Toronto – Ottawa 3:6 (kon.) | Boston – Columbus 2:3 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Minnesota 1:2 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 3:0 (kon.) | Washington – Carolina 1:2 (po pr.) | NJ Devils – Philadelphia 2:0 (kon.)
Montreal – NJ Devils 2:3 (kon.) | Dallas – St. Louis 3:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:2 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:2 (kon.) | Arizona – LA Kings 5:3 (kon.) | LA Kings – Arizona 4:3 (kon.)
Florida – Nashville 4:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
Boston Bruins
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:0)
Columbus Blue Jackets
cz Utorok 27.09.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:43
    Je tu další trest v zápase pro Columbus a tím pádem přesilová hra pro bostonské Medvědy. Mike Brown je už třetím hráčem, který dnes vyhodil puk nedovoleně přes mantinel mezi diváky, takže musí odejít pykat.
     
    44:53
    Teď ale hostující družina dostává od rozhodčího k dispozici přesilovou hru. Seth Griffith z bostonské strany už sedí za katrem, jelikož vyhodil puk přes mantinel, a to je jasné zdržování hry.
     
    38:55
    A další trest pro Modrokabátníky. Tak tohle se hostům vůbec nepovedlo. Seth Jones dostává dvě minuty za zdržování hry, protože poslal kotouč vyhozením mezi diváky bez toho, aniž by se dotkl plexiskla. Takže novu pět na tři pro Boston.
     
    37:43
    Columbus jde v závěru prostřední periody do tří mužů, hlavní rozhodčí si dobře všiml podražení před brankou, kterého se dopusitl Alexander Wennberg. Jsou tu tedy nároční chvíle pro hostující družinu.
     
    36:20
    Ještě jedno vyloučení ve druhé periodě, první přesilovku si zahraje také domácí muži. Cody Goloubef dostává dvě minuty za nedovolené bránění a hru tak bude sledovat pouze z trestné lavice.
     
    32:34
    Chystá se potřetí v zápase vyloučení na bostonské straně barikády. Peter Mueller dle názoru hlavního rozhodčího utkání hákoval Daniela Zaara, takže si musí jít poctivě odsedět dvě trestné minuty. Šance pro Jackets.
     
    21:01
    Podruhé v dnešním utkání zamíří na trestnou lavici hokejista Boston Bruins a Jackets si tedy zahrají další přesilovou hru. Brandon Carlo totiž dostává dvě minuty od rozhodčího za nedovolené bránění a jde sedět.
     
    16:26
    Bude se poprvé v zápase vylučovat a přesilovou hru si zahrají hokejisté Coumbus Blue Jackets. Dvě minuty za hákování inkasuje hráč Boston Bruins Peter Cehlárik. Takže tu máme první větší zpestření v první periodě.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 24. Hayes (DeBrusk, Czarnik), 42. Heinen (Carlo, Griffith) – 23. Milano (Wennberg, Jones), 29. Zaar (Gagner), rozh. náj. GAGNER

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Nash (BOS)
    0:0   Wennberg (CBJ)
    2. séria:
    0:0   DeBrusk (BOS)
    0:0   Bjorkstrand (CBJ)
    3. séria:
    0:0   Miller (BOS)
    0:1   Gagner (CBJ)


    Boston Bruins: Chudobin (41. McIntyre) – Carlo, Liles, Miller, Morrow, O'Gara, Zbořil – Cave, Cehlárik, Czarnik – DeBrusk, Griffith, Hargrove – Hayes, Heinen, Kuraly – Mueller, Nash, Randell
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Houser) – Jones, Goloubef, Prout, Harrington, Nutivaara, Jevenko – Wennberg, Brown, Saad – Milano, Karlsson, Bjorkstrand – Hannikainen, Anderson, Sedlák – Zaar, Abramov, Gagner

    Rozhodca: Charron, Rank – MacPherson, Daisy