Boston – Detroit 1:5 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 2:0 (kon.) | Chicago – Pittsburgh 0:2 (kon.)
Colorado – Dallas 4:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 5:3 (kon.) | LA Kings – Anaheim 6:1 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
5:3 (2:2, 1:1, 2:0)
Edmonton Oilers
cz Štvrtok 29.09.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je nejspíš hotovo. ERIK GUDBRANSON posílá puk přes všechny čáry do prázdné branky a Canucks nyní vedou 5:3! Bez asistence.
     
    55:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A domácí tým vede 4:3! Přesilovku využívá po krásné souhře spoluhráčů ránou z první do odkryté branky ANTON RÖDIN! Asistence: Troy Stecher, Alexander Edler.
     
    39:05
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté dostali kotouč do prostoru před brankou, odkud se puk odrazil na kruh ke GRIFFINU REINHARTOVI, který technickou střelou zakončil přesně k tyčce! Je opět vyrovnáno. Asistence: Anton Slepyšev, Jere Sallinen.
     
    35:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí sehráli ukázkový přechod do útoku. Sheppard poslal po levém křídle vpřed Edlera, který zavezl do útočného pásma, který pak našel za obranu najetého JOSEPHA LABATEHO, který překonal bezmocného Gustavssona! Asistence: Alexander Edler, James Sheppard.
    19:28 CAGGIULA - 2:2

     
    19:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A touhle nabídkou Oilers rozhodně nepohrdli! DRAKE CAGGIULA dává svůj druhý gól v zápase, byť teď mu rychlou přihrávkou na pravé křídlo usnadnil práci Beonit Pouliot. Pro centra Oilers nebyl problém trefit odkrytou branku, byť se Miller snažil rychlým rozklekem a nataženou lapačkou puk chytit. Asistence: Benoit Pouliot, Brandon Davidson.
    16:59 GAUNCE - 2:1

     
    16:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A domácí opět vedou a jejich efektivita střelby je dnes podstatně lepší než u Oilers! BRANDON GAUNCE dostal chvilku prostoru na kruhu a pak zápěstím poslal kotouč za Gustavssonova záda do jeho pravého horního růžku branky. Švédský gólman ve službách Oilers toho znovu moc neviděl. Asistence: Troy Stecher, Michael Carcone.
     
    14:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak i hosté se dočkali branky, nutno dodat za svou dosavadní snahu zaslouženě! Patrick Maroon vypálil a DRAKE CAGGIULA tečuje kotouč za Millerova záda! Jen chvíli se radovali Canucks z vedení. Asistence: Patrick Maroon.
    12:20 STECHER - 1:0

     
    12:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak se domácí přece jen dočkali! TROY STECHER propálil od modré vše, co mu stálo v cestě, když před brankou odváděli dobrý kus práce jeho spoluhráči! A Canucks nakonec využívají přesilovku. Asistence: Anton Rödin, Alexander Edler.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 13. Stecher (Rödin, Edler), 17. Gaunce (Stecher, Carcone), 36. LaBate (Edler, Sheppard), 56. Rödin (Stecher, Edler), 59. Gudbranson – 15. Caggiula (Maroon), 20. Caggiula (Pouliot, Davidson), 40. Reinhart (Slepyšev, Sallinen)


    Vancouver Canucks: Miller (31. Demko) – Elder, Stecher, Hutton, Gudbranson, Juolevi, Biega – Skille, Zalewski, Rödin – Etem, Granlund, Dorsett – Carcone, Gaunce, Megna – LaBate, Sheppard, D'Aoust.
    Edmonton Oilers: Gustavsson (41. Ellis) – Reinhart, Simpson, Laleggia, Musil, Nurse, Davidson – Lucic, McDavid, Eberle – Maroon, Caggiula, Versteeg – Pouliot, Sallinen, Slepyšev – Beck, Khaira, Pitlick.

    Rozhodca: Hanson, Rehman – Cameron, Knorr