Real Madrid – Villarreal 1:1 (kon.) | Vigo – Gijón 2:1 (kon.) | Sociedad – Las Palmas 4:1 (kon.)
Granada – Bilbao 1:2 (kon.) | Barcelona – Atlético Madrid 1:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
1:1 (0:1)
Villarreal CF
Streda 21.09.2016, 20:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španielska LaLiga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 5. kolo LaLigy, kde Real Madrid CF privíta na svojom trávniku Villarreal CF. Poďme si v krátkosti predstaviť oba celky.

    REAL MADRID CF: Po 4. kole sa tento klub nachádza suverénne na prvom mieste tabuľky so ziskom 12 bodov. To sa im podarilo po štyroch víťazstvách. Svojim súperom nastrieľali dvanásť gólov a len tri inkasovali. Posledný zápas odohrali na štadióne Espanyolu, kde po góloch Rodriqueza a Benzemu dokázali zvíťaziť 2:0.

    VILLARREAL CF: Tento španielsky klub sa momentálne pohybuje na peknej šiestej priečke so ziskom 8 bodov. To sa im podarilo po dvoch víťazstvách a dvoch remízach. V aktuálnej sezóne svojim súperom vsietili päť gólov a dva dokázali aj inkasovať. Posledný zápas hrali pred očami vlastných fanúšikov, ktorý sledovali víťazstvo svojich miláčik 2:1 nad Realem Sociedad. Šťastným dvojgólovým strelcom sa stal Sansone.

    Domáci sú dnešný jasný favoriti, napriek tomu, že Villarreal CF je veľmi nepríjemný súper. Svetový bookmakeri viac veria domácim, na ktorých je vypísaný kurz 1.20, na remízu to činí 7.00 a na prekvapivé víťazstvo hostí je vypísaný kurz až 15.00.

    Zápasom vás bude sprevádzať Róbert Gašpárek.
     
    Gonzalez Gonzalez je predstavený ako hlavný arbiter dnešného stretnutia.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Madrid CF: Casilla – Danilo, Varane, Ramos, Marcelo – Kovačić, Kroos, James Rodríguez – Bale, Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Yáñez – Isco, Asensio, Carvajal, Nacho Fernández, L. Vázquez, Morata.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, V. Ruiz, Ángel Valdés – Trigueros, B. Soriano – J. dos Santos, Castillejo, Čeryšev – N. Sansone.
    Náhradníci: Andrés Fernández – Álvaro González, Borré, J. Costa, N'Diaye, Pato, R. Soriano.

    Rozhodca: Gonzalez Gonzalez.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výhodu úvodného výkopu malu domáci, ktorý sa ihneď po rozohrávke snažili usadiť na polovici súpera, čo sa nakoniec nepodarilo. Pri lopte sú hostia.
     
    2
    Po pravej strane ihriska sa snažil s loptou pretlačiť Castillejo, čo mu po skvelej práci brániaceho hráča nebolo umožnéné. Pri lopte sú tak domáci hráči.
     
    3
    Marcelo sa snažil loptu poslať skrz dvoch brániacich hráčov do šestnástky súpera, čo mu taktiež nevyšlo. Loptu dokázal Gaspar zachytiť.
     
    4
    Hostia s ďaľším útokom po ľavej strane ihriska, kde po dobrej práci Danila nedokázali priviesť loptu bližšiu ku šestnástke Realu Madridu.
     
    5
    Domáci celok bude mať výhodu rohového kopu, po zblokovanom pokuse jedného z domácich hráčov.
     
    6
    Center po rohovom kope smeroval do hĺbky šestnástky Villarrealu, kde si najvyššie vyskočil Mário Gaspar, ktorý loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    7
    Bale si to po pravej strane ihriska namieril bližšie ku vápnu súpera, kde sa následne rozhodol poslať prudký prízemný center na nabiehajúceho spoluhráča, ku ktorému sa lopta nakoniec nedostala po včasnom zákroku jedného z obrancov hostí. Nasleduje rohový kop v prospech domácich.
     
    8
    Lopta po rohovom kope smerovala na vzdialenejšiu žrď, kde sa nachádzal iba brániaci hráč, ktorý poslal loptu za hranicu šestnástky, napriek tomu sú pri lopte domáci.
     
    9
    Danilo si dokázal sklepnúť ťažkú prihrávku, ktorú mu adresoval Bale a následne odcentroval. Jeho center prepadol do šestnástky súpera, ale nakoniec to bol práve Casilla, ktorý sa ako posledný dotkol lopty.
     
    10
    Domáci budú zahrávať ďaľší rohový kop po zblokovanom streleckom pokuse Bale.
     
    11
    Bale poslal loptu z rohovej zástavky do hĺbky šestnástky, kde bol najbližšie k lopte dos Santos, ktorý hral na istotu a odkopol loptu opäť až za čiaru. Nasleduje ďaľší rohový kop v prospech domácich.
     
    12
    Na center po rohovom kope si nabiehal Ronaldo, ktorý sa nakoniec dopustil útočného faulu v šestnástke hostí.
     
    13
    Zatiaľ sledujeme len veľmi opatrný priebeh stretnutia zo strany oboch celkov. Dúfajme, že sa to prelomí a čoskoro sa dočkáme aj úvodného gólu, ktorý tento zápas veľmi potrebuje.
     
    14
    Pri lopte sú hostia, ktorý si prihrávajú na vlastnej polovici ihriska a snažia sa nájsť medzeru v defenzíve súpera, ktorú by využili na rýchly útok. Je pravda, že obrana domácich dáva svojmu súperovi len minimálny priestor na hracej ploche.
     
    15
    Marcelo s dobrým pohybom, ale svojim centrom sa mu nepodarilo nájsť žiadneho z jeho spoluhráčov. Lopta je za bránkovou čiarou a Villarreal má odkop od bránky.
     
    16
    Domáci celok dokázal v posledných šesťnástich stretnutí vždy vsietiť aspoň jeden gól a naopak hostia už štyri zápasy v rade neprehrali.
     
    17
    Hráči tímu Real Madrid držia loptu a kontrolujú hru v tejto chvíli. Navzájom si vymieňajú loptu. Pre každého súpera je náročné, keď musí behať a naháňať loptu.
     
    18
    Gonzalez Gonzalez bol nútený písknuť do píšťaľky po nedovolenom zákroku dosa Santosa. Domáci s výhodou voľného kopu z väčšej vzdialenosti.
     
    19
    Domáci sa rozhodli voľný kop rozohrať nakrátko a to znamená, že aj naďalej môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    19
    Sergio Asenjo predviedol parádny zásah pri hlavičkovom zakončení. Karim Benzema poslal loptu z bezprostrednej blízky k tyčke po jeho ľavej ruke, ale cez gólmana to neprešlo.
     
    20
    Trigueros si prevzal loptu a následne skúsil šťastie strelou z väčšej vzdialenosti, ale jeho tvrdý projektil smeroval len mimo brány. Nasleduje odkop od domácej bránky.
     
    21
    Pri lopte sú hostia, ktorý si prihravajú na vlastnej polovici ihriska a snažia sa nájsť recept na zatiaľ skvelo pracujúcu defenzívu domácich.
     
    22
    Marcelo predviedol peknú prihrávku do šestnástky so zreteľom nájsť spoluhráča. Súperov obranca ju ale zvládol relatívne v pohode pokryť. Tím Real Madrid donútil súpera až ku rohovému kopu.
     
    23
    Bale sa postavil ku rohovej zástavke a poslal loptu do hĺbky vápna, kde si najvyššie vyskočil Karim Benzema, ale jeho hlavičkový pokus nemal potrebnú presnosť, aby vážnejšie ohrozil pripraveného Asenja.
     
    24
    Skvelá práca Kroosa, ktorý za seba nepustil rozbiehajúci sa útok hostí a tak zabránil hocikomu zakončiť.
     
    25
    Domáci hráči sa s loptou vrhali do útoku. Loptu dokázali priviesť až do šestnástky súpera, kde sa následne snažil Karim Benzema svojou prihrávkou nájsť nabiehajúceho Ronalda, ale nakoniec sa lopta k nemu nedostala.
     
    26
    Výborná práca Ángela Valdésa, ktorý v rohu ihriska donútil svojho protihráča zahrať loptu mimo hry. Nasleduje odkop od bránky hostí.
     
    27
    Karim Benzema si v súboji počinal nedovolene a hlavný arbiter stál v dostatočnej blízkosti, aby si toho všimol a včas odpískal.
     
    28
    Pri lopte boli hostia, ktorý sa na dlhší čas usadili na polovici súpera. Pri lopte bol Čeryšev, ktorý poslal tvrdé zakončenie medzi tri žrde. Casilla musel vytiahnúť jeden zo svojich zákrokov, aby jeho pokus dokázal zlikvidovať. Nasleduje rohový kop.
     
    29
    Center po rohovom kope skončil na kopačke brániaceho hráča, ktorý loptu upratal do bezpečia.
     
    30
    James Rodriguez poslal center do šestnástky súpera, kde si najvyššie vyskočil Ronaldo, ktorý hlavou poslal loptu ku ľavej žrdi Asenjovej bránky. Asenjo dokázal tento pokus zachytiť.
     
    31
    Danilo poslal dlhý pas do pokutového územia súpera, kde si nabiehalo hneď niekoľko spoluhráčov, ale lopta dopadla presne na kopačku brániaceho hráča, ktorý loptu odkopol, čo najďalej od vlastného vápna.
     
    32
    Ronaldo si prevzal prihrávku, ktorú mu adresoval Benzema a príliš nepremýšľal a poslal loptu na bránku približne z dvadsiatich metrov. Jeho tvrdé zakončenie smerovalo vysoko nad.
     
    33
    Domáci budú po zblokovanom pokuse zahrávať ďaľší rohový kop.
     
    34
    Lopta po rohovom kope dopadla na hlavu brániaceho hráča, ktorému sa podarilo loptu vytlačiť za hranicu šestnástky, kde stál pripravený Ronaldo, ale jeho následne zakončenie bolo zblokované. Hostia zakladajú rýchly protiútok.
     
    35
    Danilo si dokázal sklepnúť dlhý pas, ktorý mu adresova jeho spoluhráč, ale jeho následné zakonČenie z nevýhodnej pozície skončilo iba v tele brániaceho hráča, ktorý loptu odkopol do bezpečnej vzdialenosti.
     
    36
    Toni Kroos ponúkol ďalekonosnú strelu, ale loptu na jej ceste zablokoval obranca.
     
    37
    Bale poslal svoje tvrdé zakončenie z velkej vzdialenosti, ale jeho strelecký pokus skončil iba mimo brány. Pri lopte budú hostia.
     
    39
    Danilo poslal dlhý pas do priestoru, kde si nabiehal rýchlik Ronaldo, ale ani ten nedokázal tento pokus zachytiť. Ako prvý bol pri lopte Asenjo, ktorý si loptu zo vzduchu stiahol.
     
    40
    Dos Santos si dokázal spracovať ťažkú dlhú prihrávku, ktorú mu posielal Gaspar, ale následne úplne nezmyselne poslal loptu pred seba, kde sa v tom čase nenachádzal nikto z jeho spoluhráčov, vďaka čomu pripravil svoj tím o loptu.
     
    41
    Po dlhšom čase sa hostia dokázali usadiť na polovici súpera, kde sa im ale nedarí vytvoriť streleckú pozíciu. Domáca defenzíva im to absolútne neumožňuje.
     
    42
    Hostia budú môcť ohroziť súpera po rohovom kope.
     
    43
    Ale center po rohovom kope bol zahraný katastrofálne a lopta smerovala len do priestoru nikoho až nakoniec skončila za postrannou čiarou.
     
    43
    Marcelo v nepríjemnej póze a nepekným výrazom v tvári. Uvidíme, aké zlé je jeho zranenie.
     
    44
    Hostia nedokázali využiť prečíslenie dvaja na jedného, keď si Dos Santos včas nevšimol úplne voľného Čeryševa, ku ktorému sa lopta nakoniec odrazila, ale jeho následné zakončenie bolo tečované a bola to iba taká čerešnička na torte pre pripraveného Casilla.
     
    45
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marcelo, prichádza Daniel Carvajal.
     
    45
    Hostia budú zahrávať pokutový kop!
     
    45
    Žltú kartu dostáva Sergio Ramos (Real Madrid CF) za zahranie rukou v pokutovom území.
     
    45+1
    Villarreal dal gól! Autorom gólu z pokutového kopu je BRUNO SORIANO, ktorý to spravil šikovne a technickým zakončením prekonáva bezmocného Casillu.
    45+1. Bruno Soriano (VLR) - 0:1
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvej polovici stretnutia sme sledovali len priemerné futbalové predstavenie. Dúfajme, že sa to v druhej polovici stretnutia zlepší. Domáci nám zatiaľ predvádzajú kombinačný futbal a naopak hostia dnes stavili na pevnú defenzívu a následné rýchle kontry.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Hostia po rozohraní druhého polčasu poslali loptu do zadných rad, kde už teraz premýšľajú nad založím úspešného útoku.
     
    47
    Kovacić posielal loptu voľnému Beznzemovi, ktorý bol pri spracovávani lopty faulovaný. Hlavný arbiter fúkol do píšťaľky a nariadil voľný kop zo zaujímavej pozície na skórovanie.
     
    48
    Center po voľnom kope ešte neznamenal nebezpečie, ale čo sa stalo neskôr už áno. Asenjo si vybehol pre loptu, ale nedokázal ju zachytiť. K voľnej lopte sa dostal Bale, ktorého zakončenie skončilo len v tele brániaceho hráča.
     
    48
    Real Madrid dal gól!
    James Rodriguez si zobral na starosť rohový kop a po jeho centri sa vo vzduchu dostal k lopte SERGIO RAMOS, predskočil všetkých a hlavou umiestnil svoj pokus prudko od zeme do ľavého spodného rohu siete na 1:1.
    48. Sergio Ramos (REA) - 1:1
     
    49
    Dobrá šanca, ktorú si vypracoval Karim Benzema po zbehnutí na center na hranicu pokutového územia a napálení lopty smerom na gólmana! Tá preletela vedľa ľavej žrde. Lopta je za bránkovou čiarou a Villarreal má odkop od bránky.
     
    51
    Pri lopte sú domáci, ktorý si prihrávajú na vlastnej polovici ihriska a snažia sa založiť ďaľší úspešný útok.
     
    52
    Benzema sa snažil s loptou dostať do pokutového územia, čo sa mu nakoniec podarilo, ale nedokázal oklamať brániaceho hráča, ktorý mu loptu nakoniec úspešne odobral.
     
    53
    Žltú kartu dostáva José Ángel Valdés (Villarreal CF) po nebezpečnom sklze. Domáci z výhodou voľného kopu, ktorý pripomína rohový kop z troška lepšieho uhla.
     
    54
    Center po voľnom kope skončil na hlave brániaceho hráča, ktorý upratal loptu do bezpečia.
     
    55
    Sledovali sme ďaľší centrovaný pokus Benzemu, ktorý ale nebol úspešný a celá akcia nakoniec končila útočným faulom. Pri lopte, tak budú hostia.
     
    56
    Pri lopte sú domáci, ktorý sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde si vytvárajú menší tlak. Nechajme sa prekvapiť, či sa im to podarí využiť.
     
    57
    Vďaka veľkej aktivite Ronalda budú domáci zahrávať rohový kop.
     
    58
    Lopta po rohovom kope skončila na kopačke domáceho hráča, ktorý premeškal ten správny moment na zakončenie a nakoniec o loptu prišiel, napriek tomu sú teraz pri lopte domáci borci.
     
    59
    Danilo sa skúšal uvoľniť, ale hráč súpera pohotovo zasiahol. Real Madrid má výhodu rohového kopu.
     
    60
    Rohový kop realizovaný cez krátku prihrávku. Vybral si tak James Rodriguez. Domáci, tak môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe aj naďalej.
     
    61
    Veľká šanca domáceho celku. Karim Benzema posielal pred bránu súpera prudkú prihrávku, na ktorú si zbiehal Ronaldo, ktorému chýbal tak meter, aby úspešne zasunul loptu do siete.
    61.
     
    62
    Domáci sa snažili založiť útok po ľavej strane ihriska, čo sa im po skvelom obranom zákroku Mária Gaspara nepodarilo.
     
    63
    Domáci budú po dobrej práci Ronada zahrávať rohový kop č. 14.
     
    64
    Lopta po rohovom kope smerovala na hranicu šestnástky, kde si nabiehal Danilo, ktorý sa nakoniec ku zakončeniu nedostal a o loptu jeho tím prišiel.
     
    65
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Denis Čeryšev, prichádza Roberto Soriano.
     
    66
    Bale si prevzal prihrávku v pokutovom území súpera, kde ihneď zakončoval. Jeho strelecký pokus skončil tesne vedľa ľavej tyčky. To bola šanca.
     
    67
    Po dlhšej dobe sa na polovici Realu Madrid ocitli hostia, kde sa snažia usadiť a vyvinúť si tlak, to sa im, ale zatiaľ absolútne nedarí.
     
    68
    Kovacić prihral loptu vedľa stojacemu Baleovi, ktorý sa následne uvoľnil cez dotierajúeho brániaceho hráča a poslal loptu do pokutového územia, ale jeho center bol veľmi nepresný a skončil až za postranou čiarou.
     
    69
    Žltú kartu dostáva Cristiano Ronaldo (Real Madrid CF). Hostia majú možnosť ohroziť súpera po voľnom kope, ktorý sa bude rozohrávať z väčšej vzdialenosti.
     
    70
    Voľný kop sa exekútor rozhodol rozohrať nakrátko a tak jeho tím môže pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    71
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Lucas Vázquez.
     
    72
    Danilo sa dokázal uvoľniť a následne poslal prudký center do pokutového územia hostí, ale jeho centrovaný pokus nemal potrebnú výšku a tak si s ním defenzíva hostí hľadko poradila a upratala loptu do bezpečia.
     
    73
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Nicola Sansone, prichádza Alexandre Pato.
     
    74
    Danilo poslal do šestnástky súpera ďaľší prudký center, na ktorý si nabiehal Toni Kroos, ktorý sa však ku hlavičke nedostal po včasnom zákroku brániaceho hráča.
     
    75
    Karim Benzema po súboji v pokutovom území súpera spadol na trávnik a dožadoval sa pokutového kopu. Rozhodca v tomto prípade mlčí a necháva hru pokračovať bez prerušenia.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Toni Kroos (Real Madrid CF) za podkopnutie.
     
    77
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Álvaro Morata.
     
    78
    Dos Santos sa snažil založiť rýchly útok stredom, čo mu ale absolútne nevyšlo po tom, ako ho na polovici ihriska prepadla hneď trojica brániacich hráčov, ktorá mu loptu zobrala.
     
    79
    Mário Gaspar sa ocitol v sľubnej pozícii po precíznom pase. Vystrelil, ale do dráhy sa mu položil jeden zo súperov a strelu zablokoval. Asistent arbitra ukazuje na rohovú zástavku. Rohový kop pre Villarreal.
     
    80
    Lopta po rohovom kope letela vzduchom, kde úradoval Casilla, ktorý si dokázal loptu zo vzduchu pohodlne stiahnuť.
     
    81
    Toni Kroos mal dobrú šancu na zmenu skóre. Namieril si to k bráne súpera a vypálil z veľkej diaľky tesne po zemi smerom do strednej časti bránky. Gólman Sergio Asenjo bol pripravený a pokus lapil!
     
    82
    Ronaldo v snahe odhlavičkovať po centry Jamesa Rodrígueza fauloval, čo si hlavný arbiter všimol a ihneď odpískal nedovolený zákrok.
     
    83
    Asenjo predviedol parádny zákrok! Alvaro Morata skúsil hlavou upratať presnú centrovanú loptu do siete, ale gólman pokus zmaril. Lopta putuje mimo ihriska. Real Madrid získava výhodu rohového kopu.
     
    84
    Ale ani rohový kop s poradovým číslom päťnásť nebol úspešný. Lopta po rohovom kope smerovala ku vzdialenejšej žrdi, kde bol pripravený brániaci hráč, ktorý loptu poslal ďaleko od vlastného vápna.
     
    85
    Sergio Asenjo sa s rozohrávkou absolútne neponáhla. Vyzerá to tak, že hostia sa dnes spoliehajú na ten jediný bod.
     
    86
    James Rodríguez posiela center do priestoru, kde je len obrana súpera, ktorá odvracia nebezpečie. Asistent rozhodcu správne nariadil rohový kop pre Real Madrid.
     
    87
    Daniel Carvajal zahral rohový kop nakrátko, ale hneď po tom jeho tím o loptu prišiel vďaka skvelému obranému zákroku Mária Gaspara.
     
    88
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Jonathan dos Santos, prichádza Alfred N'Diaye.
     
    89
    Hlásateľ oznámil, že na zápas sa prišlo pozrieť 67 328 platiacich divákov.
     
    90
    Do obrovskej príležitosti sa do Cristiano Ronaldo, ktorý prudký center Danila trafil z voleja, ale jeho zakončenie smerovalo len do stredu brány, kde bol pripravený Sergio Asenjo, ktorý jeho strelecký pokus zlikvidoval.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca ukazuje, že sa budú hrať ešte tri minútky navyše.
     
    90+2
    V závere stretnutia budú domáci ešte zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti po nedovolenom zákroku jedného z hráčov hostí.
     
    90+3
    Cristiano Ronaldo bol tým mužom, ktorý sa postavil k voľnému kopu a všetkú zodpovednosť zobral na seba a poslal tvrdú strelu na bránu Sergia Asenja, ale jeho strelecký pokus smeroval len do stredu brány.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF).
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:3.
    Střely mimo: 6:3.
    Rohy: 17:3.
    Ofsajdy: 2:0.
    Fauly: 9:7.
     
    Máme tu záverečný hvizd hlavného arbitra, ktorý ukončuje toto stretnutie. Sledovali sme len priemerné futbalové stretnutie, hoci nám oba celky predviedli pár zaujímavých akcií. Domáci dnes jasne dominovali skrz kombinačny futbal a hostia sa dnes spoliehali na pevnú defenzívu a následné rýchle kontry. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (21:53:48)

    Róbert Gašpárek

    Góly: 48. Ramos – 45+1. B. Soriano (pen.)

    Karty:   45. Ramos (REA), 69. Ronaldo (REA), 76. Kroos (REA), 90+3. Carvajal (REA) – 53. Ángel Valdés (VLR)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 17:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:7.
    Real Madrid: Casilla – Danilo, Varane, Ramos, Marcelo (45. Carvajal) – Kovačić, Kroos, James Rodríguez – Bale (71. L. Vázquez), Benzema (77. Morata), Ronaldo.
    Náhradníci: Yáñez – Isco, Asensio, Carvajal, Nacho Fernández, L. Vázquez, Morata.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, V. Ruiz, Ángel Valdés – Trigueros, B. Soriano – J. dos Santos (88. N'Diaye), Castillejo, Čeryšev (65. R. Soriano) – N. Sansone (73. Pato).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Álvaro González, Borré, J. Costa, N'Diaye, Pato, R. Soriano.

    Rozhodca: Gonzalez Gonzalez

    Diváci: 67 328