Richard Huna.
    Ró. HUNA - 1:4
     
    28:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gólostroj Liptovského Mikuláša sa poriadne rozbehol, aj v tomto góle pritom majú prsty bratia Hunovci, ktorí sa radia do prvej fomácie Liptovského Mikuláša. Gól strelil RÓBERT HUNA. Asistencie: Rudolf Huna, Richard Huna.
     
    26:32
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V rýchlom časovom slede pridáva Liptovský Mikuláš aj tretí gól do siete Babika. Na nenápadný teč pred bránkou nemal gólman najmenšiu šancu zareagovať. Presadil sa RICHARD HUNA. Asistencie Rudolf Huna, Róbert Huna.
    26:32 Ri. HUNA - 1:3
    25:15 MIchal ŠIŠKA - 1:2
     
    25:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci gól napokon predsa len strieľajú – a navyše je to počas hry v početnej nevýhode. Presadil sa MICHAL ŠIŠKA, ktorý prepálil Babika medzi tromi žrďami. Asistencia: Maroš Piatka.
     
    25:15
    Ale pozrime sa na to! Mladíci absolútne nezvládli pobyt v útočnej tretine, puk nechali prepadnúť až do stredného pásma, kde ju na svoju hokejku prebral Nádašdi. Ten v samostatnom úniku neuspel.
     
    24:14
    Richard Huna (LMI) – 2 minúty – podrazenie.
     
    19:01
    Trška (S20) – 2 minúty – faul lakťom.
     
    18:55
    Mário Grman pri mantineli poriadne tvrdo zasiahol Brezniaka, našťastie sa to zaobíde bez zranenia.
     
    17:40
    Na opačnej strane šanca Koziota, Adam Nagy ale zareagoval na výbornú a na puk si dal pozor.
     
    16:35
    Platí to aj v tejto chvíli, kedy bol Boris Babik obstreľovaný prakticky zo všetkých strán, napokon ale nechal Stehlíka vylámať si na ňom zuby.
     
    15:00
    Hra mladíkov sa po góle zlepšila, obraz hry sa opticky čoraz viac vyrovnáva.
    Marián VÁŇA - 1:1
     
    12:58
    HK Orange 20 dalo gól!
    Máme vyrovnané! Mladíci sa parádnym spôsobom dostali z obrannej tretiny až do útočného pásma, kde si vypracovali prečíslenie 3 proti 2. To zakončil parádnou strelou do šibenice MARIÁN VÁŇA. Nagy bol bezmocný. Asistencie: Július Koyš, Šimon Šefčík.
     
    09:32
    Kabáč (LMI) – 2 minúty – Hákovanie.
    07:20
     
    07:20
    Na opačnej strane klziska kombinoval Faith s Kriškom, pričom druhý menovaný mohol pridať svoj druhý gól v stretnutí, avšak Babik sa presunul včas a svojich spoluhráčov podržal.
    04:32 Martin KRIŠKA - 0:1
     
    04:32
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci sa pomerne rýchlo ujali vedenia – a to poriadne kurióznym spôsobom. MARTIN KRIŠKA totiž spoza bránky chcel puk poslať medzi kruhy, trafil však len betón Babika, ktorý si puk zrazil do vlastnej siete. Asistencie: Juraj Faith, Matúš Sukeľ.
     
    03:55
    Richard Huna v predbránkovom priestore, jeho strela zápästím zapadla len na pravý betón pozorného Babika.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 13. Váňa (Koyš, Šefčík) – 5. Kriška (Faith, Sukeľ), 26. Šiška (Piatka), 27. Ri. Huna (Huna, Huna), 29. Ró. Huna (Ru. Huna, Ri. Huna), 33. Ru. Huna (Ró. Huna, Ri. Huna), 46. Bobček (Kabáč), 50. Stehlík (Faith), 56. Števuliak (Mezovský, Kabáč)


    HK Orange 20: Babik (33. Durný) – Grman, Trška, Košecký, Bdžoch, Hain, Jendroľ, Šefčík, Danko – Horvath, Pätoprstý, Pataky – Žiak, Murín, Hecl – Vybiral, Oško, Liška – Váňa, Koyš, Koziot
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Nagy (Križan) – Mezovský, Bobček, Stehlík, Nádašdi, Šiška, Moravčík, Kadura, Kadlubiak – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna – Faith, Sukeľ, Kriška – Laco, Piatka, Lištiak – Brezniak, Kabáč, Števuliak

    Rozhodca: Majling, J. Konc – Krajčík, Rojík